Ja nemam direktnog iskustva sa telefonom, ali znam poprilično o njemu jer sam ga dugo imao u vidu kao poklon za ženu.Rekao bih da je telefon pristojan, ali je više orjentisan ka mlađoj populaciji i manje zahtevnim poslovnim korisnicima. Kao najveća zamerka upućuje mu se nešto manja i za Android "nestandardna" rezolucija ekrana (240x400), ali ja mislim da to nije preveliki problem, osim možda za navigacioni softver.
Ne znam kako se kreću cene tog telefona u slobodnoj prodaji, ali mislim da ti se ne isplati da ga uzimaš jer je gotovo sigurno zaključan na MTS mrežu, što mu obara cenu u prodaji, ili pak tebi izbija novac iz džepa za otključavanje. :S:
Mislim da bi ti najbolji izbor bila Nokia E52 Al, ako je još uvek imaju u nekoj poslovnici (al' za to ćeš već morati sam da se raspitaš).
Telefon je prosto neverovatnog kvaliteta i ogromne funkcionalnosti za svoje gabarite i klasu, a vidim i da baš drži cenu (~270€). Iskreno... ja bih pre prodao tu Xperiu i zadržao ovu Nokiju.
Inače, kruži priča da ovi u MTS-u ni ne zaključavaju Nokije (jer je to valjda nešto komplikovanije).Znam da je pre dve godine moja 6120 Classic došla otključana.
A mislim i da je jedan drugar uzeo baš E52 kod MTS-a i da je dobio nekodiran telefon. Ako se i tebi posreći, onda E52 stvarno nema alternative po ceni koju možeš da dobiješ.
Kol'ko ja znam dobija se uz svaki 3G telefon, pa samim tim i uz Nokiju E52.Ja dobih pre neki dan kada sam uzeo telefon na ugovor.
Ličnu kartu i još neku ispravu.jel zna neko sta trenutno traze od dokumenata prilikom potpisivanja postpaid ugovora na 2 godine?
Ličnu kartu i još neku ispravu.Najbolje pasoš ili nešto drugo sa slikom. Nisam pitao za člansku kartu biblioteke i lovačkog saveza... :d
A ako je broj na firmu, onda ono standardno... ovlašćenje, PIB, izvod iz APR-a, depo karton...
^ Mislim da to baš neće sve ići kako si ti zamislio.
Mi smo ovde uglavnom diskutovali o promociji koja važi samo za stare korisnike, one koji su već ranije uzimali telefone na ugovor. Verovatno ima i nekakvih akcija za nove pretplatnike, ali teško da ćeš moći da dobiješ i neki dobar telefon i popust od 50% u prvih 12 meseci.
Ma, poneo bih ja telefon sa sve nekom mt:s karticom unutra, to nije nikakav problem... :smoke:Ma to bre ti iz Rominga jedu *****. Doneseš mu telefon bez kartice pa on neka vrača u bob da li je bio zaključan ili ne, pošto se to kod MTS-a nikad' ne zna.
:wall:Drugo... Kako može da ti ne uvaži garanciju na pregoreli ekran ili produvani zvučnik zato što ti telefon ima isključenu opciju "network lock"!?!?!?![]()
KljucnoMeđutim... ako išta od toga možeš da uradiš pomoću zvaničnog korisničkog softvera i kabla koji si dobio uz telefon, molim lepo...
A evo i spiska tih telefona.Mogu se dobiti svi telefoni(sa različitom dužinom trajanja popusta od 50% na pretplatu) koji su na promociji rasprodaja .
Važi i za nove pretplatnike.
Taj telefon sam i ja razmatrao još svojevremeno, ali sam odustao jer sam čuo da se često kvari i da mu je softver prilično loš i bagovit. Šta znam... razmisli dobro.Ali na ove modele ne ide popust od 50% , možda bi bolje rešenje bio:
http://www.mts.telekom.rs/index.php/sony-ericsson-t715.html
Čovek je de facto strani državljanin, iz Republike Srpske, na studijama u Novom Sadu.... A za potpisivanje ugovora, treba ti licna karta i jos jedan dokument (vozacka, overena zdravstvena knjizica, pasos i indeks).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari