pise na njemu, SC-APC na SC-APC single mode 9/125 fiberDa li neko zna koji tip optickog kabla dolazi uz Huawei router? I gde bi mogao da ga nabavim, mozda Netiks?
Hteo bih da pomerim ruter na drugi kraj sobe pa mi je kabl kod 3 metra koji dolazi uz njega kratak.
System Tools -> Configuration File -> pa klik na [Download Configuration File] dobices hw_ctree.xml otvori ga sa notepadom++ i traziDa li ovaj router moze da se stavi u BRIDGE MODE, pa da iza njega stavim neki svoj u koji cu upisati PpOE podatke ?
odmah posle toga bice nesto Password="ENKRIPTOVANIKARAKTERIOVDE", kopiras ENKRIPTOVANIKARAKTERIOVDE@xdsl.
ne verujem da će važiti za postojeće korisnike koji su već pod ugovornom obavezom sa starim BOX paketima koji imaju nižu cenu i manju download brzinu.Jel ovo važi i za stare korisnike?
Realno, tako i treba da bude. Kad poskupi svi se pozivamo na uo.ne verujem da će važiti za postojeće korisnike koji su već pod ugovornom obavezom sa starim BOX paketima
U suštini to je to, džabe prva tri meseca ali ne više od toga (ugovor na 2god). Nisam čuo da je neko izboksovao 6 odnosno 9 meseci na obnovu ugovora.Računam da ću preći sa blue na blue light jer mi ne treba više. Čini mi se da je prošle godine bilo tipa 3 meseca za dinar ako potpišeš na novih 24 meseca.
Meni su nudili 7 meseci 50% popusta za obnovu (zvali me sa 064733) imao sam Box4 Plavi Lite preko VDSL 50/8, inače u zgradi mi postoji optika od skoro. Odbio sam i ugasio net, tv, fiksni je ostao bez ugovorne obaveze i takođe moj postpaid je prebačen na Moravu 150 bez ug, opremu razdužio. 12 dana nakon razduženja, otišao u poslovnicu, devojka mi je rekla da treba da prođe 30 dana da bih mogao na svoje ime i bez promene broja fiksnog da dobijem 12m po 1 din. Ali je rekla da će da zažmuri na jedno oko i dodelila mi 12m po 1 din za Box4 Plavi Lite nakon samo tih 12 dana bez usluge. Nakon 2h došli ljudi postavili optiku i doneli ugovor kao što je dogovoreno.Da li je neko skoro obnovio ugovor? Meni ističe za mesec dana. Sad će da me zovu.
Kakve su vam uslove nudili? Nemam mogućnost da otkažem, pa da na suprugu uvedem, treba mi net stalno za dodatni posao.
Računam da ću preći sa blue na blue light jer mi ne treba više. Čini mi se da je prošle godine bilo tipa 3 meseca za dinar ako potpišeš na novih 24 meseca.
Kako će da se pokrene procedura za ugovor na broju fiksnog telefona na kome već postoji priključak? Jesi ti to do sada več izveo, ili je to samo tvoj plan iz teorije?Ja planiram zenu da prijavim, i tek kad dodju da mi uvedu i sve proradi, onda cu da otkazem moj i da vratim opremu.
Pa sigurno možeš da nađeš način da premostiš to. U najmanju ruku opališ hotspot na telefonu i imaćeš net. Ako ti treba velika količina neta, nek te neko ubaci u Box sa 100GB da preguraš to. Ipak je velika ušteda 12m po dinar u odnosu na možda 3m. Nije kao da ne postoji opcija nikakva. Možeš i komšiji da platiš mesec dana da ti da šifru od wi-fi i opet će ti se isplatiti..Pročitao sam tvoj post. Ali, to je samo jedna srećna okolnost. A i 12 dana je previše za moje okolnosti. To jedino da uradim pre odlaska na more, al to je daleko.
Kako će da se pokrene procedura za ugovor na broju fiksnog telefona na kome već postoji priključak? Jesi ti to do sada več izveo, ili je to samo tvoj plan iz teorije?
Kako će da se pokrene procedura za ugovor na broju fiksnog telefona na kome već postoji priključak? Jesi ti to do sada več izveo, ili je to samo tvoj plan iz teorije?
Pise na njemu svasta ali nista od ovog sto si naveo.pise na njemu, SC-APC na SC-APC single mode 9/125 fiber
Hvala na savetima ali nisu od pomoći zbog upload-a velikih fajlova na YT.Pa sigurno možeš da nađeš način da premostiš to. U najmanju ruku opališ hotspot na telefonu i imaćeš net. Ako ti treba velika količina neta, nek te neko ubaci u Box sa 100GB da preguraš to. Ipak je velika ušteda 12m po dinar u odnosu na možda 3m. Nije kao da ne postoji opcija nikakva. Možeš i komšiji da platiš mesec dana da ti da šifru od wi-fi i opet će ti se isplatiti..
box 2 400/160 koji ja imam (2850din) je sada box 2 500/160 (2899din), ja bi im platio tih 50 dinara mesecno vise da mi daju 100mbps vise, ali ne znam da li moze bez restartovanja ugovoraRealno, tako i treba da bude. Kad poskupi svi se pozivamo na uo.
box 2 400/160 koji ja imam (2850din) je sada box 2 500/160 (2899din), ja bi im platio tih 50 dinara mesecno vise da mi daju 100mbps vise, ali ne znam da li moze bez restartovanja ugovora
mislim da neces moci ovo da uradis - to je i moj plan bio, a i dalje je... Bas zbog toga su uveli pravilo (jer su ljudi to "zloupotrebljavali") da mora da prodje mesec dana da bi se korisnik koji raskine ugovor gledao kao NOVI korisnik. Takodje, ako ti raskines ugovor na odredjenoj adresi, treba da prodje mesec dana, da bi mogla zena da uvede na tu istu adresu kao NOVI korisnik, u suprotnom je smatraju kao starog korisnika i ne daju 12m za dinar. E sad, u praksi, kaze mi cura koja radi u mts, retko ko od agenata proverava da li je na toj adresi bio neki ugovor ranije, tako da moze lagano da prodje da ti odjavis, pa posle 3-4dana, ode supruga i podnese zahtev za novi prikljucak - i tada ce dobiti 12m za dinar kao novi korisnik. Ako neki agent i proveri da li je postojao ugovor na adresi i nije proslo mesec dana, ti idi u drugu poslovnicuJa planiram zenu da prijavim, i tek kad dodju da mi uvedu i sve proradi, onda cu da otkazem moj i da vratim opremu.
Ja sam ziv dokaz da moze, jer sam posle 12 dana ugasenih usluga, dobio na svoje ime Box4 ponovo i 12m po 1 rsd...Devojka je videla da je proslo samo 12 dana ali i njihov interes kao radnika je da naprave ugovor jer imaju procenat od njega, pa ce verovatno vecina i zazmureti na to da je proslo manje od 30 dana. Svakako preporucujem da to uradi, uveren sam da ce uspeti, sto ti rece ako ne u jednoj poslovnici onda u drugoj ili trecoj gotovo zasigurno.mislim da neces moci ovo da uradis - to je i moj plan bio, a i dalje je... Bas zbog toga su uveli pravilo (jer su ljudi to "zloupotrebljavali") da mora da prodje mesec dana da bi se korisnik koji raskine ugovor gledao kao NOVI korisnik. Takodje, ako ti raskines ugovor na odredjenoj adresi, treba da prodje mesec dana, da bi mogla zena da uvede na tu istu adresu kao NOVI korisnik, u suprotnom je smatraju kao starog korisnika i ne daju 12m za dinar. E sad, u praksi, kaze mi cura koja radi u mts, retko ko od agenata proverava da li je na toj adresi bio neki ugovor ranije, tako da moze lagano da prodje da ti odjavis, pa posle 3-4dana, ode supruga i podnese zahtev za novi prikljucak - i tada ce dobiti 12m za dinar kao novi korisnik. Ako neki agent i proveri da li je postojao ugovor na adresi i nije proslo mesec dana, ti idi u drugu poslovnicu
I takodje mi rekla da ne moze da se uvedu 2 prikljucka na istu adresu... Ovo sa dodavanjem slova na broj mi iskreno nije palo na pamet. jesi li u stanu ili kuci?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari