Šta je novo?

MTS pošaljem e-mail on ne stigne?

canejr

Slavan
Učlanjen(a)
27.09.2005
Poena
320
Da li se još nekome dešava?
Pre 10 dana prvi put sam saznao da e-mail koji sam poslao (sa mts na gmail adresu) nije stigao. Meni stoji u Sent Items, ali primalac proverio u svim folderima, i reče da nije dobio. Pomislih da je zbog oznake "high importance" završio na nekom čudnom mestu i uradih forward bez toga. Opet nije stiglo. Nedelju dana kasnije, pošaljem drugu poruku na istu adresu i ona stigne (mada ne znam da li je ikada stigao i moj odgovor na dobijeni odgovor).

Nisam se odmah time pozabavio, ali sada sam utvrdio za najmanje još jednu poruku, potencijalno mnogo više, u ovih desetak dana, da nije stigla. Nekada je teško i znati, jer ljudi ne prokomentarišu ili odmah ili uopšte. Ali, za poruku koju sam sinoć poslao (na adresu na koju sam slao više puta) malopre mi je potvrđeno da nije stigla. Pisaću Telekomu, ali me zanima da li još neko ima slično iskustvo? Inače, MTS ADSL, koristim Outlook 2013 za Windows (već jako dugo), nikada nisam imao razlog da sumnjam da je poruka isporučena. Receipt većina ionako ne šalje, pa ni ne tražim.

P.S. Nisam našao pogodnije mesto za pitanje. Potpuno sam siguran da nije u pitanju e-mail program koji koristim.

Ko jos koristi te bulshit provajderske mail servise-to samo planinski koji bas nisu culi da postoji gmail

Zna se,gmail-pocetak i kraj

Vrh Dno