Šta je novo?

[MTS] - Kraduckanje, opet?

sdeki

Slavan
Učlanjen(a)
08.03.2006
Poena
330
Moja oprema  
Laptop
EliteBook 840 G10
Mobilni telefon
Redmi Note 12 Pro+
Pametni uređaji
Honor GS Pro
Xiaomi usisivač S20
Trotinet Navee N65
Pristup internetu
  1. Optički internet
Da li se jos nekom na post paidu desava da mu malo "kraduckaju". nisam potrosio besplatne minute ni u mrezi ni van nje, a nakupilo se pedesetak din prosli mesec - video sam listing na netu. Jedno 7-8 poziva su naplaceni (a nisam izasao iz okvira besplatnih min) Sutra idem u TC da reklamiram

Ja sam se konacno :wall: (ne znam sto to nisam u startu prijavio) zbog tih nekih stvari nakanio da odem do predstavnistva da prijavim da mi uz racun stize listing...Da imam crno na belo ako ne daj Boze bude trebalo...

мени док сам био у шпанији ови из мтела наплатили 3 непостојећа позива и то у вријеме док ми је телефон био угашен. што је најгоре нема човјек коме да се жали!

Mozda su ti klonirali karticu...

sdeki, meni mt:s "kraducka" vec 8 meseci svakog meseca po malo, i svaki put kad sam podneo reklamaciju, realizovana je u moju korist, tako da idi i napusi ih malo. E sad posto sam izgubio strpljenje, planiram jedan cirkularan mail svim medijima, pa da vidimo sta ce biti.

sdeki, meni mt:s "kraducka" vec 8 meseci svakog meseca po malo, i svaki put kad sam podneo reklamaciju, realizovana je u moju korist, tako da idi i napusi ih malo. E sad posto sam izgubio strpljenje, planiram jedan cirkularan mail svim medijima, pa da vidimo sta ce biti.

To! Dici kulturno prasinu malo u medijima,samo jednom da se pojavi takva informacija u medijima,mislim da bi bilo drugacije. Ima li ko nekakvog prijatelja na B92 :D pa malo da se raspitaju :banana:

Tih 50 dinara moze da ti bude GPRS, MMS, SMS ka inostranstvu. Jesi li siguran da nisi imao nista od toga?

Tih 50 dinara moze da ti bude GPRS, MMS, SMS ka inostranstvu. Jesi li siguran da nisi imao nista od toga?

NARAVNO da znam da nisam slao MMs i koristio GPRS ,)

I kod bel paketa su krenuli sa zaokruzivanjem minuta.
Npr. BEL 50(40min u mrezi i 10min van mreze) dakle napravite 10 poziva koji su trajali par sekundi 10-15-25s i to vam se racuna kao ceo minut,bukvalno imate fore za deset poziva van mreze koji ne smeju biti duzi od minut(onda nemate ni deset poziva)
Dakle jedva cekam da mi istekne ugovor(uzeo sam nokiu 1112 za 99din :wall:) i sa zadovoljsvom necu produziti ugovor! Pa nije bas da sada nemamo izbora. Znam da ostali nisu sjajni ali nema tako glupavih i drskih iznenadjenja i ukidanja kao kod MTS-a(npr. prenosenja minuta u MIX tarifama),a o sitnim "karduckanjima" da i ne govrim.

Pa kad su poceli da zaokuzuju na Mix-u poceli su na svim paketima pa i na Bel-u.

To! Dici kulturno prasinu malo u medijima,samo jednom da se pojavi takva informacija u medijima,mislim da bi bilo drugacije. Ima li ko nekakvog prijatelja na B92 :D pa malo da se raspitaju :banana:

kakav crni B92, kada je pocela sva ova prica, sa raznim "poklonima" jos tamo u novembru prosle godine, zvao sam njihovu informativnu sluzbu (sta vec) i samo tako su me iskulirali, a kako i ne bi kad im isti ti operateri placaju najvise reklama, pa kako onda da se zamere:wall:

Ne znam sta da ti kazem, ja koristim usluge Telenora i Vipa na visokim paketima i zadovoljan sam u principu. Kod mt:s-a sam na crnoj listi zbog sudjenja ali sam i kod njih bio zadovoljan bio, nekada u davnija vremena.:)

ma dzaba...pre 2 godine devojka i ja u hrvatskoj...doduse bio prepaid...2 razgovora...sve ukupno minut ipo..ode 500 dinara...to je kradja ili kraduckanje :)

Mene jednom odraše u roamingu. Tel. bio isključen, neko trtljao ko zna koliko na voice mail, sve mi naplatili kao roaming (neosnovano, voice mail je lokal - lokal). Prepaid, nema računa, mogao sam da se slikam.

Ista pricha, merach na telefonu kazuje minutazu manju od one u tarifi, a mts mi zarachunao minutazu preko tarife, pa sad dal kraduckaju il ne pitanje je sad.

boli ih uvo i ja bih krao

nego, sto se ne prebacite na dopune, znate koliko ste dopunili i koliko imate, ovi racuni na kraju meseca mene plase iskreno, to niko ne moze da kontrolise sta oni rade

To je zbog zaokruživanja. Merač valjda meri tačno vreme razgovora.

Ajde ne preterujte.

Da kraduckaju - da, ali lepo listing u ruke pa pogledas i procenis da li je vredno cimanja i podnosenja reklamacije...

(Ja sam uredno podneo reklamaciju za razgovore koji su tarifirani iako nisam izasao iz paketa - novac je vracen, doduse posle 2.5 meseca) :)

Moraću i ja listing, prvi mesec kad sam uzeo Mix 1000 je bio ok, ostao sam u pretplati, imao sam možda 20, 30 dinara više, znači oko 1200 sam platio, što mi je sasvim ok, taman toliko pričam. Poslednja dva meseca jesam malo pojačao razgovore, ali ne drastično, a evo računi 2400, pa 2500, a evo tek je 19. u mesecu, ja nemam više besplatnih minuta ni poruka, iako sam pre samo 2 dana imao po ~50, a još mi u stanju stoji da sam prekoračio ~300 dinara... Definitivno tu nešto ne štima, moraću izlistati sad.

Tebi radi stanje *797#??

Meni od 10og, kako je proradilo, tako stoji isti iznos i ne menja se vec 10 dana...

Radi stanje, doduše malo ga ređe apdejtuju, ali mi je dovoljno da znam otprilike kako stojim...

moze li meni neko ukratko da objasni , situaciju ...
imam mix 500, od 1 do danas ako sam jednom isao na mondo samo da vidim vesti 1 minut, a vec imam na stanju 159 dinara sto je nemoguce. naravno u zoni sam besplatnih minuta i poruka.
Sta u stvari pokazuje to "stanje" ?? jel to mozda gprs ???

hvala za odgovore

To stanje ti pokazuje ukupne troskove,razgovore, gprs i npr. ako si glasao za zvezde granda :D ili nekome dopunio kredit :wave:

to je nemoguce.....
od 01.11 do danas imam 30 min i 40 poruka potroseno( mix 500) , ne glasam za te zvezde i slicno, kazem na net sam isao na kratko 1 ili 2 puta po 1 minut, a ima 159 din,

prosli mesec sam nakupio oko 250 za ceo mesec i to mi je sumnjivo, jer mi se nikako ne uklapa ta cifra sa stanja u ukupno stanje!!!

moracu u ponedeljak po listing !!!

Proveri u svakom slucaju i meni se desavaju cudne stvari, proveri i na fonu da li ti je iskljuceno ono azuriranje tacnog vremena preko neta

Dosta ljudi ima problem sa trenutnim stanjem od pre par dana od kada radi provera stanja.

Kod mene, konkretno, je oko 190din i raste..

Verovatno je neka greska kod njih.

e ja sam zbog toga presao na telenor, i za sada nemam problema...
10 godina sam aktivno koristio 064,od toga 6 na postpaidu, ali bezobrazluku nikad kraja...
tek sad sam ukapirao da nemam potrebu za paketom vecim od prenesi 325, dok na budjavom mtsu mix 2000 mi nije bio dovoljan... pri tom, isto pricam, tj prakticno ne ispustam telefon iz ruku, ali mi nekako besplatni minuti "duze traju" :)

neverovatno mi je bilo da za isti broj minuta i poruka jednog meseca dobijem racun 3000, a sledeceg meseca 4000... naravno, zalio sam se ali nista od toga

Da li je moguce da su poceli da uracunavaju pretplatu u trenutno stanje koje dobijem na 797 jer ako nije tako, ukrali su mi 1700 dinara od pocetka meseca?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno