Dovoljno je samo videti kako su pravili probleme konkretno
@Matrix69 o čemu je pisao na ovoj temi ili
@terzazak o čemu je pisao na temi TTV i samo taj delić je dovoljan da se vidi o čemu se radi i kako se vodi (ne)briga o korisnicima. U principu dok sam bio na MTS Iris i VDSL nikada nisam imao problema a i ako je to bilo brzo se rešavalo ali što se tiče njihove satelitske usluge od nikoga nisam čuo ništa lepo a još ovde na forumu se dodatno uverio u to. A posebno za korisnike koje su migrirali ili tek treba da migriraju sa Totala prave dodatni problem. Da ti čekaš montere nedeljama bilo zbog uvođenja usluge bilo zbog neke popravke pa to je krajnje neprofesionalno, da ne kažem nešto teže.
Daleko im lepa kuća, moram do avgusta dok mi traje UO smisliti neko rešenje za vikendicu gde su mi matori a možda i ranije ako ugase signal, mangupi cenu pojačavaju a nemaju ni recimo deo HD kanala koje im je imala konkurencija. Nadam se samo da će uvođenjem optike u celoj zemlji imati sve manje korisnika pa samim tim i manje problema za mnoge ljude koji su trenutno bukvalno prinuđeni da koriste ovu "uslugu".