ptse 590 dinne, to je ako hoces da ti se IP adresa ne menja svaki put kada ti se restartuje ruter ili izgubi vezu pa se rekonektuje
(korisnici na optici dobijaju javnu dinamicku adresu, doplata je za javnu staticku).
kolika ti cena pisala za to ? ja kada sam to aktivirao pisala cena 200 iako je stvarno 590 na racunu
(to tamo u novembru kada mi se prvi put pojavilo kao opcija, mada je uvek bilo moguce telefonom traziti)
Ово једноставно није тачно, познато је да црвена боја и лед светла дају компонентама брзину, а тетоваже људима снагу...Boja pvc izolacije kabla nije nikakvo merilo kvaliteta ili specifikacije utp kabla.
cat5e je ok (ako stvarno prolazi cat5e testiranje, ovi kineski samo stampaju da jeste cat5e/cat6/cat7 ali nista nije testirano) ali daju bas sa tankim stranded zicama sto se teze korektno krimpuje (narocito ako koriste pogresne cat6 konektore)Што се тиче теме, мене је нервирало што дају 5е кабл могао не могао 1Gbs.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari