Šta je novo?

[MTS] Himna kompanije(?!)

xSeptimus

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
07.05.2002
Poena
1,045
Izgleda kao da ovo nije zezanje vec stvarni projekat.
Za korisnike MTS-a, kojima je svaki dan sve gorci i gorci :-devil-:

Verovatno su neki od vas vec videli, ali nije zgoreg ponoviti i to u posebnom topiku.. :p

YouTube Link

Lyrics za one koji nemaju zvucnike:

Agenti smo prodaje,telekom igraci,
S'hiljadu problema, sve jaci i jaci.
--
Ekipa smo prava, kao mravi radimo,
Na stotine pitanja, osmehom se branimo.
--
Rano 7 ujutro, za rad mi se spremamo,
Najezda je korisnika ali straha nemamo.
--
Prijatelje imate sa dosta strpljenja
Da se svakom zahtevu pronadju resenja.

REF:
Telekom ekipa poruku vam salje
Najbolji smo, najjaci, nastavljamo dalje.
Budite uz nas jer smo tu zbog vas
Za sve vase zelje
Imate Prijatelje

Poslovnica nasa stvarno je arena,
mi smo u njoj armija koja premca nema.
--
Direktori sefovi, svi nas redom hvale,
tapsu nas po ramenu al' su plate male.
--
Sistem nagradjivanja nama elan daje,
Cilj je biti najbolji i nema predaje.
--
Svi planovi prodaje mali su za nas,
Targeti su ostvareni, pevamo u glas.

REF:
Telekom ekipa poruku vam salje
najbolji smo, najjaci, nastavljamo dalje.
Budite uz nas jer smo tu zbog vas
za sve vase zelje
Imate Prijatelje

Poslednja izmena:
Neka mi neko kaže da je ovo zezanje !!?? :shock: :vomit: :shock:
Mada, ovaj ženski vokal (ako se ne varam, pevačica Zane ?) i audio produkcija mi ne deluje kao zezanje...

Produkcija ? :) Pa ovo je ono najgore dno kao u vreme Milosevica, jedan sintisajzer je sve odsvirao :)

Hteo je da docara kakav je ovo raspad :)

ovo mi deluje kao neka vojna koracnica..... :)

to sto se Milosevic raspada, ne mora da znaci da mora i mt:S

a da se oni to, blago nama, ne pripremaju za neke strajkove?!? majko mila, kako ce oni da obezbede minimum poslovanja...

Koji narodnjak :d

Šta je ovo? Štrajk?

Produkcija ? :) Pa ovo je ono najgore dno kao u vreme Milosevica, jedan sintisajzer je sve odsvirao :)

Poenta mog komentara je da je stvar definitivno uradjena u studiju a nije homemade varijanta nekih klinaca. Drugim recima, utoliko je cela stvar tragicnija...

Poslednja izmena od urednika:
Poenta mog komentara je da je stvar definitivno uradjena u studiju a nije homemade varijanta nekih klinaca. Drugim recima, utoliko je cela stvar tragicnija...

Pa uradjena je u studiju sigurno, nisu Zanu pozvali kuci da urade "pesmu" :) Ali to ne znachi da je produkcija automatski dobra, bolje od ovoga ce ti uraditi gomila usera na benchu u kucnoj produkciji...

I tekst je isto vrh, k'o da ga je Marina Tucakovic licno pisala...Salu na stranu, meni ovo nikako ne lici na Zanu a ni na zvanicnu himnu neke firme, pre na neki nezavisni projekat par ludaka koji vole Telekom ali postavlja se pitanje gde naci takve ljude? :D

Tesko da je ovako nesto nezavisni "projekat", ko bi bio toliko lud?!
Pre ce biti da je nesto sto ce tek biti ili nesto sto je bilo u opticaju pa odbaceno :)

ma dajte ljudi, vidi se da je neko ovo uradio iz *******cije
to se vidi iz aluzija na "los polozaj" (ne)radnika telekoma tj. niske plate
nije ovo nikakva zvanicna himna
mozda nekog od nezadovoljnih sindikata ali ne i same firme

Sta god da je ...

zasluzuje fecepalm

Ma ovo nije Jelena iz Zane. Ona ima karakteristicne neke vokale. Ovo samo podseca na nju. Inace, ako je autentican ovaj projekat, ona je to smesno. Mada, moguce je da ima veze sa strajkom.

Ovaj deo mi se najvise svidja:

Direktori sefovi, svi nas redom hvale,
tapsu nas po ramenu al' su plate male.

***. ово ко они ликови у Јапану, који сваког дана пре почетка рада певају песму. Само што је ово, за разлику од Јапанаца, некако отужно. Чак ми није ни смешно.

Ja mislim da im stvarno treba povecati plate ;)

Stvarno, Telekom je oduvek imao male plate :). A sto je najzanimljivije, u Telekomu nema javnih konkursa za zaposlenje ili ih ima ali su fiktivni. Uglavno se u Telekom zaposljavaju tatini i mamini sinovi preko veze, a ti mamini i tatini sinovi hoce leba bez motike tj. da nista ne rade a da im plata bude astronomska.

Poznajem dosta ljudi u Telekomu ali ne znam nikoga ko se nije bez neke veze tamo zaposlio, tj. da se neko dokazao sa znanjem pa zaposlio. Tamo je sve na prevaru, i kada neke telefone dele sa popustom opet ih podele u predprodaji ili preko rezervacije svojim rodjacima.

Eh, kad bi to tako bilo samo u Telekomu gde bi nam bio kraj... no nećemo da zadiremo u politiku.
A što se himne tiče... reči su suvišne!

Ma ovo je neka *******cija povodom strajka, 100%. Mislim, jadno je odradjena (ne znam odakle ideja o studijskoj produkciji?) i blam me samo sto sam odlusao koliko je jadno, ali mislim da ovo nije bas Telekomova ideja :). U sopstvenoj pesmi da spominju male plate? U kom crtacu? Ne znam ni sta je za neverovati da je nezavisni projekta ispizdelih radnika. Skupilo se par njih, optevala necija seka sa dobrim glasom, par taktova u fruity loopsu i eto ti :).

Ispravite me, ali ja uocavam ironiju u pesmi :).

Poslednja izmena:
Produkcija = Klavijatura Korg PA800 ili PA2 (Fabricki PopRock ritam samo promenjen set bubnja) - i vokal ... moguce da je home made produkcija... ...Smeh od tuge...

Poslednja izmena:
apsolutni hit :))) verujem da je *******cija, u suprotnom voleo bih da stisnem ruku tom project manager-u.

Vrh Dno