Šta je novo?

MTS Postpaid -- Tarifiranje na 60sec, POSTPAID ?!

Iz ovoga se direktno ne moze zakljuciti da je tarifiranje po sekundi jer je 60/1 mesovito zaokruzivanje sa prvim minutom a zatim po sekundi. Teoretski, navedena potrosnja iz 52:46 u 47:04 je mogla komotno da se napravi i sa 60/1 tarifiranjem.

Zaboravio sam da napomenem da sam prilikom provere stanja imao razgovore koji su bili kraci od jednog minuta, tako da je trebalo stanje da bude izrazeno u zaokruzenim minutima.

Tokom korišćenja saobraćaja uključenog u mesečnu pretplatu tarifiranje se vrši po svakoj sekundi razgovora, nakon toga razgovori se tarifiraju tako što se prvi minut razgovora zaokružuje na 60 sekundi, a zatim se poziv tarifira po 1 sekundi razgovora. - MTS
Problem resen delimicno

Nisam uspeo da nadjem gde su objasnili u vezi sa zaokruzivanjem na 60sec?obavestenje je povecanje broja min,ali nigde ni reci o zaokruzivanju...ne mogu da verujem da ovako dugo ne razjasne i ne daju zvanicno obavestenje.drug i ja smo zvali odmah na pocetku korisnicki servis i dobili smo isti odgovor da je zaokruzivanje na 60sec,a vidim da su i drugi zvali i da su im pruzali drugacije informacije...stvarno su neozbiljni:mad:

znachi u bel sms ipak nema zaokruzivanja sudeci po ovom shto stoji na sajtu. super :D

Nisam uspeo da nadjem gde su objasnili u vezi sa zaokruzivanjem na 60sec?obavestenje je povecanje broja min,ali nigde ni reci o zaokruzivanju...ne mogu da verujem da ovako dugo ne razjasne i ne daju zvanicno obavestenje.drug i ja smo zvali odmah na pocetku korisnicki servis i dobili smo isti odgovor da je zaokruzivanje na 60sec,a vidim da su i drugi zvali i da su im pruzali drugacije informacije...stvarno su neozbiljni:mad:

"Tokom korišćenja saobraćaja uključenog u mesečnu pretplatu tarifiranje se vrši po svakoj sekundi razgovora, nakon toga razgovori se tarifiraju tako što se prvi minut razgovora zaokružuje na 60 sekundi, a zatim se poziv tarifira po 1 sekundi razgovora."

Prvi pasus ispod tabele.

"Tokom korišćenja saobraćaja uključenog u mesečnu pretplatu tarifiranje se vrši po svakoj sekundi razgovora, nakon toga razgovori se tarifiraju tako što se prvi minut razgovora zaokružuje na 60 sekundi, a zatim se poziv tarifira po 1 sekundi razgovora."

Prvi pasus ispod tabele.

E sad sam tek video da ima da se spusti na tabelu i ispod nje...hvala:wave:

Odgovor (zvanicni) koji smo dugo cekali nalazi se na racunu za prosli mesec. Dok ne potrosimo ide kao i do sada, nakon toga na 60 sec a ostatak na 1 sec.

Morali su nečim da zaštite ostale pakete, BEL je postao predobar, čak i kad se probije paket. Nemojte samo pogrešno da me shvatite, pričam iz ugla Srbije, gde je do skora mob morao da se koristi na kašičicu.

Iskren da budem, očekivao sam mnogo više dolaskom Vip-a, i ulaskom Telenora, ali čini se da je naše tržište i dalje jako nezrelo.

Morali su nečim da zaštite ostale pakete, BEL je postao predobar, čak i kad se probije paket. Nemojte samo pogrešno da me shvatite, pričam iz ugla Srbije, gde je do skora mob morao da se koristi na kašičicu.

Iskren da budem, očekivao sam mnogo više dolaskom Vip-a, i ulaskom Telenora, ali čini se da je naše tržište i dalje jako nezrelo.
Da li se ovo zaokruzivanje odnosi samo na BEL pakete ili i ostale FRESH, MIX?

Fresh se zaokruzuje na 30 sekundi od kako je uveden, mix je i dalje po sekundi.

ee.. odlucio sam da se prebacim sa BEL200 na MIX1000 (razlog je taj sto uwek skucam odmah one ostale minute a ovih 064 mi ostane brdo i nabijem par hiljada lagano)... zanima me dal mogu to preko fona da uradim il moram da idem u call centar? owo drugo bi mi bilo problem jer se broj ne wodi na mene!:)

Nazad
Vrh Dno