Šta je novo?

[MTS] Google nalog

Alex

Znamenit
Učlanjen(a)
15.08.2000
Poena
1,255
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 7 9800X3D | Silent Loop 3 360
Matična ploča
B850M AORUS ELITE WIFI6E ICE
RAM
Fury Beast 2x16GB DDR5 6000MHz CL30
GPU
EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING
Storage
2x KINGSTON 1TB KC3000 SKC3000S/1024G
Zvuk
HyperX Cloud 2 | AltecLansing 2.0 Curved
PSU
Corsair SF1000 ATX 3.1
Kućište
Lian Li DAN A3
Monitor
Gigabyte FO27Q2 | Dell S2721DGFA
Miš & tastatura
G502 X Lightspeed | Keychron K8 Pro
Ostale periferije
LG 65G3, Q990C, PS5
Mobilni telefon
Galaxy S23+
Pristup internetu
  1. Optički internet
Izvinjavam se ako je razmatrano na ovu temu ali ja pretragom nisam uspeo ništa da nadjem.

Dakle, da li je nekom poznat problem Sync-a naloga na gmail-u (sinhronizacija se ne ostvaruje)?
Ovo se dešava samo kad na net idem preko mobilne mreže dok u wireless-u sve radi bez problema. Najgore mi pada što je ovim pogodjen gmail a pored njega i sve vezano za nalog kao što su Android market i YouTube. Inače sve ostalo normalno radi sem gore pomenutih aplikacija.

Da li je samo privremeno ili je ovo stalna situacija kod mts-a?
Telefon je Desire S na postpaid nalogu Mix Net M.

Poslednja izmena:
Isti paket, samo SGS i sve mi radi. Proveri APN podesavanja.

Vec sam pisao u jednoj temi pre neki dan. Promeni apn iz gprswap u gprsinternet.

Pitanjce (bio i ja u drugoj temi), meni kad prebacim na grpsinternet ne radi net u browseru (radi sve ostalo). Kako to da sredim ? :(

Pitanjce (bio i ja u drugoj temi), meni kad prebacim na grpsinternet ne radi net u browseru (radi sve ostalo). Kako to da sredim ? :(

Zanimljivo. Sad sam probao internet preko browsera i stvarno ne radi sa gprsinternet :trust:

a da probate 3gnet kao ime apn?

Ja sam imao isto problem sa netom cas radi, cas ne sa gprswap na iPhone-u. Otkada sam ukucao gprsinternet za apn, nisam imao vise problema. :)

jel ti radi browsing? ne znam da nije neki kes ili tako nesto, probao sam da obrisem sve zivo al nisam uspeo browsing da omogucim

Ja sam uradio factory reset i odmah nakon toga probao gprsinternet. Sa njima ne radi browser dok sve vezano za Google nalog radi. Uglavnom rade sve aplikacije tipa Tapatalk, Zedge, B92, dok Blic npr. ne radi. :trust:

jel ti radi browsing? ne znam da nije neki kes ili tako nesto, probao sam da obrisem sve zivo al nisam uspeo browsing da omogucim

Radi mi mi sve normalno, samo nije htelo lepo da mi radi na gprswap.
Probaj onda da flash-ujes telefon ili da odradis hard reset ako vec nisi.

Izbriši proxy server i ostavi samo apn, user i pass u podešavanjima za gprsinternet apn.

Zvao sam tehnicku podrsku mts, kaze lik da imaju evidentira nproblem sa koriscenjem neta kod android telefona, ne znaju kada ce da ga rese, meninje savetovao da sa wap redjem an gprsinternet, ali je kod mene problem sto je to podesavanje bilo i dosads ida je radilo, a od danas nece da radi. Na navaljivanje sta dalje, predlozio je da zaemnim tele za neki drugi!?!?!. Kako se rwzgovori snimaju iskreno se nadam da ce nekko to cuti i otpustiti lika... Koja drskost

@Laza

Hvala za rešenje. Kod mene je brisanjem proxy-a sve proradilo sa gprsinternet apn.

Ostaje samo pitanje u čemu je prednost povezivanja preko tog proxy-a?

Proxy se koristi samo sa gprswap apn-om. Proxy k'o proxy.

Ja imam sličan problem. Naime net radi preko wifi-ja (i samo tako imam nameru da ga koristim) ali nikako ne mogu da ostvarim sinhronizaciju. Samim tim ne mogu ni da izadjem na android market. Unesem username i pass i posle minut dva dobijem obaveštenje " Nije moguće uspostaviti pouzdanu vezu za prenos podataka sa serverom". Da li tu postoje neka posebna podešavanja? :trust:

ja ne uspevam da se nakacim na market dok google facebook rade, promenio sam u gprswap u gprsinternet obosao proxi.

Jel moze pomoc! Ni ja ne mogu da dodam Google nalog, isto mi pise "Нije moguce uspostaviti pouzdanu vezu za prenos podataka sa serverom"... Sve sam probao! i na gprswap i na gprsinternet, koristim 064..ali opet nece.. Sta da radim?

Nazad
Vrh Dno