Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Meni je istekao ugovor 30.06. (BOX 4) pozvao A1, online podneli zahtev za prelazak kod njih, konkreno samo za net njihov, danas me zvali iz mts-a, ponudli 24 meseca po 50%, za BOX 4 plavi. A pre mesec dana su me zvali i nudili 12 meseci po 50%, a u poslovnici sam dobio 10 meseci max.

Pitanje jedno, pre par dana me zvali iz MTS-a da vide jesam li raspoložen za obnovu BOX ugovora koji ističe u avgustu. Ja rekao da nisam i da svakako planiram da sve usluge sem mobilnog pogasim a sam mobilni prenesem u A1, pa je rekla da se mesec dana pre isteka UO (što je sledeće nedelje) javim u poslovnicu i podnesem zahtev.

E sad, kakva je procedura u ovoj situaciji, dakle internet fiksni i TV gasim, a mobilni zadržavam, pretpostavljam da podnosim zahtev za rasčlanjenje i gašenje one tri usluge a za mobilni podnosim zahtev za prenos u A1 dan nakon isteka UO?

Upravo je tako. Ti u suštini podnosiš zahtev za raskid ugovora, samo uz napomenu da zadržavaš mobilni broj. Kada prođe otkazni rok, ugasiće ti fiksne usluge, a broj ti ostaje na svojoj postpejd tarifi po punoj ceni, van ugovorne obaveze. Nakon toga sa njim možeš šta želiš, tj. u tvom slučaju da ga prebaciš u drugu mrežu, ili eventualno ostaneš uz dobar popust.

Nazad
Vrh Dno