Šta je novo?

[MTS] Problem sa SMS porukama

Masinac

Slavan
Učlanjen(a)
27.06.2008
Poena
435
Zivim u Sremskoj Mitrovici i od pocetka Novembra prosle godine imam probleme sa slanjem SMS poruka sa 065 broja na druge mreze ali i na drugi 065 broj..naime poruku posaljem,kod mene kaze da je poslata,uredno mi skinu kredit ali poruka ne stigne na broj na koji sam poslao pa obicno treba poslati jos jednom ili dvaput da bi onda stigle sve odjednom..ii to je pocelo da me nervira jer su im SMS poruke i ovako preskupe a onda jos treba da platim 3 da bi jedna stigla sto je stvarno brezobrazluk !

Ali danas su ga stvarno preterali,malopre sam uzeo da testiram da li je stvarno problem do mreze i poslao sam poruku sa 065 broja na drugi telefon sa 065 brojem i poruka nije stigla..reko ok,znam da treba poslati 2 puta pa posljem i drugu...opet nista...posaljem ja i trecu i OPET NISTA NE STIZE , a kredit je uredno skinut za sve 3 poruke !!!

Ja pomislim da nije slucajno do telefona pa karticu prebacim u drugi telefon i ponovim postupak jos 3x..OPET NISTA a kredit je uredno skinut za sada vec 6 poruka !!!

Tada resih da sacekam 15 min cisto eto tako mozda stignu,ali ni u tih 15 minuta se nista nije desilo pa resih da probam opet i ovaj put posaljem jednu poruku-NISTA...posaljem drugu,OPET NISTA...trecu-NISTA..cetvrtu - NISTA !!! Kredita je sada manje za 10 poruka a nijedna poruka nije stigla !!!

Ovo je stvarno lopovluk i brezobrazluk koji ne znam kojim recima da opisem a da ne dobijem ban!
MTS je definitivno najgora mreza u Srbiji !

Da li se ovo jos nekom dogodilo/dogadja i kome da se obratim povodom tog problema???

Na primer, mozes da probas da se igras sa podesavanjima za sms servisni centar.

Takodje bih savetovao da problem prijavis mts call centru. Ko zna, mozda si greskom dobio barring na ovu uslugu.

Probaj pa javi sta si uradio.

@banisha Hvala na savetu,zvao sam call centar,nesto su prckali tamo i evo vec 2 dana nemam problema sa porukama,stizu odma i ne moram da ih saljem dva ili vise puta 😀 Hvala 🙂

Nazad
Vrh Dno