Šta je novo?

[MTS] Fail (08.03.09.)

The Stig

Slavan
Učlanjen(a)
22.08.2008
Poena
470
Ljudi ovo je nevjerovatno. Vjerovatno vam se danas desilo da primite istu poruku po više puta (sa identičnim vremenom slanja). Ja sam čak dobijao po 5 izvještaja o jednoj poslatoj poruci (pretpostavljam je i stizalo toliko poruka).

Ovo što se zadnje vrijeme dešava kod mt:s-a je čista parodija. Pucaju po šavovima. Ko zna šta možemo sledeće očekivati. :S:

Ja nisam imao takvih problema. Pozivi i poruke su funkcionisali normalno. Postpaid sam korisnik.

Jedino što ne mogu da dobijem korisnički servis ili očitam postpaid stanje - ali to nije ništa novo, sve ostalo radi kao i do sad. Stvarno nemam nikakvih problema, na MIX postpaid tarifi sam.

Juče (8. mart) je bila katastrofa, poruke su kasnile po sat vremena i stizale po dva tri puta iste, a par puta se desilo i da sam nedostupan, iako naravno nisam bio :) Ne znam kako je uveče bilo, ali veliku većinu dana upravo ovako...

Poslednja izmena:
Poludeo sam. Iste poruke sam dobijao po 5-6 puta, izvestaje takodje.

Verovatno je postojao problem u delu mreže.
Veći deo dana (nedelja) nije radio pristup internetu preko 3G paketa. Područje oko istočne kapije Rudo.

Juce je stvarno bila katastrofa,kao i oko Nove godine, ali ubedljivo sam se najvise iznervirao kad mi je juce par puta stiglo jedno-isto ono Jukebox sms obavestenje -advertising ili kako vec da ga nazovem :wall: Doslo mi da zovem 789 i da prijavim uznemiravanje od strane korisnika Jukebox :d:-devil-: :wall:

i ja sam primetio kasnjenje poruka. nadam se da ce propasti i da ce Telenor preoteti sve musterije :-devil-:

Ja nisam imao problema. Ni juce ni danas. Postpaid korisnik.

^^Na vašu žalost, verovatno nikada* nećemo saznati.

*ne dovoljno skoro da bi nam bilo interesantno

Juče (8. mart) je bila katastrofa, poruke su kasnile po sat vremena i stizale po dva tri puta iste, a par puta se desilo i da sam nedostupan, iako naravno nisam bio :).

potpuno ista stvar se i meni desvala i to ne samo juce vec zadnjih par dana

Juče (8. mart) je bila katastrofa, poruke su kasnile po sat vremena i stizale po dva tri puta iste, a par puta se desilo i da sam nedostupan, iako naravno nisam bio :) Ne znam kako je uveče bilo, ali veliku većinu dana upravo ovako...

Takodje.
Zbog 8.marta i glasanja na Beoviziji :D

Vrh Dno