Šta je novo?

MTS Postpaid -- Provera stanja *797#

mts je dosta pouzdana kompanija,mada malo neozbiljna sto se tice odnosa svojih zaposlenih prema korisnicima,ali su najposteniji i najskromniji lopovi od svima poznate trojke lopova

Poslednja izmena:
Pa kad firma nije privatna, da se tako izrazim, vec drzavna pa je fokus sumnjivih radnji na kupovini nepotrebne opreme U MTSu i sl. a ne pljacka korisnika.

Телеком је јавно предузеће (А.Д.) и није само држава Србија преко ПТТ Србија власник. Зашто сви заборављају оних 29%. :type:

To je manje bitno, zna se ko kosi a ko vodu nosi. :)

p.s. A i ovi drugi se nisu bas pretrgli od postenja :)

Ja po stanju vidim da cu i ovog meseca da podosimm reklamaciju, gde su iskopali da sam prebacio 565.1, a doplatio sam na svojih 40 minuta jos 60, nema sanse da sam ih potrosio. Samo da dodje listing.

Телеком је јавно предузеће (А.Д.) и није само држава Србија преко ПТТ Србија власник. Зашто сви заборављају оних 29%. :type:

zato što su ti stranci dok su nešto odlučivali pravili mnogo veća ******:d

a ti misliš da je ptt delimično vlasnik telekoma? ne ptt je vlasnik svih objekata gde je telekom gost, tj ne svih, a telekom je vlasnik celokupne tk infrastrukture

rekao sam iskreno sve,a to je tacno ,kosi ipak drzava Srbija a vodu nije ni bitno ko nosi

Ja po stanju vidim da cu i ovog meseca da podosimm reklamaciju, gde su iskopali da sam prebacio 565.1, a doplatio sam na svojih 40 minuta jos 60, nema sanse da sam ih potrosio. Samo da dodje listing.

Meni su napakovali skoro isti iznos kao za prošli mesec (gde ispada da sam prekoračio pretplatu za nekih 200 din., što je nemoguće). Razlika je 60 para :zgran:
Nema šanse da je to u redu

Ja sam dva meseca jedan za drugim dobijao racun isti u dinar, nekoliko para je bila razlika. Cudno, veoma. Ne kazem da oni nesto mute, i da mute zabole me, nego nisam mogao da verujem, kontao sam da je neka greska. Ali nisam se preterano cimao, jer su mi ta dva racuna bila doooosta manja od uobicajenih racuna :)

ja imam 2 kartice isti paket,5 meseci nisu upaljene,dakle placao sam samo pretplatu,i za tih 5 meseci nikad nisu stigli isti racuni,uvek razlika od 20-50 dinara.aj kako to objasnjavas.

ja to vidim ovako

1 000 000 korisnika * 20-50 din koje niko nece reklamirati = 20-50 000 000 dinara mesecno ciste zarade.

mozda gresim ,ali to sto se desava sa racunima prkosi svim zakonima logike

zato što su ti stranci dok su nešto odlučivali pravili mnogo veća ******:d
Врхунац је било инсталирање Хало говорница. :banana:

a ti misliš da je ptt delimično vlasnik telekoma? ne ptt je vlasnik svih objekata gde je telekom gost, tj ne svih, a telekom je vlasnik celokupne tk infrastrukture
Је ли ти разликујеш капитал од имовине? :wave:

@sijakm: Znam da se ne prenose, ali nisam ni ocekivao da se prenose, vec su bili uplaceni u tom mesecu. U svakom slucaju, kad je stigla poruka o visini racuna mislim da je cifra korektna. Cekam samo da stigne listing pa cu proveriti.

i meni se nesto cini da mi je ovaj racun jako slican prethodnom |]

Nazad
Vrh Dno