jerry.drake
Slavan
- Učlanjen(a)
- 08.02.2006
- Poena
- 320
Da li MTS omogućava automatsko ažuriranje vremena i datuma telefona ?
Meni ne funkcioniše. U zadnjih 7 godina, od kada koristim njihov post-paid, promenio sam nekoliko aparata ali nikad nije bilo automatskog ažuriranja. Izuzetak je kada uđem u roming i kada od stranog operatera dobijem opciju da prihvatim ažuriranje. Da li neko ima slično iskustvo?
Da li MTS omogućava automatsko ažuriranje vremena i datuma telefona ?
Inače ne radim u mts ako si na mene mislio.Izgleda sam jedan od malobrojnih koji ne radi u mts-u![]()
Inače ne radim u mts ako si na mene mislio.Izgleda sam jedan od malobrojnih koji ne radi u mts-u![]()
A koristio sam usluge sva tri operatera i ne favorizujem mts (u suštini nema medju njima velikih razlika, tri krokodila u maloj blatnjavoj bari)
Kod mene ažuriranje vremena radi, i funkcionisalo je na svim mojim telefonima.
Ti kažeš da kod tebe ne funkcioniše provera stanja i automatsko ažuriranje vremena a na raznim telefonima i to već 7 godina? Teoretski jeste moguće.. ali u stvarnosti?
Ako je stvarno tako učini nešto po tom pitanju.
A možeš i da kriviš mene, zaposlenika mts-a![]()
Kod mene apdejt datuma i vremena (pri svakom isklj./uklj. cak i dumbphona) radi na Vip/Telenor, a ne radi na MTS mrezi.
Kod tebe je sve suprotno kolega.
Pročitao sam takodje tvoj post u temi o proveri mts stanja i pitam se kako je moguće?
Stvari koje kod ostalih funkcionišu kod tebe ne funkcionišu već 7 godina i na različitim mobilnim tel. aparatima.
Imaš li kakvu teoriju zašto je to tako?
I ti si primetio ovo, a?
Te ne radi mu ovo, te ne radi mu ono... i sve vreme kuka na druge kojima pak sve radi kako treba. Sve zaposleni mt:s-a, bar kako on kaze. Pun forum zaposlenih mt:s-a.
A ko ce ga znati, mozda je pak bas on dosao na neku poziciju u Telenoru, pa resio da se aktivira nakon 7 godina pauze (clan od 2006.) i opljuje po mt:s-u iz sve snage. Za tih mucnih 7 godina patnje i jada.
I neazuriranja vremena.
P.S. Meni to automtsko azuriranje radi bez greske, lepo je prebaceno nocas. S II je u pitanju, BTW.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari