Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Da li je moguće preseliti Box 4 paket unutar iste zgrade (dakle adresa zgrade ista, optička instalacija u zgradi ista, različit je samo broj stana) a da mi ne uvale potpisivanje novog ugovora, nego da nastavim stari do isteka ugovorne obaveze?

Juce me zvali iz Mtsa sa "ponudom", istice mi UO 13.10 ove godine i trenutno imam box zlatni 24x50% manje, i placam cca 4000, sad mi nude sve isto sa 1 mesec free a ostalih 23 meseca po 9000 dinara.
Nisu cisti nimalo.
Reko sam da me ne zovu dok mi ne ponude iste uslove u suprotno prelazim na A1 i vracam im njihov ONT.
Videcemo sta buducnost donosi za mene(po ovom pitanju).

Juce me zvali iz Mtsa sa "ponudom", istice mi UO 13.10 ove godine i trenutno imam box zlatni 24x50% manje, i placam cca 4000, sad mi nude sve isto sa 1 mesec free a ostalih 23 meseca po 9000 dinara.
Nisu cisti nimalo.
Reko sam da me ne zovu dok mi ne ponude iste uslove u suprotno prelazim na A1 i vracam im njihov ONT.
Videcemo sta buducnost donosi za mene(po ovom pitanju).
Spremi se da 13.9 odes da potpises zahtev za raskid da ti ne uvale 30 dana otkaznog roka, kao nekome...

istice mi UO 13.10 ove godine i trenutno imam box zlatni 24x50% manje
Obavezno 13.9. podnesi zahtev za raskid i spomeni A1. Iskustvo od prošlog meseca. Podnet zahtev za raskid u mts poslovnici tačno 30 dana pre isteka UO, uz napomenu da A1 nudi mnogo bolje uslove. Prvo je bila neka smešna ponuda u poslovnici, pa onda 2 poziva sa "boljim" ponudama, tek nakon 3. poziva su rekli da mogu da ponude najviše 21 mesec 50%, uz to da se javi posle tih 21 mesec i dobije se još 3 meseca 50%. Maksimalno komplikuju, više ni u bunilu ne daju 24 meseca 50% čim čuju da odlaziš.

je l su oni ovo izbrisali onaj artikal o poskupljenju i izmeni cena?

Obavezno 13.9. podnesi zahtev za raskid i spomeni A1. Iskustvo od prošlog meseca. Podnet zahtev za raskid u mts poslovnici tačno 30 dana pre isteka UO, uz napomenu da A1 nudi mnogo bolje uslove. Prvo je bila neka smešna ponuda u poslovnici, pa onda 2 poziva sa "boljim" ponudama, tek nakon 3. poziva su rekli da mogu da ponude najviše 21 mesec 50%, uz to da se javi posle tih 21 mesec i dobije se još 3 meseca 50%. Maksimalno komplikuju, više ni u bunilu ne daju 24 meseca 50% čim čuju da odlaziš.
Daju 23 meseca po 50%, pisao sam prošle nedelje o tome.

dajte neke insajderske informacije da li će mts ponuditi brže pakete od 600/600 a da nije bgh2o

Имаш 1000/500 али само бокс 4.

Mts je postavio optiku na banderama koje su na mojoj parceli.
Radi se o 4 bandere, radnici su mi rekli da mogu da tražim od njih popust na usluge na račun toga.
Da li neko ima iskustva s tim i kome se obratiti?

Bandere su verovatno od EPS, ali ih koristi i Telekom.

KOme se obratiti za to? Poslovnica ili neko viši putem mejla?

Sve znam vec sam joj rekao da 13.10 idem u A1 da mi vec nude 24x50 a da cu ostati kod njih ukoliko mi daju kao zadnje tri UO 24x50%.

Spremi se da 13.9 odes da potpises zahtev za raskid da ti ne uvale 30 dana otkaznog roka, kao nekome...
Jel mora, odkud to? Nije bilo pre 2 godine to moralo.

Krenulo od ove godine kod MTS-a. Kod Oriona je bila varijanta raskidanje 30 dana pre isteka ugovora jos pre 3-4 godine.

Ima li neko info kad kreće optika u Čeneju? Da li se kopalo tamo nešto uopšte?

koje pogodnosti se mogu dobiti trenutno za prelazak na optiku iz SBB-a , sadasnjeg Yettela ako neko zna ?

Sve znam vec sam joj rekao da 13.10 idem u A1
Napisao sam 13.9., moraš da odeš 30 dana pre isteka, kao što ti i kolege kažu, jer ako budeš čekao 13.10. platićeš bar neki period po toj basnoslovnoj ceni pošto nećeš imati UO, a i dalje će ti pružati usluge dok ne budeš ispregovarao za ostanak. Ovako imaš lagano 30 dana za pregovore.

@dukili
Hajde da citiram sam sebe, pomoći će tebi, a možda još nekome:
Mom drugu isticala UO za box4 i ja ga instruisao da zove 064733 i da traži ponudu i da kaže da A1 nudi dobre uslove. Ponudili mu na prvu 6x50%, odbio. Nekoliko dana nisu zvali ali na dan isticanja UO zovu i nude prvo 12x50%, pa onda 16x50%. On odbio i rekao da ga samo interesuje 24meseca. Zovu sutra (znači dan nakon isteka UO) i nude prvo 21x50%, pa onda 23x50% i on pristane. Eto nije uspeo 24 ali jeste 23 meseca po 50% popusta.
Isto sam i ja uradio prošle godine i dobio 24x50%. Tako da se zna, da ne mora zahtev u A1 ili Yettel, pali i ovako

Nazad
Vrh Dno