Šta je novo?

Mts,kako vara I pljacka postene gradjane! MOLIM VAS ZA POMOC!

vanjica11

Poznat
Učlanjen(a)
11.03.2021
Poena
31
Postovani,
Ako iko ima neku informaciju molim za pomoc! Mts-ov ovlasceni servis mi je slomio two.u garanciji poslat kod njih zbog drugog kvara i napra vio stetu od 10000 din.RReklamacioni list ode meni u prilog a ni mts ni servis ne privataju odgovrnost. Nemam tel. A racun moram da placam jos 13 meseci. Zelim da ih tuzim. Ima li neko iskustva? Hvala

Nisam bas ukapirao o cemu se radi, da li je TV ili telefon, ali svakako ako se oni prave ludi pisite/zovite Efektivu, od drugih slaba vajda

Inace ovde imate iskustva, bice pomereno sve ovo tamo 100%

Za oštećene potrošače:
Radno vreme ZA PRIMANJE TELEFONSKIH POZIVA I DOPISA je svakog radnog dana od 10:30 do 14:30h.
Razgovor sa strankama U PROSTORIJAMA udruženja je ponedeljkom, sredom i petkom od 10:30h do 14:30h.
E-mail: [email protected]
Tel: 011 329 4885
Mob: 064 860 5676

Poštovani, te
Post automatically merged:

Telefon je u pitanju.Obraćala sam se nacionalno udruženju za zaštitu potrošača, čak i po njihovom principu opomenu slala pre tužbu, oni takođe slali dopis. Odgovora zvaničnog nema. Pokušaću da pozovem ovo sto ste mi Vi dali.Hvala Vam na odgovoru i trudu! Ovo što oni rade je dno dna,ovo nigde nema.Hvala još jednom

Nema nista od toga. Ja sam reklamirao Samsung A50 kome je otisao ekran posle 4 meseca uzeo snimio fizicki izgled telefona i video i fotografije i napomenuo sam da napisu u opisu, da zna onaj serviser ako mu nije dan da mi ne lomi uredjaj. Naravno moze i da polije vodu i da opet bude u pravu al *** :)
Ja sam zvao te zastite i prijavljivao doticni servis jer su pilicarili usmen odgovor nezvanicni znamo sta rade *** ne mozemo nista da preduzmemo...A tebi zelim da sto bezbolnije prodjes...

Тужите људи, знају да нећете па их брига. Да знају да хоћете, другачије би било
A što bi ih bilo briga, ne plaćaju iz svog džepa, već iz džepa građana. Ako neko tuži eto njima win-win situacije čak i ako izgube spor, jer i odštetu i troškove advokata (i advokata mts-a i advokata tužioca (nezadovoljnog kupca)) i sudske troškove plaća budžet.

Nema šanse da dobiješ MTS na sudu. Ali šanse nema.
Odakle sad ovo ?
Pravnici u mtsu su genijalni koji ne gube ni jednu parnicu...
hahaha

Nagledao sam se na stotine predmeta protiv mtsa, a da stvar bude jos gore pola nisu ni trebali da izgube nego pojma nemaju.

Онда не сарађујте са фирмама које не можете да добијете на суду чак и ако сте у праву.
Ne postoji takve firme. Ni drzava nije takava a kamoli neka firma .

Znači, nikog nema da je tužio sa dokazima i dobio?U pitanju je fizičko vidljivo oštećenje koje je napravio servis a prilikom slanja ga nije bilo niti stoji u reklama cionista listu! Telefon je poslat na servis iz totalno drugog razloga a oni su slomili ekran. ..

Odakle sad ovo ?
Pravnici u mtsu su genijalni koji ne gube ni jednu parnicu...
hahaha

Nagledao sam se na stotine predmeta protiv mtsa, a da stvar bude jos gore pola nisu ni trebali da izgube nego pojma nemaju.

Ne postoji takve firme. Ni drzava nije takava a kamoli neka firma .
Знам, али кад год чујем те фаталистичке приче уопште се не трудим да разуверавам људе.

Nazad
Vrh Dno