Šta je novo?

MTS optika za fizicka lica

Veoma je moguce da je koriscen... takodje proveri da li je ukljucen ili iskljucen ACS Managment u okviru TR-069 pa ce biti jasnije...
 
jel radi na toj optici IPv6 ili to moze samo na Supernovi?
 
samo na supernovi jer tu ne koriste PPPoE nego DHCP
meni moj ruter radi pppoe i ipv6 je ukljucen tako da ako se ikada na njemu pojavi globalna ipv6 adresa napisacu
(javni ipv4 > CGNAT + ipv6 anyway, ako imas javnu nedeljenu ipv4 adresu moze se namestiti ipv6 tunel ako je bas potrebno)
 
Poslednja izmena:
Posto originalna python skripta za dekriptovanje Nokia G240 konfiguracionih fajlova ne radi za noviji G2425 model, a konacno imam hardverski pristup tom modelu, dumpovao sam mu firmver I dodao podrsku za njegovu enkripciju konfig fajla u moju verziju te python skripte, trajno dostupne klikom ovde (ako nekome treba da izvadi pppoe user/pass iz tog rutera)
 
Meni vise ni 4g ne radi u Mirijevu, ni mts ni yettel.
 
Pre nekih 10 dana sam podneo zahtev da uvedem opticki net i danas me zove mlada dama da mi kaze da je moje vlakno za moj stan zauzeto, i da ne sme da mi kaze ko je zauzeo (odprilike neko od komsija). Jel imao neko slicnu situaciju?
 
Redovno imam bug na iptv kao sa slike. Ostane na slici prethodno gledan kanal i zabaguje i ne moze da se skloni dok ne restartujete uredjaj 😵‍💫
 

Prilozi

  • C21C030C-CFE9-4989-A594-3AF012940BF0.jpeg
    C21C030C-CFE9-4989-A594-3AF012940BF0.jpeg
    252.5 KB · Pregleda: 149
ccc, to još nisu sredili?? a postoji od kad postoji Iris platforma :D Kad god odem kod ujaka vidim oni to tako gledaju i onda ja restartujem STB... iako sam im rekao da samo tako može da se skloni kad zaglavi.

Ujak ima onu matoru, ogromnu kršinu od Hauwei STB, šta ti imaš @Zlatan_ibro ?
 
Ovaj uredjaj ali ipak mislim da je sramota da se ljudima plasira ovaj iris sta li vec interfejs
 

Prilozi

  • C05BE9B4-CDE6-4155-874E-0D5C7638B4F4.jpeg
    C05BE9B4-CDE6-4155-874E-0D5C7638B4F4.jpeg
    379.5 KB · Pregleda: 137
Taj sam odmah menjao kada je uveden Iris. Ne može da radi normalno ako promeniš tri puta kanal🙂
Zovi i kaži da je neispravan, insistiraj na zameni.
 
@Zlatan_ibro Da to je ta matora cigletina na koju je Iris platforma nakalemljena i izuzetno nestabilno radi.

@nesa69 Verovatno ti ili ne to insistiranje ne prolazi u većini Srbije, van BG. Neće da zameni ni pri potpisivanju novog ugovora a kamo li da baneš tako u sred UO ili ne daj bože za isteklom UO da bi zamenu "sasvim isparavne" opreme.
 
Da li je i kod ostalih spor interfejs? Toliko je spor da je neupotrebljiv za neku naprednu pretragu kanala. Brat ima sbb i to je kod njih svetlosnu godinu ispred
Znaci da trazim noviji uredjaj jer je ovaj los!?
 
Kod ostalih je neuporedivo bolje. Čak i kod najstarijeg q11 od tih sto su delili.
 
Pre nekih 10 dana sam podneo zahtev da uvedem opticki net i danas me zove mlada dama da mi kaze da je moje vlakno za moj stan zauzeto, i da ne sme da mi kaze ko je zauzeo (odprilike neko od komsija). Jel imao neko slicnu situaciju?
Ne razumem bas ovo kako kod njih ide, ali moj stari provajder je imao kutiju na mom spratu, i odatle vodio optiku ko je hteo, nas 2,3 je. Sada smo supernova.
 
gde tebi pade ta stara cigla (starija od Q11) kada je aktivan uredjaj koji daju Skyworth HP4074 (cak je i HPH07 prevazidjen, a kamoli Q11 i ta cigla)
dokle god ti ne zamene sa nekim drugim modelom nece ti ispravno raditi nista, i sve ce biti sporo

Ne razumem bas ovo kako kod njih ide, ali moj stari provajder je imao kutiju na mom spratu, i odatle vodio optiku ko je hteo, nas 2,3 je. Sada smo supernova.
moze da se desi da nema portova za kuce u ulici, barem su mu rekli da nema umesto da nasumicno otkace nekog drugog korisnika u ulici kada mu instaliraju optiku kao sto je neko napisao u ovom threadu
 
Poslednja izmena:
Otključavao sam im šta treba po zgradi kada su uvodili. Spojili su prema broju stanova, spratova...
Isto kod mene sa 6 spratova kao i pored sa 8 ili 12 spratova.
Veliki je kapacitet mreže pa nešto mi tu deluje kao loše izvedeni radovi ili neko deli u stanu pa je to što ti kažu. Mada ne vidim prepreku da te spoje osim da ih mrzi. Nije da su to sada neki teški radovi ako je urađena instalacija.
Probaj da im pišeš i budi uporan.
 
istice mi ugovor krajem decembra, kakio izvuci najvise popusta, najvise meseci po 1 din. u principu sam zadovoljan njihovom uslugom i ne bih prelazio kod drugih. mogu ije problem, pa da trazim kao novi korisnik ako to pije vodu. unapred hvala svima na odgovorima
 
Da bi dobio po dinar što više meseci, verovatno da se vrati oprema otkaže sve, pa posle nekog perioda sve opet. Iskustva na forumu su 30 dana čekanja...

Druga opcija je na linku



To je 50% na celu uo. Što je ok opcija, koju ću i ja pokušati u istom periodu kao i ti da izboksujem.
 
Na MTS-u prenos utakmice na RTS1 kasni 3 minuta za Arena1premium ! Postoji li neko racionalno objašnjenje za ovo? Razumeo bih 3 sekunde ali 3 minute u digitalnoj eri je ogroman lag.
 
Na MTS-u prenos utakmice na RTS1 kasni 3 minuta za Arena1premium ! Postoji li neko racionalno objašnjenje za ovo? Razumeo bih 3 sekunde ali 3 minute u digitalnoj eri je ogroman lag.
Пре утакмице је била конференција репрезентације која је се одужила и рекао је водитељ да се прекида пренос конференције због утакмице, а утакмица је већ текла па су је вероватно само пустили од почетка, а не од момента докле је већ стигла.
 
Ja cim cujem onog Stojanovica prebacim na Arenu, retko dosadan tip, za razliku od ostalih Rts voditelja.
I Aca kosica,jako iritantan lik sa sve svojim beskorisnim informacijama o raznim glupostima.
 
Nigde...
 
Ja kada sam ga dobio pre dve godine, nisam cak mogao ni da udjem u njega, neznam kakva je sada situacija.
 
Huawei HG8245W5-6T ima isti pristupni nalog i podesavanja kao i Huawei HG8245Q2:
ako je fabricki resetovan i jos nije usao na mts mrezu: admin/tzlkisonpk
posle ulazka na mts mrezu: admin/20HWont17.

Nokia G-2425-B ima isti pristupni nalog i podesavanja kao i Nokia G-240W-C: admin/qscgyjm1#

na svim mts ruterima takodje postoji i normalni telekom/telekom nalog gde se mogu menjati samo wifi parametri
ni jedan modem/ruter ne pokazuje konfigurisanu brzinu na svojim web stranicama odavno (secam se 2005 SBB modema EPC2100r2 koji jeste),
osim onih za xDSL (koji prikazuju ukupno internet+iptv max protok, ne samo internet)
 
Drustvo, da li moze nekako da se raskine ugovor ako na novoj adresi nema tehnickih mogucnosti za optiku?

Long story short brat je dobio studentski dom a ostalo mu je jos godinu dana ugovora u tom stanu gde je ziveo a sad mu traze da prebaci to negde. U MTS su ih oduvali pricom da moraju da isplate sve mesece do kraja ugovora ako zele da raskinu, ili da se snadju i uvedu negde drugde pa da placaju mesecno...
 
Nazad
Vrh Dno