Šta je novo?

[MTS] Pljusak Telefona

E, sad si me ubedio!!! :D:D:D

Vidis, upravo je u tome i problem - da *TI* imas Galaxy S, Desire bi bez problema bio nula ;)
A posto je obrnuto, sasvim je jasno... "svaki ciga svoga konja hvali". Objektivnost na nivou... tj. subjektivnost na delu :smoke:

Ja inace pricam napamet, prakse uopste nemam... nisam se posteno izigrao ni sa Desire-om, ni sa Galaxy-em S... a ni sa iPhone-om 4 ili pak ovim Wave-om, kojeg i sam pominjes - a da ne znam zasto.

Ali eto, ne znam nista u praksi, idem na net da tamo trazim utiske...
I dobro, odem ja na YT, ukucam "Samsung Galaxy S vs. HTC Desire"... i dobijem - sta? Onaj test gde Galaxy S ima 55.7 frejmova, a Desire 26.5. Jel' si na taj mislio?
Ili mozda onaj test gde se na Suncu porede Galaxy S i Desire (a tu je i SE X10)... a gde se na Desire-u pak nista ne vidi, jer ima AMOLED ekran? Jel' taj?
Mozda pak onaj test, gde se vrti Quake 2 na Galaxy-u i Desire-u... na Galaksiju sa 40-50-60 frejmova, dok na Desire-u "tera" u 5-8-10?
Eventualno ovaj gde se porede ekrani, tj. multitouch na ova dva fona... gde Galaxy S brise patos sa Desire-om?

Ne, stvarno... na koji konkretno klip mislis? :d
Daj mi ti neki, bolje da ne trazim ja sam :D:D:D

P.S. Wave ima bada OS... i radim sve sa njim. Telefoniram, saljem poruke... slusam muziku, gledam filmove, surfujem, slikam i snimam video, GPS-iram ako sam u normalnoj zemlji... ukratko - sve ono sto i ti sa Desire-om.
Istina, Androidu ne moze da prismrdi, to stoji... ali samo po broju aplikacija. Po brzini, stabilnosti ili pak nekom drugom aspektu ne zaostaje ni malo.

Ipak, ne vidim kakve veze Wave ima sa svim ovim... pricalo se samo koliko je Galaxy S bolji telefon od Desire-a.

ljudi, jel' se sigruno racuna samo poslednjih 6 meseci (steta jer su mi oni ranije bili veci :D). svejedno moj prosek je izmedju 3500 i 4000. ugovor mi istice za manje od meces dana. posto niko ne zna tano granicu izmedju tih bonusa, ajde mi makar recite koji su najbolji telefoni koji su nudjeni? vidim da je bilo hd2, pa da je nestalo... jel' ikada nudjen galaxy s?

hvala na informacijama. meni je problem da sam idem od poslovnice do poslovnice posto mi je ugovor na kevu, a nju to ne zanima, pa moram vas da smaram za infomacije.

Pa ima ga preko dilera, to je skoro isto :)

Te mt:s-ove ponude vaze samo za telefone koje oni valjaju (ne i dileri), tako da tesko da ce biti nesto od SGS-a. Kao sto vec rekose - HD2, X10 i Wave su najbolji koje su nudili.

To preko dilera za 24.000 uz MixNet L je odlicna ponuda (za razliku od mt:s-ove).

Mada sam ja juce uzeo za 31.000 bez paketa :D

Poslednja izmena:
... i jos 20-ak evra za dekodiranje ;)
Super si prosao :smoke:

Even better ;)

Ne razumem kakve veze ima ko prodaje telefon, ako se isti uzima uz neku pretplatu?

Ako si novi ili stari korisnik koji nije pod ugovornom obavezom - nema veze.
Ako si stari korisnik kome "istice" ugovorna obaveza a ponudili su ti neki telefon za 1,00 din (na osnovu potrosnje, postpaid statusa itd.) - onda si ogranicen na mt:s ponudu (ono sa sajta/iz poslovnica).

Sve ovo sto Extreme vec rece... + ono o cemu smo pricali: kod mt:s dilera ti je navedena jedna ponuda po tarifi (Mix, Bel, Fresh), uz jednu cenu. Take it or leave it sistem.
Kod mt:s-a pak imas znatno siri izbor po tom pitanju, pa mozes da biras koliku zelis mesecnu potrosnju na Mix/Bel/Fresh paketu (srazmerno kolicini novca koju nameravas da izdvajas na mesecnom nivou, tj. kolicini minuta/poruka ti treba)... a onda na osnovu toga se formira cena telefona - koja, naravno, moze biti razlicita.

Eto to :)

Ne znam zašto kukate, ima za svakoga po nešto ;).

Mene je Handy razočarao. Ne prodaju telefone uz nove Mix Net pakete :(.

Kako ne prodaju, zar nije neko napisao da je uzeo SGS uz MixNet L bas kod njih?

Valjda Laza.

Na sajtu o tome nema ništa. Onda je u poslovnicama druga priča.

E, sad si me ubedio!!! :D

nema sta da te ubedjuejm, ti HTC uzmes na 6 rata po 4.000 i uzivas u odnosu cena kvalitet.
... vidim da Galaxy S u comtradeshop kosta 55.000 a u Handyiju 65.000

HTC ima metalno kuciste u odnosu Galaxy S, HTC Desire ima blic (nocnu lampu), Galaxy S nema. HTC ima u samom operativnom sistemu ima vise widgeta jer to HTC razvija.

Galaxy S ima bolji i vec dispej ali to je SAMSUNG, HTC je sinonim za kvalitet.

nema sta da te ubedjuejm, ti HTC uzmes na 6 rata po 4.000 i uzivas u odnosu cena kvalitet.
... vidim da Galaxy S u comtradeshop kosta 55.000 a u Handyiju 65.000
Pa samo uzivaj u ratama i cena/kvalitet odnosu, ako to tebi znaci, zbog toga lakse spavas i ako ti je zbog toga Desire bolji :)

Ipak, ako se gledaju samo aparati - Desire je losiji od Galaxy-a S. Iako hocu da kazem "mnogo losiji", to ipak ne bi bila istina, posto je odlican telefon sam po sebi... ali ipak losiji od Galaxy-a S.
Osim toga, bolji telefoni su uvek bili i skuplji - to je prilicno jednostavno ;)
HTC ima metalno kuciste u odnosu Galaxy S, HTC Desire ima blic (nocnu lampu), Galaxy S nema. HTC ima u samom operativnom sistemu ima vise widgeta jer to HTC razvija.
Ovo za widgete ti je smejurija teska... ali ovo za kuciste i blic stoji. Nema zbora. Galaxy S ima plasticno (veoma kvalitetno... ali i dalje plasticno) kuciste, i jednostavno nema blic.

S druge strane - ima *mnogo* bolji ekran (jesi li i to uporedjivao sa drugarom, i dosao do zakljucka da i nema nekih razlika? ;)), nesto vecih dimenzija... brzi je telefon, hardverski snazniji (koji promil na polju CPU-a, i mnogo jaci sto se tice GPU-a), nesto tanji, solidno laksi... a onda tek krecu prave stvari: interni storage prostor, bolja kamera (iako su oba fona sa 5Mpix kamerama), mnooogo bolji video zapis (720p u 30 frejmova... nesto o cemu Desire moze samo da sanja), mnogo bolji (tacnije - savrsen!) zvuk na sluskama, dosta bolju autonomiju od Desire-a... ako sam nesto izostavio, slobodno nek' me neko dopuni :)

Ah, sto volim kada ovako taksativno moram da nabrajam sve prednosti SGS-a u odnosu na Desire... i to po 47. put! :D
Uostalom:
http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3077&idPhone2=3115
Galaxy S ima bolji i vec dispej ali to je SAMSUNG, HTC je sinonim za kvalitet.
Jel' tako... ae da ti verujem ako tako kazes :p

Sta bi sa klipovima sa YT-a... jel' valja neki od onih, ili sam sve pogresne nasao? :laugh:

P.S. I dalje nisam ubedjen... ocito :) :p

Care, iPhone je zakon! :d

I da napomenem ovu akciju za rate u MTSu, moguce je samo uz Intesinu kreditnu karticu!

Ti, ajFonovac - da cutis! :d:d:d

Ima li neko informaciju da li ima nekih iole boljih telefona u ponudi za nas po segmentima? jel stizalo sta.. akcija traje do kraja oktobra, u septembru nisu imali nista da valja ,kao mozda im stigne u oktobru :mad:

Jedino sto ima novo su Nokia telefoni... A sad kako i sta za segmente, to jedino da vidis u poslovnici.

eeeej ljudi, hvala vam na odgovorima koje ste mi dali ranije. posto vidim da se ova tema pretvorila u sve i svasta, evo malo infoa koji je delimicno on topic, a delimicno i nije.

pre tacno 1 godinu i 11,5 meseci kupio sam na ugovor htc touch pro. pokvario se pre nekoliko meseci :D posto sam dobio potvrdu da je telefon nemoguce popraviti evo koje su mi opcije ponudjene u tehnomobilu:
1)da uzmem neki od telefona koji se trenutno nude na isti ugovor sa mtsom kao sto je moj i za koji je doplata bila ista
2)da dobijem mojih 23000 nazad, a da mi se ukine ugovorna obaveza :D

posto je ugovorna skoro istekla, uzimam telefon, iako mi je njihova ponuda jadna(n97, n97 mini, samsung wada). Eto to vam je informacija o opcijama koje imate kada vam crkne telefon pod ugovorom, pa se nadam da ce nekome koristiti. :D

znaci dobicu novi telefon, pa onda mozda jos jedan za mesec dana kroz segemenaciju... mogao bih da otvorim prodavnicu :D

dodatno pitanjce: kada se uzme telefon kroz segmentaciju, mora se potpisati novi ugovor na 24 meseca. ali da li postoje ogranicenja u pitanju koji se paket moze uzeti(da smanjim tarifu)?

Poslednja izmena:
Mozes da smanjis tarifu... kao sto, uostalom, mozes i da je povecas :)

Bukvalno, nakon segmentacije, prakticno kreces od nule... u naredne dve godine pod ugovornom obavezom...

dodatno pitanjce: kada se uzme telefon kroz segmentaciju, mora se potpisati novi ugovor na 24 meseca. ali da li postoje ogranicenja u pitanju koji se paket moze uzeti(da smanjim tarifu)?

Eh Care, pa pusti mene... :D

Naravno da postoje ogranicenja...sve zavisi od segmenta! Ako si npr. sedmi segment ne mozes da uzmes nizu tarifu od Mix 1250 sto te izadje 1600 RSD mesecno.

Sve svodi na to, da za odredjeni segment mogu samo odredjene tarife...ti mozes i da smanjis segment tj oni mogu, ali samim tim ces imati manji asortiman telefona koje mozes da uzmes!

Poslednja izmena:
Sa Facebook strane mt:s-a:
Mt:s Spremili smo velika Android iznenađenja, toliko možemo da otkrijemo sada. Ostanite uz nas.

Meni su rekli da ne mogu da uzmem nizu tarifu od 1250, a nece da mi kazu koji sam segment, mada kao nemaju trenutno nista da ponude (od iole normalnih telefona), ali "ocekuju" isporuku. Naravno, ne znaju ni kad ni sta...
Za svaki slucaj, ja sam podneo zahtev (788) za prebacivanje na Hello tarifu :d

Meni su rekli da ne mogu da uzmem nizu tarifu od 1250, a nece da mi kazu koji sam segment, mada kao nemaju trenutno nista da ponude (od iole normalnih telefona), ali "ocekuju" isporuku. Naravno, ne znaju ni kad ni sta...
Za svaki slucaj, ja sam podneo zahtev (788) za prebacivanje na Hello tarifu :d

Verovatno si tu negde oko 6-7 segmenta, prosek potrosnje od 1700 pa do 2700...koliko se ja secam.
A sto se telefona tice, zaista nemaju nista... Terazije trenutno ima jedino sto "valja" Galaxy 3, Samsung B7330, i ajde da kazemo Nokia 2730 i 7320...

cekam mts da izbaci ponudu za Htc Desire Hd ,zato i nisam potpisao ugovor, a nisam hteo da uzimam ni jedan kroz segmentaciju jer su imali smesnu ponudu zadnji mesec, bukvalno mi nude telefon koji mogu da dobijem za 1 din kao da prvi potpisujem ugovor sa njima...Ako ne bude Htc Desire HD u mts odoh na telenor, kod njih ce biti od 9000-67 000 u zavisnosti od paketa..
Uz paket koji meni odgovara ce biti oko 29000 u telenoru.Trenutno imam Xperiu X10,koju cu prodam i dobijen novac taman zalegne za HDHD ( a i mts 3g ovde gde zivim je ocajno pokriven jedva 1 ,2 crte pa sam veci deo na 2G, a telenor ima full signal 3g) tako da cao mts najverovatnije :))
Eto raspisah se ,mozda nekom pomogne

Nazad
Vrh Dno