Šta je novo?

MTS na satelitu (m:SAT)

Izgleda da je noćas bilo neko ažuriranje sistema.
@ZEX123 bilo odem u kujnu pa podesavanja,i na OTA azuriranja risiver odmah ponudi,ja ok i posle oko 2-3minuta azurirano.Sa verzije 0.34 na verziju 0.36 malo prostam po podesavanjima,ono nista nikakva nova funkcija npr FTA kanali zaseno isto brate mili kao sto je i bilo.Sto kaze narod isto s######nje,drugo pakovanje (n)
@ZEX123 bilo odem u kujnu pa podesavanja,i na OTA azuriranja risiver odmah ponudi,ja ok i posle oko 2-3minuta azurirano.Sa verzije 0.34 na verziju 0.36 malo prostam po podesavanjima,ono nista nikakva nova funkcija npr FTA kanali zaseno isto brate mili kao sto je i bilo.Sto kaze narod isto s######nje,drugo pakovanje (n)
Treba da pise FTA kanali zasebno,ono ispade drugo...dok ja primetih istece vreme za edit posta :whistle:

Poslednja izmena:
Je l to ni u jednoj varijanti msat ne daju Arena Adrenalin? Na običnom irisu (vdsl/optika) daju u osnovnom paketu.

Je l to ni u jednoj varijanti msat ne daju Arena Adrenalin? Na običnom irisu (vdsl/optika) daju u osnovnom paketu.
@voodoo_ kako ne daju ja koristim mSAT PLUS,i imam sve Arene...od Premium Obicnih Tenis NBA itd.
@voodoo_ kako ne daju ja koristim mSAT PLUS,i imam sve Arene...od Premium Obicnih Tenis NBA itd.

Molim administraciju da obrise ova 2 domja odhovora,tako da ostane samo 1.Nesto ocigledno muci dali FF i/ili Internet ,zaista neznam kako post ispade ovako 3x odgovoreno?

Potvrdili su mi u poslovnici da ima, ali na sajtu u spisku kanala na msat nema, otud zabuna.

Zdravo,
(...)
Pozdrav,
satler_89
Izvinite što ponovo citiram svoj post i podsećam vas na njega. Znam da je čudno da neko piše iz Nemačke. Ali ja sam iskrena osoba i bio bih vam veoma zahvalan ako biste mi mogli dati kontakt za dobijanje srpske TV emisije sa M:sat u Nemačkoj.

Moj srpski nije baš dobar, pa sam ga preveo pomoću Gugla. Takođe možete da mi pišete na engleskom. Hvala vam puno na pomoći!

Pozdrav,
satler_89

Jedan od regularnih načina da se gleda Arena Sport u Nemačkoj je OTT servis Move Global. msat je namenjen za korisnike u Srbiji i jedino da vam neko plaća uslugu u Srbiji i donese receiver koji kada raskinete ugovor mora vratiti.

One of the official ways to watch Arena Sport channels in Germany is to use the OTT Move Global. msat is intended to be used by users in Serbia, so someone would need to be paying for the service in Serbia and bring the sat receiver to you as they don't use CI modules. That receiver will need to be returned at the end of the contract or it's price be reimbursed.

Zapravo MTEL DE ima svoj sajt sa postpejd i pripejd TV ponudama:

Potvrdili su mi u poslovnici da ima, ali na sajtu u spisku kanala na msat nema, otud zabuna.
Odnos prema korisnicima po principu - ko će da se cima da održava ažurnu listu, naročito sad kad imamo monopol na satelitu. Po toj listi najskuplji MAX paket nema Superstar 2 i 3 kanale, samo STAR i PLUS, što izvesno nije tačno.

Nazad
Vrh Dno