D
Da, i meni se isto desava na mts-u. Meni je i jutros isti problem bio. Tek 360p je nekako pustao kako treba. Speedtest je davao ocekivane brzineDa li jos neko ima ovih problema sa youtube-om na mts-u narocito uvece a narocito narocito nedeljom uvece?
Pogledajte prilog 468185
Ni 720p nema sanse da pusti.
ako jedan stb radi kako treba na tom portu, mozes bilo kojim switchom prosiriti na vise portova (STB-ovi su samo 100mbps pa nije ni bitno ako je takav switch)Imam jedno pitanje za huawei ripiter koji su davali pre neku godinu wa8021v5. Izgleda da samo lan port 2 radi za iptv, da li bih uz neki svic mogao da povezem dva stba na njega?
Kapiram da u Telekomu nisu preterano zabrinuti za prihode, ali na koliko je ovde ugovorna obaveza, 24 meseca? Mislim... počeli da dele džabe internet na 2 godine ili je popust ipak manji od '24 meseca besplatno' pošto ne kontam šta se onda plaća kad si nov korisnik i sklapaš ugovor ove vrste?Do 1og decembra traje akcija 24 meseca besplatno za nove korisnike, upravo sam dobio 400/400 paket, za one koji ganjaju novi ugovor... Ako nekom treba kontakt nek mi pusti PM...
Nije sumnjivo, kod matorih u selu, masovno otkazuju fiksne telefone, i letos i njima ponudili tu akciju i uzesmo, ali ne na optici, bakar je u pitanju.Da, da, i meni je bilo sumnjinvo ali je 24 meseca full besplatno... Ugovorna obaveza je 24 meseca...
edit : placam samo fiksni nekih 500 dinara...
To je bila ponuda, 5+k je cena bez promocije, ovako samo placam telefon i to je to 24 meseca...@OfficerDoofy Da li to nude samo sa 400/400 netom? Ako je sve sem fiksnog dzabe, ko moze da upadne u ovu ponudu treba da uzme sto brzi internet.![]()
Ponudili testi mog kuma istu varijantu.. tako da deluje legite ponuda.Da, da, i meni je bilo sumnjinvo ali je 24 meseca full besplatno... Ugovorna obaveza je 24 meseca...
edit : placam samo fiksni nekih 500 dinara...
mislim ne.... to je samo za telefonske korisnike koji vec koriste telefon godina dana ili vise.Znaci ako sam koristio box paket i prodje godinu dana od kada ga vise ne koristim nece da ponude besplatni net i tv?
a sta mislis da uzmem neki bizicni ?Ne, ali radiće verovatno 30 ili 40 / 8 Mbps. Samo moraš biti uporan.
moze i 40 da dupliram ovih 20,mislio sam da cekam Starlink ali nema nista od toga.@Nemanjagale ako već imaš dostupan VDSL, bolje samo podnesi zahtev za proveru i prelaz na paket 50/8 a u realnosti će ti biti do 30/8 ili 40/8
Uvek je VDSL bolja opcija od bežičnih varijanti, a samo stanje tvoje linije je ok zadovoljavajuće.
Rekli su mi da imam mogućnost za povećanje brzine,samo je problem sto ja trenutno imam m:Sat pa bih morao da pišem molbu da raskine ugovor i sa predjem u mts ako mi to ne odobre jedina opcija mi je bezicni,drugar ima i brzina je izmedju 40-50mbs@Nemanjagale ako već imaš dostupan VDSL, bolje samo podnesi zahtev za proveru i prelaz na paket 50/8 a u realnosti će ti biti do 30/8 ili 40/8
Uvek je VDSL bolja opcija od bežičnih varijanti, a samo stanje tvoje linije je ok zadovoljavajuće.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari