nightshadow
Čuven
- Učlanjen(a)
- 08.11.2014
- Poena
- 645
Danas dva prekida, jedan 10ak min, drugi evo vec sat vremena traje. Nbg.
Mislim da si pogrešio..Mislim da im je fixni samo da digni brojku u box paketu, inace nikom ne koristi, jer su besplatni minuti ka nac.brojevima, kao sto imam i na mob. koji mi je u boxu. Samo dzaba punim bat na fixnom...kad zovu samo za reklame i prodaju.
Meni i porodici jako koristi jer stariji u kuci zovu masovno rodbinu u Republici Srpskoj na m:tel Rs i ubijaju se od priceMislim da si pogrešio..
-Fiksna linija-
Neograničeno razgovori ka fiksnim i mobilnim brojevima u okviru mts, mts doo, m:tel RS, m:tel CG i m:tel Austrija mreže, razgovori ka fiksnoj Supernova; 150 min. za pozive ka fiksnim brojevima u domaćem saobraćaju
dobio sam 6 ili 7 meseci 50% popusta na pretplatu. zvao sam i taj broj 733Istice mi ugovor za box4 plavi za mesec i po. Sta se moze dobiti od benefita za produzetak?
Kakve veze ima koji je port ako imaš SIP uređaj i podešavanja za SIP?pricajuci o fixnom, u onom "uputstvu" u kutiji rutera pise da se SIP telefon moze povezati na LAN port 3 rutera, da li je to ikada realizovano i koji je model tog SIP telefona bio ?
Tako pise u tom pamfletu. Slika stranice pamfletaKakve veze ima koji je port ako imaš SIP uređaj i podešavanja za SIP?
Naravno to je vec uradjeno ali ni na IPTV ni na VOIP mrezi njihov DHCP server ne daje IP adresu bez odgovarajuceg DHCP Vendor Class-a (opcija 60), STB za IPTV imam tako da sam njegov nasao koji je (iako mi to nista ne cini), ali zato pitam koji je model SIP telefona kojeg dozvoljavaju na mrezi (ako uopste postoji neki) da znam koji bi njegov DHCP Vendor class bio.
Tu informaciju neces dobiti nigde.Gde se može dobiti informacija kada će proći optika na nekoj adresi, pošto ovi u prodaji nemaju pojma?
0800/100-150Gde se može dobiti informacija kada će proći optika na nekoj adresi, pošto ovi u prodaji nemaju pojma?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari