dok čekam rasplet situacije povodom moje reklamacije, da vam predstavim jednu zanimljivost.
8.avgusta sam isao do Bijeljine, novom brzom saobracajnicom i dok sam prilazio granicnom prelazu od Badovinaca ka Pavlovića mostu, pustim ja par pesama u autu preko yt.
Znajuci da imam uvek minimum 2gb u paketu (a imao sam i preko 3gb) koji moze da se trosi i u zona0, a broj mi je prikacen na 4 u box 4, tih mojih 2gb se nikad ne trosi mislio sam da ne moram da brinem i da imam dovoljno interneta, elem.
Prema listingu U 8:20:47 telefon povlaci DVA PUTA 1450.75 MB i trosi mi sav internet iz paketa (iako kazem iz paketa se ne trosi zbog (4u box 4), u 9:02 prelazim na roming, tada dobijam i sms poruke o cenama saobracaja u romingu, meni mts naplacuje opet DVA PUTA u istoj sekundi, 161.9mb iliti 4807,85 din = 9913,12din, iako moj paket kontrola troskova mesecno max moze imati 5000din, 2500 novih i 2500 se prenese ako se ne potrosi.
Ja ostajem bez interneta, bonus kredita, i kredita u paketu ni ne kontajuci sta se desava. Odlazim u goste, vracam se na mts mrezu u 18:41, i normalno nastavljam da pustam youtube preko interneta iz 200gb 4 u box 4.
Eto, sta sve moze ovaj nas mts, ocekujem par dana cekanja da provere sta se desilo, i naravno ocekujem jednu veliku šargarepu mislim da mi nece nista nadoknaditi.
I jos nesto, ja na sluzbenom yettel broju, imam odgledanih 8 epizoda drzavnog posla u autu za 3 dana, skinuo mi je 550mb.
Tako da nema sanse da je youtube to uradio…ovo mi je pre neki bug kod njih nego u mom telefonu.
Ostavljam i prostor da je telefon izgubio mts mrezu i pre m:tela, prikacio se na yettel ili a1 i svukao net… ali opet, 8 epizoda drzavnog posla to je 80 minuta snimka, 550mb, sta je pojelo 3.5gb???
Hronologija:
8:20- daleko sam od granice, nestaje mi 2.9gb
9:02 - menjam mrezu i krece da mi jede bonus u kolicini koju nisam ni imao
18:41 - nastavlja normalno da trosi 4 u box 4