mezzano
Slavan
- Učlanjen(a)
- 11.03.2009
- Poena
- 320
Moja oprema
- CPU & Cooler
- AMD Ryzen 5 5600X
- Matična ploča
- ASUS TUF GAMING B450-PLUS II
- RAM
- Kingston - KF3200C16D4/32GX 2x32
- GPU
- AMD Radeon PowerColor RX 6600
- Storage
- ADATA LEGEND 850 1TB, Transcend TS128GMTE110S, Seagate ST2000DM008-2FR102 4TB
- PSU
- 500W COOLER MASTER MWE White MPE-5001-ACABW-EU
- Monitor
- LENOVO LEN L24e-20
- Miš & tastatura
- LOGITECH MX Master 3S, LOGITECH MX Keys S
- Laptop
- Apple Air M1
- Tablet
- iPad 10th
- Mobilni telefon
- Poco X3 PRO
- Pristup internetu
- Kablovski internet
Krenemo devojka i ja u Ohrid, ponesemo svoje mt:s postpejd brojeve, naravno. Prelazimo granicu, meni telefon ne moze da nadje mrezu. Pokusam rucno, za sve mreze mi kaze da je nedozvoljeno da izabere. Stavim karticu u drugi telefon nece ni tamo. Sreca, poneo sam jednu pripejd karticu, stavim nju ona radi. Nisam bio platio racun, pa sam skontao da su me zbog toga lisili roaminga. No, to i nije toliko bitno, samo sam naveo, cisto informacije radi.
Pravi problem je kartica moje devojke. Ona platila racun, kad smo presli granicu, na displeju joj uredno pise ONE/mt:s (bolje da nije pisalo :wall
. Odemo do njenih rodjaka u Veles, prespavamo tu, sutra krenemo za Ohrid. Stignemo u Ohrid, ona proveri stanje - 800 dinara preko, a kad smo krenuli iz Srbije imala oko 350-360... Razmisljao ona kako je moguce, nije nikog zvala... Ja joj kazem da je verovatno neka greska u stanju, posto je roming, pa ko zna kako radi provera stanja. Medjutim, stanje pocinje svakog dana da se povecava za 800-1000 din/dnevno. Ne koristi net, ne zove, ne salje, poruke, ne prima pozive... a stanje raste li raste. Njoj pada na pamet da naplacuju *797#, ja joj jazem da nema sanse. Sve do povratka u Srbiju, njoj stanje neprestano raste, i dostize cifru od 13.000 din.
Dodjem kuci, ona me sutra dan zove i kaze da je zaboravila da mi kaze da se njen tel (Samsung D900) ujutru i uvece oko 8 sati, konektuje sam (inace tih konekcija nema na listingu. Rekao sam joj da jedan dan ne koristi net, i na listingu, u tom danu nema ni jednog jedinog kb). Primetila je jer se u to vreme pojavljuje e slovo. Tad su pale sve moje nade u vodu, da se radi o gresci u obracunu.
Proverim joj danas listing, ima sta da se vidi.
254 kb - 12k i nesto. Na svakih sat vremena konekcija od po 1kb, i svaka kosta 49,15din. :zgran:
E, sad, nije mi jasno, kako takvih konekcija nema dok je u srbiji. Tacno, od momenta prelaska granice, pocinju, i zavrsavaju se povratkom u Srbiju?!
Sta mislite ima li sanse da priznaju reklamaciju?
Pravi problem je kartica moje devojke. Ona platila racun, kad smo presli granicu, na displeju joj uredno pise ONE/mt:s (bolje da nije pisalo :wall
Dodjem kuci, ona me sutra dan zove i kaze da je zaboravila da mi kaze da se njen tel (Samsung D900) ujutru i uvece oko 8 sati, konektuje sam (inace tih konekcija nema na listingu. Rekao sam joj da jedan dan ne koristi net, i na listingu, u tom danu nema ni jednog jedinog kb). Primetila je jer se u to vreme pojavljuje e slovo. Tad su pale sve moje nade u vodu, da se radi o gresci u obracunu.
Proverim joj danas listing, ima sta da se vidi.
254 kb - 12k i nesto. Na svakih sat vremena konekcija od po 1kb, i svaka kosta 49,15din. :zgran:
E, sad, nije mi jasno, kako takvih konekcija nema dok je u srbiji. Tacno, od momenta prelaska granice, pocinju, i zavrsavaju se povratkom u Srbiju?!
Sta mislite ima li sanse da priznaju reklamaciju?
Poslednja izmena: