Stvarno mislite da bi dobra bila da se ovom medijskom mraku prelazi sa TotalTv-a na MTS?
Ako pričamo o Total TV-u, za dodatni risiver (twin LNB) nije (pred)uslov fiksni telefon (proverena informacija). Ja recimo imam 1 risiver/TV (samo TV paket bez telefona / interneta), i ako bih želeo da gledam na 2 TV-a preko sat. risivera onda bih morao da doplatim jednokratno 3.500 rsd (za zamenu LNB-a za twin) + svaki mesec 490 rsd uz standardnu pretplatu koju sada imam za dodatni risiver...... Dodatni resiver kosta 490 din sa preduslovom da imam fiksni telefon...
Ako pričamo o Total TV-u, za dodatni risiver (twin LNB) nije (pred)uslov fiksni telefon (proverena informacija). Ja recimo imam 1 risiver/TV (samo TV paket bez telefona / interneta), i ako bih želeo da gledam na 2 TV-a preko sat. risivera onda bih morao da doplatim jednokratno 3.500 rsd (za zamenu LNB-a za twin) + svaki mesec 490 rsd uz standardnu pretplatu koju sada imam za dodatni risiver...
Evo sta su meni rekli za drugi resiver doduse to je bilo pre dve godine kad sam potpisivao ugovor koji uskoro istice..
Moram imati fiksni telefon zbog navodne kontrole (tada je bio sistem kuca ili tako nekako se zvalo do 3 dodatna uredjaja) dali je resiver-i zakacen-i na toj lokaciji. Jeste suludo ali na zalost istinito, a nije postojala nikakva fiksna doplata za dodatne uredjaje samo redovna renta od 490 dinara po uredjaju..
Odavno ne treba fiksni za drugi i treći risiver
A posle ugovorne obaveze takođe možeš da pređeš na prepaid, pa plaćaš samo mesec koji želiš da gledaš
Stizu mesecni racuni od Kopernikusa.Ima li neko info šta se trenutno dešava sa Digi Sat korisnicima jer na Digi sajtu više nije moguće dobiti bilo kakvu informaciju osim da je novi vlasnik Kopernikus na čujem sajtu se uopšte ne spominje DTH sat. televizija ?
Iskustva korisnika su različita, evo ja na primer nemam uopšte dobro iskustvo sa MTS-om, doduše ne u vezi sa SAT TV uslugom, već vezano za fiksnu telefonsku liniju. Oni (Telekom / MTS) nisu nikako hteli (ni uz novčanu nadoknadu) da pre nego što potpišem ugovor (sa ili bez UO) za fiksnu liniju, da provere dali od razvodne kutije u prizemlju zgrade do tel. utičnice u mom stanu ima prekid kabla ili ne. Navodno ta trasa kablova ne pripada njima, već stanarima zgrade, a njihovo je samo do razvodnog ormana u prizemlju zgrade. Čak nisu hteli ni da mi kažu i kada bih uveo fiksni, šta od internet paketa (xDSL) i brzina bi mogli da mi ponude, navodno ništa dok ne uvedem fiksni... Ja prvo moram da potpišem ugovor sa UO 24 mes. ili bez UO sa jednokratnom uplatom 6.000 rsd, i posle ako se ispostavi da nema signala kod mene u stanu zbog prekida kabla negde u mom stanu (podu), nikom ništa, moram da platim sve pretplate za 2 godine, a u slučaju da je bez UO oni mi nebi vratili onih 6.000 rsd + bar jedna pretplata minimum jer je usluga puštena i počeo prvi mesec korišćenja... Pošto je tel. instalacija bila uzidana bez dozni kako u stanu, tako i u zgradi, a razvodni orman u prizemlju zgrade zaključan (oni imaju ključ), nije bilo moguće proveriti dali je negde kabl u prekidu bez da to oni provere, a to nisu nikako hteli i pored mog insistiranja. Sa druge strane SBB kablovska (CATV) ili Total TV (sat. DTH) pre nego potpišeš ugovor i obavežeš se na plaćanje usluge, oni prvo dođu i provere dali je tehnički moguće uvesti uslugu, kažu koje usluge mogu da ponude, aktiviraju uslugu / puste signal i tek onda ja potpisujem ugovor sa njima. Ako se ispostavi da usluga iz bilo kog razloga ne može biti pružena, oni se lepo zahvale i odu, a mene to ništa nebi koštalo... E to ne može kod uvođenja fiksne MTS linije, prvo ti potpiši i obaveži se na plaćanje, a posle ko te j*be što nema usluge :zgran: Ja sam im se samo zahvalio na ponuđenom ugovoru... Sada postoji mts konkurencija i ona ce biti moj izbor a ne samo moj vec jos cetiri porodice za koje ja znam da ce u narednom periodu napustiti total zbog omalovazavanja starih korisnika. A jedna vrlo bitna stvar niko od nas nije finansiski ugrozen tako da nam novac nije od presudnog znacaja vec ima i nesto izmedju a nekosta nista .
A to oni (MTS) kao ne znaju, pa ja treba da im kažem, i oni će brže-bolje da sve usvoje što im ja kažem :zgran:? Znaju oni jako dobro šta konkurencija nudi, ali kao što sam već rekao, mislim da se oni ne takmiče sa Total TV... Verovatno trebam da im javim i da bi bilo korektno da, već ako su počeli da nude sat. TV - DTH uslugu, da okače ponudu na svoj zvaničan sajt, mislim to je obično tako, e sad ... Dobro, znam, treba da se strpim, doduše ja ne (meni je ionako sve jedno), ali ovi što očekuju čudo od ponude verovatno trebaju...zašto lepo ne pozoveš mts i ne predložiš im to što si ovde izneo?
Mislim da je dobro da Polaris ostane nezavistan kao low-cost sat. DTH operater, jer je Digi (isto low-cost) "progutan" od strane MTS-a (preko Kopernikusa koji je takođe MTS). Digi trenutno više ne priključuje nove korisnike niti sklapa nove ugovore (proverena info), a pitanje je i šta će biti sa njihovim postojećim korisnicima kojima je još uvek sve po starom, a dali će do isteka UO biti usluge po ugovorenim Digi low-cost cenama ili će u jednom trenutku ponuditi nove ugovore, pakete (M:SAT) / uslove i cene to se još ne zna, a postojeće priključke demontirati ukoliko se odbije novi ugovor... Ni oni sami (Digi) ne znaju šta će biti, a čim više ne priključuju nove korisnike to znači da stara ponuda sa cenama više neće važiti i najverovatnije gase emitovanje sa Thor 0.8°W i prelazi se na M(TS):SAT... Starim Digi korisnicima bi to značilo povećanje pretplate od 100% - bukvalno duplo :zgran:... Kako su krenuli ne bi me čudilo da kupe i Polaris uskoro ...![]()
Pre neki dan kad sam bio u poslovnici čovek se svađa sa njima niko nije došo da mu montira opremu nego mu je samo doneli.Još uvalili detetu da potpiše jer niko drugi nije bio u kući.
@jok Ne čudi me, ne monitraju ni IPTV nego ti samo daju u ruke kutiju i potpišeš radni nalog.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari