Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Imaju caku da mora da bude dva meseca na prepaid-u, kad se prebaci sa postpaid-a, ali onda zadrži neku tarifu bez ugovorne obaveze i dmah traži prenos broja. Plaćaš samo koliko dana je broj bio na toj tarifi.
Nema nikakve cake, cista laz , ko nasedne na laz naseo je. Mozes na pripejd i iste sekunde u A1 prenenes broj.
Ne treba siriti takve dezinformacije, ako nisi siguran pitas ili jos lakse pogledas u par sekundi Ratelov pravilnik i vidis da lazu. 😀

Poslednja izmena:
Znam, ali ne smem da tvrdim pošto su neki u drugoj temi o postaid paketima tvrdili drugačije. Jedino je tačno da mora da se sačeka u drugoj mreži kad se prebaci broj, a ovo nema nikakve logike pošto je broj kod njih i mreži duže vreme. Ja sam tako prebacivaom, ali se neko pojavio sa pričom da komplikuju nakon one obavezne registracije broja bilo da je na prepaid ili postpaid tarifi. Zato i kažem cake, pošto nije po zakonu. Kako god okreneš, bez ugovorne obaveze, kao što jeste, može da radi šta god hoće što se tiče promene operatora.

Znam, ali ne smem da tvrdim pošto su neki u drugoj temi o postaid paketima tvrdili drugačije. Jedino je tačno da mora da se sačeka u drugoj mreži kad se prebaci broj, a ovo nema nikakve logike pošto je broj kod njih i mreži duže vreme. Ja sam tako prebacivaom, ali se neko pojavio sa pričom da komplikuju nakon one obavezne registracije broja bilo da je na prepaid ili postpaid tarifi. Zato i kažem cake, pošto nije po zakonu. Kako god okreneš, bez ugovorne obaveze, kao što jeste, može da radi šta god hoće što se tiče promene operatora.
Tacno, u drugim temama nasedali na lazi i sirili ih dalje.i ja stalno dozivljavam te lazi , zato seces i kazes prebaci ti mene na pripejd i moja briga je sta cu sa brojem i kad.
Sasvim prosta racunica, svaki dan ostanka na postpedu dok ne predjes u drugu mrezu njima donosi cist mega profit.
Ako predjes na pripejd po njihivom jos 60 dana , cist profit da uplatis kredit.
Ali tu smo mi koji znamo i kazemo istinu ,moze sa postpejda odmah na pripejed i odmah u drugu mrezu bez troskova placanja postpejda dok ne predjes u drugu mrezu.

Apsolutno netačno za mts. Ako imaš roming u paketu kači se isključivo ne mreže na koje može da se kači bez dodatnih troškove.
E sad, ako nemaš roming u paketu, a uključen ti roming na telefonu ne znam šta očekivati nego da ti nabeša račun
Pa to znaci da u zemljama gde nema free roming nemas nista? Sto je netacno 🙂
Limit u aplikaciji kazu da ne radi za roming. Bilo bi super da 100% radi, onda me ne zanima nista.

Ali dok neko ne kaze da je bio blizu granice zemlje gde nema ukljucen data roming, nakacio se na operatera te zemlje i nije imao net, niti racun, nisam lud da rizikujem.

Mene nisu obavestili ništa (Box3L potpisan februara 2025, fiksni,net,tv)

Taman sam tada raskinuo ugovor sa SBB posle 12m po 1din i uzeo MTS na 16m po 1 din. Sad i ove da oteram i da uzmem još koji mesec po dinar 😀 ne sećam se kad sam poslednji put platio net. A idemo uvek max paket.
imam isti box, potpisan istog datuma sa istim uslovima; danas sam poslala upit i vec dobila i odgovor- paket ne podleze nikakvim promenama. bar ne za sad

Limit u aplikaciji kazu da ne radi za roming. Bilo bi super da 100% radi, onda me ne zanima nista.

Ali dok neko ne kaze da je bio blizu granice zemlje gde nema ukljucen data roming, nakacio se na operatera te zemlje i nije imao net, niti racun, nisam lud da rizikujem.
Pričamo o zemljama u kojima imaš roming u okviru pretplate. Pa naravno da, ako si u nekoj zemlji koja nije u okviru dodatka, ne treba držati uključen roming.
Ja sam reagovao na tvoj post u kome, bar sam tako shvatio, govoriš da će napraviti visok račun čak i ako imaš roming dodatak.
Naravno da ako hvatate mrežu države za koju dodatak ne važi ne treba držati uključen roming na telefonu. I tako je za svaku mrežu ne samo za navedene

Kakav crni roming sa MTSom ili A1, kad ako slucajno uhvati signal mreze koja nije ukljucena (tipa u pogranicnim oblastima), ode racun!
Roming iskljucivo na karticama gde ne moze doci do ikakvog racuna.
(Jedina stvar za koju skidam kapu bivsem Telenoru, ne znam da li je Yettel ostao dobar)
Perfektno radi taj roming dodatak MTS-a. Nema promene mreže, na auto bira samo iz paketa.Provereno za: Grčka, Mađarska,Rumunija,Hrvatska,Slovenija,Austrija,Italija,Holandija,Velika Britanija i Emirati. Ostali naši provajderi ... Uskoro i Island na testu.

Limit u aplikaciji radi za roming, taj ko kaže da ne radi, opasno laze 🙂 Ja mogu da potvrdim 🙂

Pričamo o zemljama u kojima imaš roming u okviru pretplate. Pa naravno da, ako si u nekoj zemlji koja nije u okviru dodatka, ne treba držati uključen roming.
Ja sam reagovao na tvoj post u kome, bar sam tako shvatio, govoriš da će napraviti visok račun čak i ako imaš roming dodatak.
Naravno da ako hvatate mrežu države za koju dodatak ne važi ne treba držati uključen roming na telefonu. I tako je za svaku mrežu ne samo za navedene
Tu je caka oko koje se ne razumemo. Nisu sve zemlje ukljucene - ako ste na granici medju zemljama gde jeste i nije ukljucen taj roming dodatak, moze da se nakaci na operatera zemlje gde ne vazi - i tada napravi trosak.
To ne znam da li bi igde u Evropi mogli da proverite, jer su valjda sve zemlje ukljucene? Ali recimo Moroko, Libija, Egipat, ili Turkmenistan, Rusija, Tadzikistan? Shvatate, sigurno postoji granica dve zemlje na svetu, da za jednu vazi a za drugu ne vazi roming dodatak.

Iskreno, teoretski, a i praktično, je moguće ako je korisnik blizu granice sa zemljom koja nije uključena u roming u okviru paketa 😃, ali je dovoljno proveriti spisak zemalja koje su uključene 😃
Tako od skoro operator Ujedinjenih Arapskih Emirata (UAE) - Emirates Integrated Telecommunications Company PJSC, nije više uključen u besplatni data roming iz tarifa. Ako je neko u blizini granice u okolnim zemljama, može da se nakači na njih, ako je jači signal, i napravi solidan račun 😃
Zato je neophodno da se uvek proveri spisak.
Kupljeni dodaci, po njihovim rečima, štite od prekoračenja kad se istroše GB iz tog dela, ali kako im verovati da to pokriva i ovakve situacije. Takođe je za neke moguće praćenje potrošnje u realnom vremenu, što pre najčešće nije bio slučaj i sa uplaćenim dodatkom, ali da ne idem dalje u off topic za ovu temu.

Jeste da su mi preko chat opcije odgovorili da za moj paket nema promena, ali poslao sam i mail pa da imam barem neki trag.

UO od jula 2025, Box 3L paket, 24x50%. Poslali su SMS kao odgovor (mada nisam ni tražio raskid, samo postavio pitanje da li će biti promene za pomenuti paket).
Odgovor:

Prilozi

• mts odgovor box3L.jpg
    mts odgovor box3L.jpg
    114.3 KB · Pregleda: 94
Ja sam poslao mail 12.3 sa zahtevom za raskid , nikakav odgovor nisam dobio .
Box 3 s ugovor iz decembra 2024 u iris poruke je stiglo samo ono obaveštenje kad i ostalima o promenama u aprilu.

Meni su za 3 Supernova rekli da zadrzavamo cenu do kraja UO (nisam mogao moje da nateram da "probuse" za A1 optiku, hebem ti kad ljudi hoce TV danas i ne zele da se vidi kabl ili busi za kabl do TVa 🤣..)

Kako se zove firma koja zove 6 meseci pred istek box 3 paketa i nudi besplatan prenos broja u parelelni paket box 4?

Zvali su me sa nekog 066 ali je to izgleda centrala i ne mogu zivog coveka da dobijem...

mts zeli ovim sto daje korisnicima sat trakt 24 meseca fre za box3 da ih dobije e sada vecina se zali da se dugo ceka na intervencije da uglavnom svi koji su na bakru imaju dosta smetnji i problema sa internetom i tv ali 24 meseca dzabe je dobra ponuda narocito sto ovi iz sat trakta koliko cujem neda nista da ostanete u mrezi sto mi je neverovatno

Ističe mi UO sa MTS-om (Box 3) za koji dan i posle gledanja raznoraznih ponuda opet sam najbliži tome da ostanem kod njih jer bih i dalje da imam 400/400 internet - a i fiksni... Da li nude ikakav popust za obnovu ugovora i - DA LI IKAKO MOGU IZVUCI DOBAR BROJ MESECI PO BAR 50%? 5500 mi je malo puno. Hvala unapred

Pozovi 064-733 i agenta pitaj za proceduru raskida i prelaska na A1 optiku. To kada čuju, zovu te nazad kroz dan-dva i nude 50% popusta na pune dve godine. Kaži im da ti A1 nudi 12 meseci gratis za prelazak na njihove optičke pakete.

Ugasio sam mts-ov Box3. Prešao na A1. Poslednja ponuda mts nakon isteka UO a pre izdavanja IDP broja je 2750din 24 meseca. Prelazak na A1 sproveden vrhunski bez prekida interneta. Hvala mts radnicima i još više A1 radnicima, agentu, administraciji, i instalateru.

^
I koja ti je cena sada u A1?
Jeste li se nekoliko puta cenkali sa mts? Meni je pocetna ponuda bila 2750 a konacna 1530..

@jason13 Da li ce znati da blefiram ako sam se vec cuo sa ljudima iz A1 koji su mi rekli da kod mene na lokaciji nema mogucnosti za A1 bar jos par meseci?

Ja sam bio Net+tv+fiksna. Cenjkanje je 3 meseca pre isteka UO, počevši od decembra 2025. Podnošeni zahtevi, u aplikaciji i preko email. 5-6 puta smo pričali preko mobilnog. Početna ponuda je bila 5500din sa zanemarljivim popustom...

Ja sam bio Net+tv+fiksna. Cenjkanje je 3 meseca pre isteka UO, počevši od decembra 2025. Podnošeni zahtevi, u aplikaciji i preko email. 5-6 puta smo pričali preko mobilnog. Početna ponuda je bila 5500din sa zanemarljivim popustom...
Probacu da izmuvam nesto, 3 dana pred istek 😀

Kako ja razumem dobio je posle pregovora Box 3 za 1530 dinara. Retko dobra cena, nisam čuo da je još neko izboksovao tu cenu.

Box 2, fiksni i optika, potpisan ugovor pre 6 meseci. 9. marta stigao SMS o prelasku na pakete iz komercijalne ponude.

Ulozen prigovor pre dva dana, danas stigao SMS da ostaje stara cena.

Nazad
Vrh Dno