Šta je novo?

MTS Java Sim 64k kartica

sikili

Čuven
Učlanjen(a)
03.01.2002
Poena
680
Da li ste videli danas oglas u novinama gde MTS nudi Java Sim 64k pripaid kartice tokom novogodisnjeg promotivnog perioda za samo 200 dindji (100 dindji kredita)
i da li neko zna nesto vise o ovome.

informativno: A sta mu dodju te Java SIM 64k kartice, mislim sto su bolje od obicnih?!

Od 12. decembra 2005. godine možete da kupite novi prepaid broj za 200 dinara i tako uđete u porodicu korisnika mt:s.

Pored pretplatničkog broja dobijate prepaid SIM 64k JAVA karticu i 100 dinara kredita za saobraćaj.

Sve cene su sa uključenim PDV-om, a Vaš tarifni profil prilikom kupovine novog broja je Toki.

Prednosti koje donosi prepaid SIM 64k JAVA kartica su imenik od 250 mesta, mogućnost da se na njoj sačuva 30 SMS poruka, a pored podrške za JAVA aplikacije tu je i MTS meni koji Vam omogućava da lako, bez slanja SMS zahteva na kratke četvorocifrene brojeve, pročitate bioskopski i pozorišni repertoar, horoskop, sanovnik, trač dana ili da se uključite u neki od CHAT-ova. Takođe iz ovog menija možete da proverite svoj kredit, govornu poštu, tarifu koju trenutno koristite, kao i da definišete Friends i Family brojeve i sve to bez biranja brojeva predviđenih za ove usluge.

Poslednja izmena:
Ne razumem sta je podrska java aplikacijama u sim kartici?!?

Sve u svemu sigurno je u pitanju nesto za uzimanje jos love:)

Retko koji telefon sad ne koristi svoj imenik i storage za SIM poruke, nego to skladišti u SIM, tako da ne vidim šta je to epohalno povodom toga.

Što se mene tiče, moja SIM kartica ne bi morala da ima ni 1kb na sebi...

ja imam mobtelovu 32k karticu a moze da stane 250 kontakata u imenik i 50 poruka

Vozdra je napisao(la):
ja imam mobtelovu 32k karticu a moze da stane 250 kontakata u imenik i 50 poruka

I imas SMS.GO servis tako da stvarno ne znam kakva je ovo glupost sa Java karticom

Nazad
Vrh Dno