Šta je novo?

[MTS]Club - bezobrazluk

Svima njima će se moći ovakve stvari dokle god broj telefona bude povezan sa provajderom.

U nekim zemljama je to odlično rešeno, a mi ćemo se u ovoj monopolijadi načekati samo tako.

Ja sam jos uvek dvojnik na matoroj analognoj centrali sa pulsnim biranjem.

Kako mogu bilo sta da ocekujem od Telekoma, osim prevare?

MTS klub poeni mogu se iskoristiti i za prepaid dopune.

Vauceri sa prepaid dopunom se porucuju preko 789 i stizu na adresu na koju stize postpaid racun.

Ukupna ponuda izgleda ovako:

Prilozi

• 85394882vs6.png
    85394882vs6.png
    3.6 KB · Pregleda: 179
  • asru6.png
    asru6.png
    3 KB · Pregleda: 159
  • asdfq2.png
    asdfq2.png
    1.8 KB · Pregleda: 147
Poslednja izmena:
Mene nisu ni preko racuna obavestili,a bilo mi je sumnjivo kada su prestali da salu one katalogcice.
A utesna nagrada za one koji su vredno sakupljali poencice,pa mozete da ih konvertujete u pripaid dopunu sa vaucercicima.
Bolje da su podelili svakom po greb srecku,pa bi mozda neko i dobio nesto.

Ja sam se proslog meseca prijavio za Paket 50 da iskoristim ove poene... E sad to je sve aktivirano ali ja ne vidim nigde te dodatne minute, poruke i KB? Kako oni to evidentiraju? Jel ce mi naplacivati nesto kad potrosim ove minute i poruke od pretplate ili ce biti besplatno do 50min/sms?

Dodatni minuti se koriste isto kao Tarifni dodaci.

Ko je koristio TD on zna kako to ide. A za neupucene:

Dodatni minuti se ne vide "na stanju" vec se koriste kada se prvo potrosi paket (minuti, sms..).

Cim otpocne potrosnja dodatnih minuta, stanje u dinarima pocinje da raste pa se sve to pri preseku krajem meseca obracunava i oduzima.

Dakle, poprilicno nekomforno.

.

Poslednja izmena:
Ja sam narucio 1000din kredita za devojku, a sledeceg meseca cu jos 500din.
Bar nesto

A za neupucene:

Dodatni minuti se ne vide "na stanju" vec se koriste kada se prvo potrosi paket (minuti, sms..).
.

Dodatni minuti se VIDE na stanju, (koristim MIX tarifu i dodato mi je 20min "u mrezi" to su ti minuti i prosli i ovaj mesec) i to vidim na stanju *797#

Dodatni minuti se VIDE na stanju, (koristim MIX tarifu i dodato mi je 20min "u mrezi" to su ti minuti i prosli i ovaj mesec) i to vidim na stanju *797#

Dobro je da si me podsetio na ovo, u pravu si.

Potpuna informacija MTS operatera je:

Paketi sa minutima(i porukama itd.) se prikazuju prilikom provere stanja samo korisnicima koji su naručili pakete 5, 10 i 20(tj. "stare" pakete), dok novouvedeni paketi ne mogu da se vide prilikom provere stanja iz tehničkih razloga. Najverovatnije će tako i ostati.

.

Poslednja izmena:
Dodatni minuti se koriste isto kao Tarifni dodaci.

Ko je koristio TD on zna kako to ide. A za neupucene:

Cim otpocne potrosnja dodatnih minuta, stanje u dinarima pocinje da raste pa se sve to pri preseku krajem meseca obracunava i oduzima.

Dakle, poprilicno nekomforno.

.

Ovo im je totalno glupo...
Ja sam proslog meseca narucio onaj Data paket, i rekli su da ce mi poslati poruku da potvrde kada bude aktviran. Poruka nije stigla, a ja k'o budala nisam uopste korstio net misleci da mi nisu aktivirali, i da bih tek na racunu video da su naplatili 150 dinara, a ja potrosio 100kb. :mad:

Malopre sam zvao 789 i narucio 3x1000 din (vaucer za prepaid) i rekao da mi aktiviraju Paket 200 za sl. mesec, tako da moze i vise stvari (paketa/vaucera) odjednom da se uzme

hmmm

Aj da ozivim temu,
u oktobru sam narucio za novembar paket 200, evo prodje novembar i stize racun duplo veci naravno!!! Naravno nisu mi odbili ni minuta (dinara) sa racuna, sve sto sam prekoracio mi je naplaceno! Ima li slicnih slucajeva ili sam ja jedan od retkih?

Naravno nije moguce dobiti korisnicki servis celo vece!!!

Treba li komentar za ovako nesto?

Ha lopovi ko lopovi. Ja naručih vaučere 2x1000 i nema ih! Očekivao sam možda daju uz račun. Međutim dočekalo me neprijatno izenađenje od vaučera ni traga.

Ha lopovi ko lopovi. Ja naručih vaučere 2x1000 i nema ih! Očekivao sam možda daju uz račun. Međutim dočekalo me neprijatno izenađenje od vaučera ni traga.

Ja sam vaucere narucio pocetkom meseca i iz Mts-a su mi odgovorili (mejlom) da ih ocekujem pocetkom 2009.

Aj da ozivim temu,
u oktobru sam narucio za novembar paket 200, evo prodje novembar i stize racun duplo veci naravno!!! Naravno nisu mi odbili ni minuta (dinara) sa racuna, sve sto sam prekoracio mi je naplaceno! Ima li slicnih slucajeva ili sam ja jedan od retkih?

Naravno nije moguce dobiti korisnicki servis celo vece!!!

Treba li komentar za ovako nesto?

nisi jedini....i ja sam tako 2 meseca porucivao i jos sam im isao par puta u poslovnicu koja mi je preko puta zgrade i svi pricaju istu pricu...kad potrosis ono iz paketa...onda ti se kuca racun...pa oni to nekako prebiju tako sto oduzmu minute bla bla bla....nema nista od toga 2 meseca mi stize racun po 2k din...a na mix 1k sam....tako da nisam hteo da narucujem za sledeci mesec i propade jedno 200 min i 200 sms :D

Za vaucere sam se prijavio 2. decembra i jos ih nisam dobio. Da li jos neko ima takvo iskustvo. Inace, moj prijatelj se prijavio jedno 25 dana kasnije i dobio ih je oko 10. februara. Ja sa mix tarifa a on biznis. Odgovor iz Mts-a je da on ima sposobnog menadzera.

evo ja otvorih topic sa ciljem da pitam bash u vezi tih dopuna kao konverzija mts klub poena. naravno nema ih a ni ne secam se kad sam ih naruchio ali je bilo dobrano pre nove godine. recheno je da ce stici uz januarski rachun..

a druga stvar: da li i vama rachun poshtom stize tek 28-29og u mesecu ? mislim rachun mi stigne sms-om josh oko 20og a malo pre dobih i upozorenje da ce mi iskljuchiti broj ako do 2. marta ne platim rachun. znam da mogu da popunim uplatnicu i tako platim ali necu iz inata jer ako oni nisu sposobni da na vreme odshtampaju i poshalju rachune necu ni da platim dok ne dobijem rachun. (mora da im listing stvara probleme pa se zbog toga oduzi..)

Krajem januara su u korisnickom centru rekli da ih salju pocetkom februara, naravno jos ih nema.

Meni racun stize uvek oko 10-og.

Ni ja nisam dobio dopunu koju sam narucio umesto tih poena...Lopovi,pa to ti je.
p.s. naruceno u decembru.

Poslednja izmena:
Нисам ни ја добио допуне, исто поручене крајем децембра. И решим се ја да окренем кориснички сервис:
Наиме, иако сам ја захтев поднео негде око 25ог децембра, они су то званично прибележили 15ог јануара, наводно због свих празника и тако то. Од тог дана они имају рок од 60 радних дана да ми доставе поменуте допуне.
У преводу: очекујте их почетком/средином априла месеца.

Samo da javim da sam danas dobio vauchere.Zahtev sam podneo pocetkom decembra (oko 10) i vec sam digao ruke, ali evo iznenadise me, a nadam se da ce i vas koji cekate.

Zahtev podnet 23-eg novembra.

Danas sam dobio dopunu od 500 dinara.

Pozdrav :)

Poslednja izmena:
zahtev podnet 29.novembra. Dopuna Nema...

Vrh Dno