operativ
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 20.09.2010
- Poena
- 159
Moja oprema
- Tablet
- iPad 2
- Mobilni telefon
- Redmi Note 9 Pro
- Pametni uređaji
- Xiaomi Mi Band 4
- Pristup internetu
- Optički internet
Racun je za april,telefon koristi moja svastika. Ajde da je ne falim previse al stvarno pazi i stalno provjerava koliko ima preostalog interneta na telefonu. Plata joj je mala moze se reci jadna pa gleda svaki dinar kako ce potrositi. Vec dvije ipo godine koristi internet preko telefona na laptopu i nikad nije prekoracila dozvoljeno ako joj zafali dokupi megabajte pa tera dalje.
No situacija je sledeca:
Dolazi joj poruka od mts da je prekoracila racun za oko ~30000 i blokiraju joj broj. Da napomenem da nije bila van zemlje to jes svo vreme je bila u Zelezniku. Odemo o poslovnicu i traze nam da uplatimo pola vrijednosti pa ce aktivirati broj. Trazimo listing oni kazu da to nemogu dati dok ne prodje obracun.Pre par dana stigo listing
. E sad mi nije jasno kako je moguce da za 2 minuta i 11 sekundi skinuti sa telefonom ~455MB=11339.24 din,posle toga konekcija od nesto vise od 1 megabajta ne bude uposte naplacena pa zatim opet slicna stvar ~429MB=17567.96 din. Da li je moguce da telefon moze da povuce 455 MB za 131 sekundu sto dodje da mreza ima protok od 3,47MB/s? I druga konekcija 429 MB za 110 sekundi ili ti 3.9 MB/s? Treba da idemo ovih dana u mts da pisemo zalbu al mi se cini da cemo je dzabe pisati! Da li je ovo kradja? Da li moze biti njihova greska ili ce morati da uzme kredit da bi to platila?
No situacija je sledeca:
Dolazi joj poruka od mts da je prekoracila racun za oko ~30000 i blokiraju joj broj. Da napomenem da nije bila van zemlje to jes svo vreme je bila u Zelezniku. Odemo o poslovnicu i traze nam da uplatimo pola vrijednosti pa ce aktivirati broj. Trazimo listing oni kazu da to nemogu dati dok ne prodje obracun.Pre par dana stigo listing