Šta je novo?

[MTS] Mobilni Internet paketi

Ne znam koliko ti MB zafali, ali imas i internet tarifni dodatak 150MB za 120din. Sledeci je vec sasvim dovoljan, 900MB, ali za nerentabilnih 480din.

pa vise bi mi odgovaralo 3gb za 350 din :D
Nije to lose, taman da mogu da izguram mesec, ali to je opet dodatni trosak na ovo sada, a paket ostaje neiskoriscen.

Da li je mobilni internet uopste moguce koristiti na telefonu? Imam dual sim telefon pa bi mozda bilo izvodljivo.

Tehnicki naravno jeste moguce, pitanje je da li MTS za tu karticu ima "rezervisan" samo pristup sa modema (mada tako nesto nije logicno). Imas 2 varijante, ili probas pa vidis, ili zoves kol centar pa proveris :p

Ako ti nesto znaci, Vip internet SIM radi u svim uredjajima (tablet, telefon, modem). Verovatno i MTS, proveri.

Da li je mobilni internet uopste moguce koristiti na telefonu? Imam dual sim telefon pa bi mozda bilo izvodljivo.
Moguce je! U drugi SIM slot fona stavis Mobilni internet SIM. To je postpejd tarifa kao i svaka druga.

Posto imas Zopo, imaj u vidu da u istom trenu mozes da imas 3G mobile data samo na jednom SIM-u, kako si podesio u SIM Manageru telefona.

Moguce je! U drugi SIM slot fona stavis Mobilni internet SIM. To je postpejd tarifa kao i svaka druga.

Posto imas Zopo, imaj u vidu da u istom trenu mozes da imas 3G mobile data samo na jednom SIM-u, kako si podesio u SIM Manageru telefona.
Ako bih uzimao ovaj paket za net onda bih svakako presao na neki bez neta za razgovore i poruke. Tako da mi ta varijanta o dgovara. Sada jos ostaje pitanje da li bi ta dodatna kartica cedila bateriju na isti nacin kao i dve obicne

^ Uradi upravo kao sto si rekao. Ako zelis da budes siguran, uzmi mts pripejd karticu, aktiviraj Dodaj MB za male pare pa testiraj kako se ponasaju dve kartice u fonu glede baterije. ;)

Ma procitao sam ja komentare na cedjenje baterije sa dve kartice. Palo mi je na pamet da ova internet kartica mozda ne bi bila ista jer se internet ne koristi konstantno. Ne znam kako funkcionise.

^ Uradi sto sam ti napisao post iznad i znaces. :) Nije bas cedjenje baterije, koristio sam nedelju dana van SRB.

Jel postoji sansa nekako da se ugasi proksi na mts postpaid paketu?! Imam miks xl i kad obrisem ili editujem podatke,cim se vratim u deo sa podesavanjem stoje opet fabricki

A da dodaš novi apn, bez proksija?

To zavisi od telefona. Ali kad izmenis APN, umesto back uradi Menu pa Save :)

Na Lenovo telefonima mene nervira sto default APNovi ne mogu da se menjaju uopste, pa moraju novi da se naprave.
Na normalnom telefonu se cesto zaboravim da kazem Save kada menjam postojeci ili pravim novi i onda jovo nanovo :)

Ima li neko informaciju da li je moguce dobiti MIFI modem uz Mobilni net paket?

Ima za firme, nisam pitao/probao za fizicka lica.

za fizicka ne moze .... za poslovne je bilo e sad da li ih i dalje imaju to ne znam

Da li je dovoljno 20GB interneta za jedan mesec uz koriscenje naravno youtuba, skidanje po kojeg filma?

Zavisi sta je "poneki film", i koji kvalitet YT gledas, i koliko..
To moze da se razlikuje od toga da ti je 1GB dovoljno, do da nije ni 50GB dovoljno.

^ Nema pametnog odgovora na to pitanje, zavisi koliko se koristi YT i u kojoj rezoluciji, u kojoj veličini se skidaju filmovi. Odgovor je: vrlo, vrlo nategnuto. No, bar kad istrošiš brzi net, možeš odmah da dokupiš (skuplje) dodatke za brzi net.

Vrh Dno