Šta je novo?

[MTS] Promocije

Solveig0

Cenjen
Učlanjen(a)
02.03.2009
Poena
166
MTS Friends and Family pitanje

Interesuje me promocija MTS Friends and Family
Uzeo sam MTS karticu Partizan Zvezda
Aktivirao sam tri broja i sve funkcionise odlicno,ali sam u poruci procitao da promocija traje do 30.4 pa me zanima da li ce i posle isteka promocije biti isto ili kako?
Posto mi bas odgovara to pa bih nekako zeleo da aktiviram ponovo to.
Interesuje me koliko traje ta promocija?
Unapred hvala na odgovoru

Zvezda Partizan nemaju veze sa FiF promocijom na ostalim prepaid paketima.
Moj klub je paket koji se ne ubraja u ostale mts- pakete. Na ostalim ima promocija dinar minuta sa fif i uspostava na početku razgovora.

Moj klub ima pogodnost koja nije u vidu promocije, tako za 3din pričaš bez obzira na dužinu razgovora, koliko će da traje ne zna se ali sigurno makar 6 meseci (obzirom da se prepaid paketi često menjaju i poskupljuju) mada je teško reći šta će VIP uraditi ako kupi mts.

Uglavnom poenta mog teksta je da promocija koja traje 30.4. važi za Kul, Parti, Toki, Tipi a ne tvoju MOJ KLUB tarifu.

Sto znaci da bi trebalo da traje i posle 30.4 sa ta tri izabrana broja.
Tako sam razumeo,ispravite me ako gresim :)
Hvala

Da baš tako. To nije promocija već povoljnost u okviru paketa.

Dokle? Zavisi da li vip kupuje mts. Ako kupi zavisi da li će da menjaju nešto... što niko od nas ne može da predvidi.

cao

ja sam do skoro ima 3 broja sa 3 dinara sam mogao da pricam kolko zelim ali sada ne jel su poskupeli sad je 8 dinara usostava veze a ostali miniti se tarifiraju jedan min jedan dinar.imam karticu zvezda a tarifa mi je moj klub.do sada nisam imao problema al sada su poskupeli dosta?pozz

Da, promenjeno je od 16. jula.

Da, promenjeno je od 16. jula.

Ima li negde na njihovom sajtu neko obaveštenje/izvinjenje zbog ovog??!! Pre mesec dana sam jedva nagovorio kevu da promeni broj, uzeo sam joj zvezdinu karticu (koju i sam koristim), namestio 3 omiljena broja... i sad odjednom ne važi više?!

Ima, pre vise od mesec dana vesti za prepaid korisnike da ce od 16. jula sav prepaid biti beskoristan :)

Ima, pre vise od mesec dana vesti za prepaid korisnike da ce od 16. jula sav prepaid biti beskoristan :)

Sad vidim i ovo najnovije:

http://www.mts.telekom.rs/index.php/vesti_detaljno/items/jos-povoljnija-moj-klub-tarifa.html

Brišu razliku izmedju prepaida i postpaida, tj. cilj im je da "one way or another" ubiru mesečnu pretplatu...

Hah, ja sam jako nov u ovom svetu srpske mobilne telefonije, ali tek sad kapiram zašto su ljudi toliko ogorčeni na ove postojeće operatere...

Nemoj biti ogorcen, ja kad sam otisao u Koreju, najmanji postpaid koji su mi nudili je bio 30e/mo! (BEZ telefona). I to sa svega 250 minuta. Ironija je da sam stranac, pa opet mi je to "minimum"! Kod nas bi strance ogranicili na prepaid ;)

Nisu nasi dobrice naravno, ali... ima i gorih tamo gde ih ne ocekujes!

I ja sam isto uzeo FK da caskam podosta ali iskreno sam shvatio da sa onima kojima caskam mi je dovoljoan Skype... pa evo bacam jos 2 prepaid broja sada :) Imas onaj Najdrazi broj gde za valjda 250din. mesecno dobijas 99% popusta za pozive ka tom broju... ali mislim da se vise isplati tako uzeti KT500 sa popustom.

Ako ti treba samo za jedan konkretan broj a nebitno je da taj broj bude u MTS mrezi, imas alternative kod VIPa i Telenora. MTS je ispusio za taj segment :( (ili bolje reci - mi smo :p)

Hah, ja sam jako nov u ovom svetu srpske mobilne telefonije, ali tek sad kapiram zašto su ljudi toliko ogorčeni na ove postojeće operatere...

Ne kazem da su provajderi korektni, cak naprotiv, na pre paidu pogotovo. Ali za 5E mesecno 300min, 600sms, 600MB, uz 1-godisnji ugovor, mislim da je to stvarno povoljno... Samo treba izbrati odgovarjuci paket i moze da se prica stvarno jeftino.

Poslednja izmena:
Jel zna neko na koji broj mogu da proverim stanje bonus kredita?

Zavisi da li si prepaid/KT ili postpaid.
Na Prepaid/KT, *108#.
Na Postpaid ides na *797#, stanje racuna (2), Bonusi (3)

Obaveštenje za sve mt:s korisnike

31.08.2012

Automatsko obaveštavanje o prenetom broju

Obaveštavamo vas da se od 1. oktobra ukida automatska govorna poruka pre uspostavljanja veze kojom vas informišemo da je korisnik kojeg pozivate preneo svoj broj u drugu mobilnu mrežu.

Korisnici koji i nakon ovog datuma žele da čuju ovu govornu poruku mogu da je aktiviraju od 1. oktobra i to pozivom Korisničkog servisa na broj 064789 u direktnom razgovoru sa našim operaterom. Deaktivaciju mogu izvršiti na isti način.

Mogućnost slušanja govorne poruke nakon 1. oktobra imaju i svi naši biznis korisnici. Da bi je aktivirali, potrebno je da ovlašćeno lice kompanije zahtev sa spiskom Biznet brojeva za koje je potrebno da se ovo obaveštenje aktivira, odnosno deaktivira, dostavi menadžeru Telekoma Srbija ili na e-mail adresu [email protected]

MTS

Ukratko: djaci mogu do 31. juna 2013. da koriste Tri omiljena broja uz KT besplatno:

Uz Kontrolu troškova besplatna pretplata za Tri omiljena broja
Da bismo đacima ulepšali, a roditeljima olakšali početak nove školske godine, pripremili smo novu promociju koja svim osnovcima i srednjoškolcima donosi specijalne pogodnosti tokom cele školske godine.

Izaberite za Vašeg đaka tarifni profil mt:s Kontrola troškova uz ugovor na 24 meseca, a on će do 30. juna 2013. godine besplatno koristiti uslugu Tri omiljena broja . To znači da do ovog datuma vi nećete plaćati mesečnu pretplatu za ovu uslugu. Potrebno je samo da vaš školarac izabere svoja omiljena tri drugara sa kojima će moći opušteno da se dopisuje i razgovara za 0 dinara. Jedino što se naplaćuje je uspostava veze od 4,60 dinara.

mt:s Kontrolu troškova možete izabrati uz ugovor na 24 meseca i u okviru aktuelnih promotivnih ponuda - ponuda sa popustom na pretplatu ili paket sa telefonom, pri čemu će vam pretplata za uslugu Tri omiljena broja, takođe, biti besplatna do 30. juna 2013. godine.

Dođite u neku od naših poslovnica, ponesite na uvid knjižicu vašeg đaka i sklopite ugovor po ovim specijalnim uslovima. Tri omiljena broja biće aktivirana u roku od 24 sata od zaključenja ugovora, a obaveštenje o aktivaciji dobićete putem SMS poruke.

Promocija traje do 31. oktobra.

Telekom Srbija zadržava pravo izmene uslova promocije

http://www.mts.telekom.rs/index.php/vesti_detaljno/items/za_djake.html

Poslednja izmena:
Pozdrav,

jel ima neko nekakav info oće li biti neka dobra mts-ova promocija u decembru, planiram da prenesem broj iz vipa u mts, pa ne znam da li odmah da potpisujem ugovor sa 50% popusta ili da čekam eventualno neku bolju promociju?

Da li znate koliko dana traju ovi novi UZMI dodaci u novoj mts promociji Moj prepaid, da li 7 ili 30 dana?
Moj prepaid

Koliko vidim ukinuli su net koji je mogao da se dopunjava, imale su dopune i po mesec dana ...

Ma nesto su poludeli, kao da zele da ubiju KT (hmm, da citiram sebe iz Viber teme - ko bese rekao tako nesto jos pre godinu dana :D)

Nazad
Vrh Dno