Šta je novo?

[MTS] Prepaid - tarifiranje 60+30 i bonus 500din

xSeptimus

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
07.05.2002
Poena
1,045
Nisam siguran da li je 60s+30s tarifiranje za prepaid bilo ranije, cini mi se da nije. Ako gresim, ispravite me.

Uglavnom, glavni deo vesti je da za svaku dopunu od 500din MTS poklanja jos 500din, dok je deo o promeni nacina tarifiranja skrajnut :smoke:

Dakle, cela vest glasi:

01.12.2008.
500 dinara bonusa u prepaidu

Mt:s je pripremio za svoje prepaid korisnike od 1. decembra novu posebnu pogodnost. Svi prepaid korisnici koji tokom decembra dopune svoj kredit sa 500 ili više dinara dobiće na poklon još 500 dinara kredita.

Korisnici mogu da dopune svoj kredit koliko god puta žele i mt:s će ih svaki put darovati bonusom u iznosu od 500 dinara. Svaka dopuna od 500 dinara i više vredi dodatnih 500 dinara sve do 25. decembra 2008. godine, do kada traje promotivna akcija.

Promotivna akcija važi za sve dopune ostvarene putem elektronske dopune ili putem vaučera u iznosima od 500 i 1.000 dinara, dok navedene bonuse korisnici neće moći ostvariti m-dopunama (SMS, web i wap dopuna) ili dopunama na šalterima banaka.

U svim prepaid tarifnim profilima primenjuje se jedinstveno tarifiranje odlaznih poziva u nacionalnom saobraćaju, tako što se pozivi obračunavaju na 30 sekundi nakon prvog minuta razgovora.

Poslednja izmena:
Proveri na 789 pa nam javi.

Uz 066Probaj me sada dele Bregovicev CD tako da je moguce :)

p.s. Ovo je verovatno uvertira za promenu tarifiranja i kod postpaid profila (BEL, MIX...)

Znaci ovo je bruka.
Najbolje bi bilo da uvedu da ti nakon prvog minuta skine sve i da svi prestanemo da koristimo mobilni

p.s. Ovo je verovatno uvertira za promenu tarifiranja i kod postpaid profila (BEL, MIX...)

sto je najgore, ovo je verovatno istina, i to ce verovatno deda mraz da nam donese tu "pogodnost" negde od nove godine ...
bruka

Korisnici mogu da dopune svoj kredit koliko god puta žele i mt:s će ih svaki put darovati bonusom u iznosu od 500 dinara. Svaka dopuna od 500 dinara i više vredi dodatnih 500 dinara sve do 25. decembra 2008. godine, do kada traje promotivna akcija.
Ovo je potpuno nejasna vest i, ako se doslovno čita, onda to može da znači i da će bonus od 500 din važiti samo do 25. decembra, a ako ga ne potrošite onda se briše.

Kontradikcija postoji i u samom uvodu vesti, jer "tokom decembra" znači 1-31. decembra. A onda se dole kaže da "promotivna akcija važi do 25. decembra".

Treba precizirati šta ovo tačno znači, da se ne desi da neko uplati 10x500 din da bi dobio još 5000 din bonusa, a onda se ispostavi da taj bonus mora da potroši do 25. decembra.

2. decembar 2008 – Telenor od sutra prelazi na jedinstven sistem tarifiranja u pripejd tarifnim paketima „Porodični“, „Standard“, „Više priče“, „Moje vreme“, „Jedna cena“ i „Priča“ tako što će se u navedenim paketima razgovori tarifirati na svakih 30 sekundi nakon utrošenog prvog minuta.

Promena tarifiranja odnosi se na odlazni saobraćaj u okviru sve tri nacionalne mreže, kao i ka fiksnoj nacionalnoj mreži. Međunarodni pozivi tarifiraće se i dalje po sekundi nakon utrošenog prvog minuta.

Nije im dugo trebalo...

A jel i poskupeo kul? Sad su 60p jeftiniji, imaju i tu prostora za bolju zaradu :)

Vise je nego ocigledno da se operateri usaglasavaju po svim pitanjima koja idu na "stetu" korisnika.

Neko mora prvi da promeni uslove, nekad je to VIP, nekad TELENOR nekada MTS.

U svakom slucaju, sve je nepovoljnije po korisnike.

Neko mora prvi da promeni uslove, nekad je to VIP, nekad TELENOR nekada MTS.

U svakom slucaju, sve je nepovoljnije po korisnike.
Što je siguran znak postojanja kartelskog dogovora, a ne tržišne utakmice. Ozbiljne države u takvim situacijama reaguju kaznama od kojih menadžment nešto uradi u gaće. Naša pak država, preko svojih predstavnika, ponavlja nebulozu kako su uslovi u mobilnoj telefoniji sve bolji i bolji zahvaljujući konkurenciji (Radunović je ovo rekao valjda 1000 puta).

Da li je neko proverio da tih 500+500 din moras da iskoristis do 25 dec. ili do tada treba da uplatis 500 da bi dobio jos +500 koje koristis kad hoces ?

"Bonus od 500 dinara nije promotivan, drugim rečima važi kao standardna uplata, do iskteka kartice. "
citat sa foruma

Jos jednom da skrenemo paznju da ovo vazi za dopune "500din i vise".
To znaci da je bolje uplatiti 2x500din nego 1x1000din.

Ovo vecina zna ali nije zgoreg izdvojiti.

Mislim da nema potrebe. Moze se uplatiti 5.000 hiljada din i dobice se 10.000 din kredita. Zvao sam da pitam, tako da je provereno....

Ja sam sinoć uplatio sestri 1000 dinara (ne znajući za ovu akciju) i dobila je 1500 dinara, ne 2000.

Tako da je Septimus u pravu.

MTS je povukao vest o decembarskoj promociji 500+500din.

Ne verujem da to znaci da se promocija obustavlja ali eto cisto napomena ko bude prckao po MTS sajtu :)

Ja sam danas od njih dobio SMS sa obaveštenjem o promociji. Možda su i oni ukapirali da je "vest" nejasno napisana pa su je zato povukli. Naše firme nikako da shvate da sve i ako na 90% mesta zaposle tečine strine sestrića, na onih 10% moraju da imaju i nekoga ko nešto zna, da se sve ne bi raspalo.

znaci, opet su nam poskupeli razgovori u mobilnoj telefoniji... i da, nema inflacije... sve je to zbog svetske krize

G...a. Ali nazalost tako je sada i kod Telenora i kod VIP-a. Svi su videli da je Srbija pogodno tlo za skidanje koze sa ledja i sto se ne bi pocastili. Gradjani ce ionako sve progutati.
A sto se MTS-a tice lepo su zapakovali ovo iznenadjenje, sve sa crvenom novogodisnjom masnicom na vrhu.

Važi li ovaj 500+500 bonus i za Telenor? Drugarica (koja je na 064) mi reče da je dobila 2 poruke, jednu za MTS promociju, a drugu za Telenor+MTS 500+500 promociju, a povodom RTS-ovog 25. rođendana (bwhahaha, sounds familiar)?!

B@K@, :d To je spam, danas su 2 ortaka dobila tu poruku, fora posaljite ovaj sms na jos 10 brojeva i dobicete 3000din., kit kat deli povodom rts-ovog rodjendana :D

Inace ne znam da li su ovi iz mt:s ogranicili koliko je puta moguce da se uplati 500din. i da se dobije 500, jer planiram da uplatim jos 3 puta, juce sam uplatio 3x500 i dobio jos toliko, tako da umesto 1 meseca adsl-a sam platio 2 :p

Pa kažu da možeš da upltiš kol'ko puta 'oćeš, piše negde tamo.

@Septimus i Milan91 - Ma sećam se da je pre nešto meseci već vrtela poruka slične sadržine, vezane za RTS-ov rođendan, nego ubeđivala me drugarica, pa ja pitao vas - da bih joj mogao pokazati - if it says on the internet, then it's true. :d
Uplatite 'iljadu dinara kredita o noći puna meseca na pobusani ponedeonik, će vi rodi žito...

Nazad
Vrh Dno