Šta je novo?

mts promocije

faca

Čuven
Učlanjen(a)
08.08.2004
Poena
755
Moja oprema  
Laptop
Acer Aspire A5 515 Ryzen 5 5500
Mobilni telefon
Xiaomi Poco F4 8/256
Pametni uređaji
Xiaomi watch S1
Xiaomi Body Composition Scale 2
Pristup internetu
  1. Optički internet
zanima me sledeca stvar:

hteo bi da predjem na postpejd paket i da uzmem telefon recimo nokia 6101,
e sad posto je tej telefon nebih koristio sa mojom karticom jer koristim p900, zanima me dali tel moze da radi ako se uaci pripejd kartica isto 064, jer bih telefon dao nekome.

znam da za 063 to moze, ?

Moze naravno,pri i post paid SIM kartice su fizicki identicne,nece biti problema,samo ces morati da otkljucas tu Nokiu ako zelis da radi sa 063 i 062 karticama!
Pozdrav ,)

posto imam vec pripejd broj 064, hocu da predjem na postpejd uzmem telefoh za dve tri hiljade, i da ga dam drugom koji bi ubacio 064 pri pejd karticu.
znaci da moze.

Taj telefon kupljen u Telekomu sigurno radi sa svim 064,065 karticama a neki fonovi cak i sa konkurncijom ali ne svaki. Tako su mi rekli kada sam ja uzimao kod njih telefon. Mene je zanimala isto varijanta da li radi sa pripejd 064 i radi. To je ono zasigurno, ostalo ti sada ne mogu tvrditi jer je fon odavno otisao u vecna lovista tako da ne mogu sada da probam.

Mislim da ako hoces da uzmes telefon,moras da uzmes i novi postpaid broj!
Barem je kod mobtela tako bilo!

NE MORA!!Moze da prodje sa pri paid na post paid i da zadrzi isti broj ako hoce,moj burazer je tako uradio!!A moraju svi da se dekodiraju jer su sada svi kodirani,mozda ranije i nisu bili ali sada jesu svi!
Pozdrav ,)

sad nerazumem nista.

da li telefon kupljen na promociji 064 moze da koristi pripejd kartice naravno isto 064 bez kodiranja ???

Kako bre ne razumes,lepo ti kazem MOZE,one su potpuno fizicki iste i radice ti bez problema!Ono je bio odgovor na njegovu tvrdnju da moras da uzmes novi broj za post paid sto nije tacno,samo ces svoj broj da prebacis da bude post paid,uzeces telefon i onda mozes da ubacis bilo koju karticu u njega!Najmanji paket na koji mozes uzeti 6101 je Bel 150,nije ti los paket,za 10-ak eura mesecno imas da pricas i pises da se otegnes!!
Pozdrav ,)

sad kapiram, mada sam i mislio da najverovatnije moze, imao sam isto iskustvo sa 063.

hvala
danas sam bio u telekomu na nbg i imaju samo onu glupu nokiju za sto dinara.
neznam dali jos ima negde 6101 u gardu i dali ce ih jos dobijati.

HVALA ZA ODGOVOR.

da ali na primer nokija 1110 koja se isto uzima preko Mts uz postpaid pakete nije kodirana i bez problema radi i sa 062/063 karticama

Vrh Dno