Obračunska jedinica za prenos podataka je 1kB.
Pa onda ima osnova za reklamaciju jer na sajtu MTSa, na vecini postpaid paketa kaze(mix, mybel..):
Mix: 1kb=0.04din
myBel: 1kb=0.02din
A po kojoj ceni, jel pise?
bacite pogled na ovo sta se meni desilo tj mojoj devojci
http://mister-chain.blogspot.com/2010/01/14.html
Ako ti odbiju zalbu, sledeci korak je sud.. Mnogi su zbog slicnih stvari "zapalili" sa MTSa - na Telenor ili VIP.
Ma za sve moze da se pise zalba, naravno odvracace te ali tvoje je pravo da se to ponovo proveri..
Druga je stvar sto ce zalba biti odbijena, najverovatnije.
Bravo! Sat ima 60 minuta, znači po tebi je minut 60 din?Cek bre, sat vremena razgovora je 3600 din. WTF? Kako nema osnova za prigovor???
Inace jel' neko primetio da MTS neka ciphering? (mislio sam da se to retko gde koristi ali skoro sam uzeo VIP prepaid i vidim da oni koriste...)
Inace jel' neko primetio da MTS neka ciphering? (mislio sam da se to retko gde koristi ali skoro sam uzeo VIP prepaid i vidim da oni koriste...)
meni je za Mart stigao racun oko 1780 din a na paketu sam mix 1000 ( 1280 sa pdvom ) i ispostavi se na listingu da sam imao poziv u inostranstvo...ameriku tacnije
naravno da nisam ( plus sto se nisam zalio prethodnih meseci su svaki mesec kraduckali po 20ak din za internet, a ja instalirao program koji onemugucava pristup netu ( bas jer imam htc tytn2 i ume sam da se konektuje ) tako da sam mislio da sam resio taj problem
naravno za net se ranije nisam zalio jer me mrzelo da se raspravljam za 20 din...sad su rpevrsili meru
plus sto imam na vipu paket 900 sa svega po 900 pa ni lud ne bih palio mtsov internet
jos 2 meseca sam na ugovoru, i razmisljao sam da ostavim na minimalnoj pretplati broj ali sada ni da mi daju dzabe ne bih iako sam korisnik bio preko 5 god
naravno racun za mart nisam platio iskljucise pre neki dan odlazne pozive....
onda stigao racun za april i ja sam navodno pozvao broj 064 727 koji je trajao 5 ( pet ) sekundi i kosta 100 dinara
da napomenem samo da mi svakog meseca zbog posedovanja i VIP broja na mts-u ostane preko 200 minuta i 200 poruka
zalio sam se...i kao zalba je odbijena ( mada mi to niko nije javio dok nisam otisao u poslovnicu i krenuo da napusavam redom ) ali mi je receno da mogu da pisem azlbu na zalbu...kad sam rekao da mi nisu odgovorili onda je pozvala nekog ko to proverava i onda mi rekla da se sad proverava internet...i da sacekam ponedeljak pa da se ponovo raspitam....znaci resio sam iz principa da ne platim ni jedan racun vise do kraja ( naravno platio bih standardnih 1280 i ni din vise )
naravno u racunu za april sam navodno koristio 6kb interneta koji mi je obracunat 24 pare koji naravno nisam koristio
nije mi problem za 20-30-50 dinara...ali jednostavno ne zelim da glupacka firma koja ne ume da vodi racuna o svojim korisnicima me krade i pravi budalom od mene
zapretio sam tuzbom jer ne mogu da koristim svoj telefon zbog njihove greske.... i to cu stvarno i da uradim....iako znam da nista necu da dobijem....provereno oni nece ici na sud...a jedino sta ja hocu u ovom slucaju je da se prekine ugovor na njihovu stetu ( jos 2 meseca )
ima li neko neki predlog i jel se desavalo ovo jos nekom??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari