Šta je novo?

mts dodaci

faca

Čuven
Učlanjen(a)
08.08.2004
Poena
785
Moja oprema  
Laptop
Acer Aspire A5 515 Ryzen 5 5500
Mobilni telefon
Xiaomi Poco F4 8/256
Pametni uređaji
Xiaomi watch S1
Xiaomi Body Composition Scale 2
Pristup internetu
  1. Optički internet
zanima me kako da proverim kolko mi je mb kb ostalo za net, uzeo sam data dodatak. i nezma kolko je ostalo koliko jos mogu da prekoracim da nebi posle dosao racun......

Poslednja izmena:
Ne mozes nikako da proveris stanje ni za jedan dodatak. Ja koristim brojac u telefonu.

Jel ono bese da nema zaokruzivanja u Tarifnim dodacima?

Kad hocu da odjavim sms dodatak, zanima me kako to funkcionise. Slanjem poruke, da li ja prekidam da mi oni ubuduce na pocetku meseca aktiviraju taj dodatak, ili se prekida od tog dana kad posaljem.
Npr. posaljem danas 21.1. hocu i za februar, znaci nista ne saljem jer je automatski ukljuceno, ali necu za mart. Kada da posaljem poruku za prekid, da mi ne ukljuce za mart, ali da bude do kraja februara.
2x sam zvao korisnicki, i 2x sam dobio drugaciji odgovor.
Hvala

Пошаљи им мејл и сачекај писани одговор. Ако кад стигне рачун не буде како ти је написано у мејлу онда дај себи одушка на најближем службенику...

Tarifni dodaci traju do kraja tekuceg meseca. Znaci bez obzira da li ces da odjavis dodatak 1.1. ili 30.1. on ce vaziti do kraja januara i u februaru nece biti aktiviran. Ja sam se tako jednom *****ao i zaboravio da ga deaktiviram, i setim se posle ponoci, ali tad je vec bio prvi avgust, i imao sam dodatak celog avgusta koji sam proveo u inostranstvu :) Zato sam se za tih par dana koliko sam bio u zemlji izivljavao sa razgovorima, da se vec potrosi kad je kupljeno :D

Tarifni dodaci traju do kraja tekuceg meseca.

Da li ovo vazi i za GPRS? Konkretno, interesuje me ako uplatim 12Mb da li ce mi oni vaziti samo 30 dana ili dok ih ne potrosim?

Do sada sam koristio samo omiljeni broj, i to tako sto posaljem aktivacionu poruku, i za par dana onu deaktivacionu :), i dodatak mi traje 30 dana od dana aktivacije, a ja ne razmisljam kad sam ga uplatio, da li mi je aktiviran u sledecem mesecu, itd... ;)

Pretpostavljam da vazi isto za sve pakete, posto kao sto si i ti korisio omiljeni broj. Ja sam koristio samo minute posto mi to jedino treba, poruke ionako ne potrosim, a gprs ne koristim uopste :)

Nazad
Vrh Dno