Šta je novo?

[MTS] Kontrola troskova

Kako nema... Ima...
Takodje nigde se I ne navodi da deljeni net iz Box 4 moze da se troši u zoni ZB.

Inace sama tarifa vise ni nema smisao po trenutnoj ceni, niti se mogu izvuci na nju neki benifiti. Klincima sam je placao 399 din, za par dana im ističe i verovatno idu na copy/paste Soko lite.

Prilozi

• Screenshot_20250805_011224_Chrome.jpg
    Screenshot_20250805_011224_Chrome.jpg
    133.3 KB · Pregleda: 34
Prema sporazumu otvoreni balkan član 5 kaže se samo da ne sme da se naplaćuje dodatno ono što ima u domaćoj mreži i da postoji mogućnost FUP, što kod mene ne može da bude slučaj jer je kartica non stop u domaćoj mreži. Tako da Telekom očigledno vara kao i uvek najpre svoje građane a posle koga stigne i ne sprovodi međudržavni sporazum.

Mislim da grešiš, ti imaš u okviru pretplate 2gb, i raspoloživi su ti za ZB, a to što dobijaš kao promociju u okviru boxa nije vezano nikako za tvoju pretplatu i ugovor koji imaš sa njima i verujem da imaju sasvim legitimno pravo da ti onemogućen da ih koristiš u zoni ZB... Ukratko, duzni su da ti pruze ono što je u okviru tvoje Tarife, a to je tih 2gb.

dok čekam rasplet situacije povodom moje reklamacije, da vam predstavim jednu zanimljivost.
8.avgusta sam isao do Bijeljine, novom brzom saobracajnicom i dok sam prilazio granicnom prelazu od Badovinaca ka Pavlovića mostu, pustim ja par pesama u autu preko yt.
Znajuci da imam uvek minimum 2gb u paketu (a imao sam i preko 3gb) koji moze da se trosi i u zona0, a broj mi je prikacen na 4 u box 4, tih mojih 2gb se nikad ne trosi mislio sam da ne moram da brinem i da imam dovoljno interneta, elem.
Prema listingu U 8:20:47 telefon povlaci DVA PUTA 1450.75 MB i trosi mi sav internet iz paketa (iako kazem iz paketa se ne trosi zbog (4u box 4), u 9:02 prelazim na roming, tada dobijam i sms poruke o cenama saobracaja u romingu, meni mts naplacuje opet DVA PUTA u istoj sekundi, 161.9mb iliti 4807,85 din = 9913,12din, iako moj paket kontrola troskova mesecno max moze imati 5000din, 2500 novih i 2500 se prenese ako se ne potrosi.
Ja ostajem bez interneta, bonus kredita, i kredita u paketu ni ne kontajuci sta se desava. Odlazim u goste, vracam se na mts mrezu u 18:41, i normalno nastavljam da pustam youtube preko interneta iz 200gb 4 u box 4.
Eto, sta sve moze ovaj nas mts, ocekujem par dana cekanja da provere sta se desilo, i naravno ocekujem jednu veliku šargarepu mislim da mi nece nista nadoknaditi.
I jos nesto, ja na sluzbenom yettel broju, imam odgledanih 8 epizoda drzavnog posla u autu za 3 dana, skinuo mi je 550mb.
Tako da nema sanse da je youtube to uradio…ovo mi je pre neki bug kod njih nego u mom telefonu.
Ostavljam i prostor da je telefon izgubio mts mrezu i pre m:tela, prikacio se na yettel ili a1 i svukao net… ali opet, 8 epizoda drzavnog posla to je 80 minuta snimka, 550mb, sta je pojelo 3.5gb???

Hronologija:
8:20- daleko sam od granice, nestaje mi 2.9gb
9:02 - menjam mrezu i krece da mi jede bonus u kolicini koju nisam ni imao
18:41 - nastavlja normalno da trosi 4 u box 4
IMG_5266.jpegIMG_5267.jpeg

Poslednja izmena:
Ja koliko znam bas zato se I zove KONTROLA TROSKOVA. Uvek isti račun, hoces da trošis mora da uplatis Da si imao 1568 dinara pa da ti skine mozda I ok. Ja ranije zato koristio kontrolu platiš 250din dobiješ 500. Kad potrosis 500 brate nema više trosenja.
Ovo sad liči na sta liči, mi smo duzni 4 milijarde evra I ima da otimamo.
Svakako piši prigovore uz pisan trag (mail) obavezno I teraj do kraja. Sad bese kontrola 1200 mesečno, platiš to I miran si.

Kontrola troškova funkcioniše tako što , kada potrošiš kredit ili internet iz paketa , paket posle toga " postaje pripejd ", ne može dodatno da optereti račun.
Znači, potrošiš internet, pa ti onda na ime interneta potroši kredit i kada je sve na nuli, ne možeš ni da pozivaš, niti da imaš internet dok ne dopuniš kredit.
Proveri da nemaš neki drugi paket , soko ili morava.

Svi mi znamo kako ona funkcionise, samo sto u ovoj situaciji nije postojao nikakav osnov da mi sve skinu..ne mogu druze da imam drugi paket, za drugi paket mi treba druga sim kartica.

Ja se nesto posebno ne bunim, za pozive imam sluzbeni, za kontrolu troskova imam 200gb kod buraza. Za po neki sam sebi uplatio odmah kredit..
Samo delim sa vama situaciju, kako su bez za sad vidljivog osnova mi ocistili nalog na 0 😃

Ulazimo u drugu nedelju kako nema nikakvog odgovora od mts samo stize mejl da je reklamacija evidentirana.
I recimo da su imali kvar koji me je nepravedno ostavio bez bonusa, 10 dana trosim svoj novac koji mi niko nece nadoknaditi…

Nazad
Vrh Dno