Probaj ponovo da pretražiš kanale.Msat hvata samo strane kanale Nemačke itd , šta raditi ?
Petrovac na Mlavi
Probaj ponovo da pretražiš kanale.Msat hvata samo strane kanale Nemačke itd , šta raditi ?
Petrovac na Mlavi
Ne vredi.Probaj ponovo da pretražiš kanale.
Probacu ovo pa javljam.MOžda si obrisao kanale sa Astre 3B, a hvataš ove sa 19.2E
Odi na listu satelita u meniju, pa štikliraj oba (ili samo Astra 3B) satelita, pa pretraži ponovo. Ja imam stari STB, možda je na novom drugačiji meni
Zovi one koji su ti postavili koji dođu sa uređajem i spoje ga na LNB i to urade začas.Kako da ga okrenem? To je mSat LNB sa “dve glave”. Crkoh tražeći po netu i nigde ne piše kako da se namesti sama antena. LNB sam stavio onako “logično”, ravno. Do sad sam imao TotalTV i video sam da je LNB bio malo zakrivljen ali se bas gnjavim sad sa mSat jer nigde nisam našao kako da postavim antenu :-(
Ne mogu, antena mi je u Grčkoj. Zvaću nekog lokalca ali ne znam parametre mSat-a. Nigde nisam uspeo da nađem osim da je Astra 23,5 istočno (Astra 3B), ali nigde ne nađoh kako treba da stoji LNB. I ako ki dodje Grk lokalac, ne znam bas kako će da namesti ako je zna šta gadja. Ili to ipak može?Zovi one koji su ti postavili koji dođu sa uređajem i spoje ga na LNB i to urade začas.
U Grčku si odnio antenu?Ne mogu, antena mi je u Grčkoj. Zvaću nekog lokalca ali ne znam parametre mSat-a. Nigde nisam uspeo da nađem osim da je Astra 23,5 istočno (Astra 3B), ali nigde ne nađoh kako treba da stoji LNB. I ako ki dodje Grk lokalac, ne znam bas kako će da namesti ako je zna šta gadja. Ili to ipak može?
Ne mogu vjerovati da će ti u Grčkoj M:SAT raditi.DaGodinama imam Total TV u Grčkoj. Na krovu zgrade ima još 2-3 Total TV antene, na susednoj zgradi još 4-5, na onoj pored jedno 10… SBB očito dobro zarađuje na Total Tv jer ljudi masovno antene teraju u Grčku. Ali ja sad rešio da se pravim pametan pa doterao mSat. Za iste pare dobijam neuporedivo više kanala. Kulminacija ie bila kad na Total TV osnovnom paketu u maju nije bilo ni Eurosporta pa nisam mogao da gledam Đokovića. E tu sam pukao… za iste pare (valjda nešto ispod 1000 rsd mesečno) dobijam sve moguće bitne kanale (osim N1 i Nova S). A imam i opciju (sto je opcija i sa SBB-om) da imam jednu antenu na krovu u Grčkoj, a jednu u Srbiji i samo šetam risiver po potrebi… dosta ljudi tako radi, a mSat risiver je malo veći od pakle cigareta
Našao sam sajt koji mi izračunava parametre antene za lokaciju na kojoj sam pa ću probati sutra po tome da namestim. Jer nahvatati Grka koji će to da uradi… a nije da nisam probao, ali obeća da će doći pa ne dođe i tako već dva dana. Hvala svima na pomoći
A ako nekome zatreba, sajt je:
jer nije dozvoljeno? totaltv je svojevremeno imao povratni smer preko neke vrste modema...A što ne bi radio, radi u celoj evropi gde god Astra 3 ima signala
Očigledno si napucao Astru na 19,2 stepena i pogodio ti se transponder i zato ti pokazuje nivo signala 100 posto, a slike nema.Ne mogu, antena mi je u Grčkoj. Zvaću nekog lokalca ali ne znam parametre mSat-a. Nigde nisam uspeo da nađem osim da je Astra 23,5 istočno (Astra 3B), ali nigde ne nađoh kako treba da stoji LNB. I ako ki dodje Grk lokalac, ne znam bas kako će da namesti ako je zna šta gadja. Ili to ipak može?
Kako da ih uhvatim?može gomila nemačkih kanala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari