Šta je novo?

MTS- prevara za optiku

• Začetnik teme Začetnik teme natasa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

natasa

Cenjen
Učlanjen(a)
27.05.2011
Poena
170
Ni slucajno ne uzimajte optiku kod MTS, velika prevara, ne znaju da rade, postave ti uredjaj i onda se 10-15 smaras jureci neke bezobrazne po njihovom kol centru koji kao papagaji koji su naucili lose pesmicu ponavljaju jeno isto da se strpimo. Ja i jos neku kod Fontane novi Beograd evo vec 15 dna bez interneta i telefona. Sramota a ne mozes im nista monopoliti su, Sramota Telekoma:-devil-::smoke:

A sad zamisli kad SjBB postane monopol, kako ce biti tek 🙂

Pa vec imas mesta gde je SjBB monopol. 2. Najveci grad u Srbiji ima samo jednog kablovskog operatera (PTT sa njihove 3 zgrade ne racunam).

Sent from my iPhone using Tapatalk

NS I NI imaju samo jednog KTVO?
Cek da bude monopol u celoj zemlji 🙁 Kao u delovima Amerike ce biti.

U Nišu je baš razvijena konkurencija - možda je po tome na prvom mestu u celoj državi.
Na tržištu od kablovskih ima:
SBB, Jotel, Kopernikus
Od optičara:
ExeNet, NetNet, NiNet, sad i Jotel ponegde.

NS - SBB.

U Nišu je baš razvijena konkurencija - možda je po tome na prvom mestu u celoj državi.
Na tržištu od kablovskih ima:
SBB, Jotel, Kopernikus
Od optičara:
ExeNet, NetNet, NiNet, sad i Jotel ponegde.

NS - SBB.

Sigurno si i cene dobre . Komkurencija cini cuda. Kod prijateljice u Sofiji mali milion oprika i kablovskih operatera i 4 ili 5 nacionalnih kompanija telefonije. Primer kanlovska sa internetom 50/25 sa 170 televizijskih kanala od toga 70 u HD rezoluciji, sve prevedono audio na bugarski, i sve to kosta 12 eura, dobro sam napisala 12 eura. Kskamo mi daleko , a imaju sve nase Arene i SK televiziju normalno u osnovnoj ponudi

U Nisu za ~23e 140/20 optika sa ~200 kanala.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

NetNet i ExeNet.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Mislio sam je tema MTS optika a ne cene i operateri u Nisu...

EXE
140/20 Mb/s
190+ TV kanala
2.850 din
ugovor na 24 mes - 2 mes gratis

ExeNet. 2 meseca se dobija po dinar, pa izadje maltene isto net140/20, i isti plus TV 🙂

Nisam znao da u NS ima samo SjBB.
Zato ce i kaskati optika onda.

Tema je nepotrebna, toliko MTS tema u ovom podforumu, i otvara se nova zbog jos jednog loseg iskustva? 😀

• Like
Reagovanja: M J
Tema je nepotrebna, toliko MTS tema u ovom podforumu, i otvara se nova zbog jos jednog loseg iskustva? 😀

Ha ha u kakvom neznanju si, nije tacno da da su pojedinacni slucajevi, ima veliki broj ljudi koje je MTS prevario tom optikom, Prijatelj je preko direktora u Mts intervenisao i receno im je da za sada optika tesko ide imaju ljude koji neznaju kako da uopste puste nove korisnike u rad, a i tesko se spravljaju sa greskama koje nastaju u toku rada optike, tako da su korisnici jednom recju nadrljali ( to je blagi izraz reci koja je iskoriscenja)
Jednom recju ne otkazujte sati internet dok vam ne puste u rad optiku. *mjau**mjau**mjau* dok su monopolisti tako cemo da prolazimo u Beogradu, srecom i za to ima vratanca😀

Ok ok u pravu si.
Otvaranje nove teme je nepotrebno. [emoji3]

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Ha ha u kakvom neznanju si, nije tacno da da su pojedinacni slucajevi, ima veliki broj ljudi koje je MTS prevario tom optikom, Prijatelj je preko direktora u Mts intervenisao i receno im je da za sada optika tesko ide imaju ljude koji neznaju kako da uopste puste nove korisnike u rad, a i tesko se spravljaju sa greskama koje nastaju u toku rada optike, tako da su korisnici jednom recju nadrljali ( to je blagi izraz reci koja je iskoriscenja)
Jednom recju ne otkazujte sati internet dok vam ne puste u rad optiku. *mjau**mjau**mjau* dok su monopolisti tako cemo da prolazimo u Beogradu, srecom i za to ima vratanca😀

Znači ja sam u najmanju ruku direktor MTS-a jer sve leti kako radi. Drugo nauči šta znači monopol, ne može neko da bude monopolista ako imaš na tržištu toliko konkurentskih firmi koje se bave istom delatnošću. Treće, piše se ne znaju. I četvrto, pretpostavljam da si iz Radijus vektora, samo oni imaju ovakve "akcije" 😛

Znači ja sam u najmanju ruku direktor MTS-a jer sve leti kako radi. Drugo nauči šta znači monopol, ne može neko da bude monopolista ako imaš na tržištu toliko konkurentskih firmi koje se bave istom delatnošću. Treće, piše se ne znaju. I četvrto, pretpostavljam da si iz Radijus vektora, samo oni imaju ovakve "akcije" 😛

"U najmanju ruku durektore" Ako sam povredila vas koji kao nesto vazno radite u Telekomu, to mi je i bila ideja. Drugo lete ptice internet ima brzinu a oprika na Novom Beogradu trenutno stoji. Ne lazite ljude da je sve u redu jer 15 dana ste ljudima uveli optiku a uzeli stare ADSL rutere, i Vase klijente ostavili i bez telefona i bez interneta. Masa nezadovoljnih korisnika Novog Beograda ce tuziti Telekom zbog gluposti koje prave. Jesu monopoliti i zao mi je "u najmanju ruku direktore MTS-a" sto eto elementarne stvari ne znate, jedino Telekom ima glavni vod i od skoro SBB, to ne znate ili ste neki brat sestric, teka ujna nekog direktora Telekoma:laugh:

Ni slucajno ne uzimajte optiku kod MTS, velika prevara, ne znaju da rade, postave ti uredjaj i onda se 10-15 smaras jureci neke bezobrazne po njihovom kol centru koji kao papagaji koji su naucili lose pesmicu ponavljaju jeno isto da se strpimo. Ja i jos neku kod Fontane novi Beograd evo vec 15 dna bez interneta i telefona. Sramota a ne mozes im nista monopoliti su, Sramota Telekoma:-devil-::smoke:

Kako I zašto si ih pustila da ti odu iz stana ako optika nije radila?

Drzati ih na hlebu i vodi dok optika ne proradi 😀
Kao i sve novo, dok ne nauce to ce imati brdo problema.
Sto se tice vodova SBB ima odavno a i Telenor.

Kako I zašto si ih pustila da ti odu iz stana ako optika nije radila?

Zig oni su bili podizvodjaci MTS-a njihovo je bilo samo montiranje opreme i ispitivanje iste do cvorista , a javili su se iu centrale da im treba 10-15 min. da puste signal i tako MTS- pusta signal od utorka u 11 h i to ne samo meni vec i vecini koji su tih dana oko Fontane pustili optiku. Sta reci ...

Drzati ih na hlebu i vodi dok optika ne proradi 😀
Kao i sve novo, dok ne nauce to ce imati brdo problema.
Sto se tice vodova SBB ima odavno a i Telenor.

A mozda sva 4 stana prebacim na SBB pa neka me pljuju da nisam patriota, a oni su neznalice

Zig oni su bili podizvodjaci MTS-a njihovo je bilo samo montiranje opreme i ispitivanje iste do cvorista , a javili su se iu centrale da im treba 10-15 min. da puste signal i tako MTS- pusta signal od utorka u 11 h i to ne samo meni vec i vecini koji su tih dana oko Fontane pustili optiku. Sta reci ...
OK, hvala na info, ja sam na Bežaniji I uskoro bi trebali da dodju i kod mene pošto oprema bleji u zgradi već 4 meseca i sve uz priču kako rade tehničke provere pa da znam kako da se postavim, stvarno su dripci.

OK, hvala na info, ja sam na Bežaniji I uskoro bi trebali da dodju i kod mene pošto oprema bleji u zgradi već 4 meseca i sve uz priču kako rade tehničke provere pa da znam kako da se postavim, stvarno su dripci.

Mozda najbočja varijanta, dok ne proradi ne otkazuj stai net🙂

Treba da znate da ekipe koje rade postavljanje u stanu veze nemaju sa signalom. To nisu Telekomovi ljudi, već rade u firmama koje za Telekom izvode radove. Staru xDSL opremu moraju da uzmu, takav je postupak koji im je MTS naložio.

Ako im je nalozeno da uzimaju staru opremu po zavrsetku radova onda bi bilo logicno da se radi ovako:
1.Zovu operatera koji podesava profile "mi stigli kod ......" i pocinjemo radove
2.operater na osnovu ugovora spremi profil za optiku za korisnika kod kojeg se trenutno radi
3.ekipa opet zove "postavili opremu, pustaj internet", u isto vreme proveravaju da li je odradjen posao kako treba i pustaju korisniku uslugu
4. nose staru xDSL opremu (koja btw nema vise vrednost ni jednog bureka sa jogurtom) , a korisnik sav Heppy uziva u super mega optika usluzi 😀
Po meni, ovako bi i inace trebalo da se radi...
Ima na drugoj temi par slucajeva da i par dana po potpisivanju/namestanju optike kod korisnika, usluga nije pustena u rad.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno