Moze i stari sa ugovornom obavezom ali ne na tom broju. (mada mislim da dozvoljavaju i ustupanje ugovora trecem licu, pa moze i ta varijanta). Za fizicka lica do 3 ugovora zvanicno.nov korisnik, ili stari bez ugovorne obaveze mogu da uzmu 50% popusta, kao i da povecavaju paket sve vreme novog ugovora.
Ček ček sam ja dobro razumeo? Uzmem mixnet s, vidim da prvog meseca prekoracujem i prebacim se na veći paket i idalje mi ostaje 50%? Prelazim odma![]()
Ja danas pitao i tako mi rekoše, može da se menja kad god. Popust ostaje, a novi paket kreće od sledećeg meseca. I ko god potpiše ugovor na 2 godine, a ne uzme telefon ima popust.
Kako na 2 godine? Na sajtu piše da može popust i ako se zaključi ugovor na 12 ili 24 meseca
Kako sam ja razumeo, može da se ide na veći paket ali ne možeš da pređeš na jeftiniji/manji od prvoizabranog paketa (ovo nisam proverio), naravno 50% važi 12 ili 24 meseca u zavisnosti na koliko je ugovor potpisan.
Prebacivanje možeš da se vrši svaki mesec sa tim što prvo menjanje paketa je za dž, posle se plaća.
Savetujem da potpišete ugovor na 12 meseci, imam utisak da će za godinu dana imati bolje uslove od 50%.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari