Au ovde bas su explicitni i nedvosmisleni.Odgovorili mi na mail, nisam na spisku za migraciju..box 4 beli.. 😁
"Poštovani,
Obaveštavamo Vas da Vaš Box paket nije obuhvaćen navedenom promenom.
Srdačan pozdrav"
Ako nije problem, kako je glasio vaš mejl?Одговорили да мој Бокс 2 М (Нет и фиксни) није (цитирам) "предмет најављене миграције на актуелну понуду од 01.04.2026".
Једва чекам дан када ће А1 да пусти 5Г у мом граду. Збогом ВДСЛ по цени оптике за сва времена.
И да, оваквом вашарском, муљаторском пословном политиком су ме одбили од потписивања уговора за оптику за стан у Београду.
Odgovorili mi na mail, nisam na spisku za migraciju..box 4 beli.. 😁
"Poštovani,
Obaveštavamo Vas da Vaš Box paket nije obuhvaćen navedenom promenom.
Srdačan pozdrav"
Питао да ли је садашњи Бокс пакет по важећем уговору обухваћен променом/усклађивањем и ако јесте питао да раскинем уговор по члану 131.Ako nije problem, kako je glasio vaš mejl?
Sad će na kraju ispasti da niko nije kvalifikovan za migraciju, pa migracije neće ni biti.
Problem je što primetiš da je usluga poskupela par dana nakon zakonskog roka od 30 dana za žalbu - tipa migriraju te 1. aprila, ti to saznaješ tek kad ti u maju stigne račun za april, a tada je već kasno za žalbu. Možeš naravno da raskineš ugovor, taman da ti natrpaju penale.Ako ipak poskupe, sledi raskid ugovora i vise nikada se kod njih ne vracam, pa da mi i besplatno daju.
Od trenutka obavestenja, ali samo ukoliko je obavestenje upuceno na zakonom propisan nacin. Kada nema adekvatnog obavestenja, rok od 30 dana nije ni poceo da tece.Tako je, raspravljamo ovde danima a zvanično ništa ili vrlo malo... ili Supernova 😛
Ali, iz dosadašnjeg iskustva što mog što moje okoline, masa ljudi ne registruje ništa dok im se ne uruči račun sa pozamašnom cifrom. Poruka, koja poruka? Piše na računu - gde? Servisne informacije na sajtu? - kom sajtu? A meni se lično desilo da me uopšte ne obaveste kad su ono pre dve godine svi operatori u isto vreme "migrirali" korisnike, jednostavno mi nikad nije stigla poruka o računu sa najavom poskupljenja. Srećom pa sam blejala ovde po forumu iz nekog desetog razloga i slučajno videla raspravu, inače bi moj tadašnji box4 sa nekim blesavim benefitima poskupeo ni manje ni više nego duplo.
Dakle nije ni čudo što nas hvata paranoja. Naročito zato što se lagano prave toše i nigde ništa ne pišu javno, a državna firma, a država odavno u banani, pa se ganjaj s njima nakon svršene stvari. Puštali su pre dve godine i prigovore podnete nakon tog famoznog roka od mesec dana, pitanje je sada šta će da rade.
Inače, 30 dana za prigovor bi trebalo da teče od trenutka poskupljenja, ne od trenutka obaveštenja, nek me ispravi neko ako grešim.
Kakva su vam iskustva sa MTS kablovskom i sa internetom sa bakarnom aricom, cuo sam da se dosta njih zali na kvalitet usluge i da kad imaju frku sa istom cekaju dosta da ljudi izadju na teren da odklone , kakva su vam iskustva
Pisao sam u Supernova temi. Dobio sam sličnu poruku, pa su me juče zvali da mi ponude istu cenu do kraja ugovorne obaveze, što sam odbio i onda je gospođa rekla da će da prosledi zahtev višoj instanci.Nakon podnošenja zahteva 12.03. za raskid zbog migracije juče sam dobio poruku...
Pogledajte prilog 532254
Čekam da se jave, u svakom slučaju rečeno mi je da moj paket migrira sa Box 3L na Box 3M čime gubim jedan kombo paket. Sve i da mi ostane ista cena na gubitku sam za jedan paket što neprihvatam.Pisao sam u Supernova temi. Dobio sam sličnu poruku, pa su me juče zvali da mi ponude istu cenu do kraja ugovorne obaveze, što sam odbio i onda je gospođa rekla da će da prosledi zahtev višoj instanci.
Mnogo sporije odgovaraju!Nakon podnošenja zahteva 12.03. za raskid zbog migracije juče sam dobio poruku...
Pogledajte prilog 532254
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari