Šta je novo?

[MTS] Mix net - nesto mi nije jasno

Taj detalj mi nije bio poznat.Ali opet ne verujem da ce svakom dati 50 procenata popusta,time sto ce povecati paket.Ili opet gresim?

nov korisnik, ili stari bez ugovorne obaveze mogu da uzmu 50% popusta, kao i da povecavaju paket sve vreme novog ugovora.

Ček ček sam ja dobro razumeo? Uzmem mixnet s, vidim da prvog meseca prekoracujem i prebacim se na veći paket i idalje mi ostaje 50%? Prelazim odma :)

nov korisnik, ili stari bez ugovorne obaveze mogu da uzmu 50% popusta, kao i da povecavaju paket sve vreme novog ugovora.
Moze i stari sa ugovornom obavezom ali ne na tom broju. (mada mislim da dozvoljavaju i ustupanje ugovora trecem licu, pa moze i ta varijanta). Za fizicka lica do 3 ugovora zvanicno.

Ček ček sam ja dobro razumeo? Uzmem mixnet s, vidim da prvog meseca prekoracujem i prebacim se na veći paket i idalje mi ostaje 50%? Prelazim odma :)

Dobro si razumeo. Jedino imaj na umu da u slucaju Mix paketa, ako ih promenis, ne prebacuju ti se minuti/SMS/MB taj mesec.

Ja danas pitao i tako mi rekoše, može da se menja kad god. Popust ostaje, a novi paket kreće od sledećeg meseca. I ko god potpiše ugovor na 2 godine, a ne uzme telefon ima popust.

Ja danas pitao i tako mi rekoše, može da se menja kad god. Popust ostaje, a novi paket kreće od sledećeg meseca. I ko god potpiše ugovor na 2 godine, a ne uzme telefon ima popust.

Kako na 2 godine? Na sajtu piše da može popust i ako se zaključi ugovor na 12 ili 24 meseca

^Da, moja greška, može na 1 ili 2 godine.

Da ne bude zabune, sve sto prekoracite placatge punu cenu, ne 50%.

Da, i tarifne opcije/dodaci se placaju po punoj ceni!

Kako sam ja razumeo, može da se ide na veći paket ali ne možeš da pređeš na jeftiniji/manji od prvoizabranog paketa (ovo nisam proverio), naravno 50% važi 12 ili 24 meseca u zavisnosti na koliko je ugovor potpisan.
Prebacivanje možeš da se vrši svaki mesec sa tim što prvo menjanje paketa je za dž, posle se plaća.
Savetujem da potpišete ugovor na 12 meseci, imam utisak da će za godinu dana imati bolje uslove od 50% ;) .

Ja naprotiv savetujem potpisivanje na 24 meseca, pošto od kako se pojavio treći operater cene su skočile kao i što su se uslovi pogoršali (uspostava veze, zaokruživanje). Takođe pogledati cene u okruženju. Zaključak - ne verujem da će biti bilo šta bolje od 50% popusta. A o pojeftinjenju možemo da sanjamo.

Svakako, sad imamo opciju da izaberemo najpovoljniju tarifu koja nama odgovara, gde operateri treba da se "potrude".
U slucaju da MTS-u odgovara da ja odem kod drugog operatera, u redu.

Ja se slazem sa Lazom, tesko da ce bilo sta biti jeftinije od ovoga, ja sam vec dve godine na mixnet L ( do duse, prvih par meseci sam bio na slicnom paketu ali kad se pojavi sam presao ) a gledano ovako, ako potpisem na 24 meseca na mixnet L koji kosta 2000 mesecno, placam 1000 mesecno i za 2 godine dobijem popust od 240 Evra ;) Ne znam koji telefon ima toliki popust na toj tarifi ?!

Oo kolege.. :D Imam i ja ovaj paket tj Mixnet L.. Pa me interesuje kakav je vas net, posto ja imam od ranije vip internet koji koristim na tabu, ali bio sam nekoliko dana na mts netu i najblaze receno, dolazilo mi je da se zveknem galaxyjem po vugla i da ubijem i sebe i njega.. Kako sljaka kod vas?

U kom si delu grada?

Rakovica, ali bez obzira gde sam on radi kao sam nakacen na onaj dial up od pre 10 god.. Mng sporije radi od vipovog neta.. Mada je mozda samo tih dana nesto bio problem, posto kazem da sam ga koristio vrlo kratko..

Vrh Dno