A za neupucene:
Dodatni minuti se ne vide "na stanju" vec se koriste kada se prvo potrosi paket (minuti, sms..).
.
Dodatni minuti se VIDE na stanju, (koristim MIX tarifu i dodato mi je 20min "u mrezi" to su ti minuti i prosli i ovaj mesec) i to vidim na stanju *797#
Paketi sa minutima(i porukama itd.) se prikazuju prilikom provere stanja samo korisnicima koji su naručili pakete 5, 10 i 20(tj. "stare" pakete), dok novouvedeni paketi ne mogu da se vide prilikom provere stanja iz tehničkih razloga. Najverovatnije će tako i ostati.
Dodatni minuti se koriste isto kao Tarifni dodaci.
Ko je koristio TD on zna kako to ide. A za neupucene:
Dodatni minuti se ne vide "na stanju" vec se koriste kada se prvo potrosi paket (minuti, sms..).
Cim otpocne potrosnja dodatnih minuta, stanje u dinarima pocinje da raste pa se sve to pri preseku krajem meseca obracunava i oduzima.
Dakle, poprilicno nekomforno.
.
Ha lopovi ko lopovi. Ja naručih vaučere 2x1000 i nema ih! Očekivao sam možda daju uz račun. Međutim dočekalo me neprijatno izenađenje od vaučera ni traga.
Aj da ozivim temu,
u oktobru sam narucio za novembar paket 200, evo prodje novembar i stize racun duplo veci naravno!!! Naravno nisu mi odbili ni minuta (dinara) sa racuna, sve sto sam prekoracio mi je naplaceno! Ima li slicnih slucajeva ili sam ja jedan od retkih?
Naravno nije moguce dobiti korisnicki servis celo vece!!!
Treba li komentar za ovako nesto?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari