Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Odgovorili mi na mail, nisam na spisku za migraciju..box 4 beli.. 😁

"Poštovani,
Obaveštavamo Vas da Vaš Box paket nije obuhvaćen navedenom promenom.
Srdačan pozdrav"

• Like
Reagovanja: iOS

"Poštovani,
Srdačan pozdrav"
Au ovde bas su explicitni i nedvosmisleni.
Dosta mailova je dvosmisleno odgovoreno da posle mogu da kazu da "nisu to mislili" 👍

Одговорили да мој Бокс 2 М (Нет и фиксни) није (цитирам) "предмет најављене миграције на актуелну понуду од 01.04.2026".

Једва чекам дан када ће А1 да пусти 5Г у мом граду. Збогом ВДСЛ по цени оптике за сва времена.
И да, оваквом вашарском, муљаторском пословном политиком су ме одбили од потписивања уговора за оптику за стан у Београду.

Одговорили да мој Бокс 2 М (Нет и фиксни) није (цитирам) "предмет најављене миграције на актуелну понуду од 01.04.2026".

Једва чекам дан када ће А1 да пусти 5Г у мом граду. Збогом ВДСЛ по цени оптике за сва времена.
И да, оваквом вашарском, муљаторском пословном политиком су ме одбили од потписивања уговора за оптику за стан у Београду.
Ako nije problem, kako je glasio vaš mejl?

"Poštovani,
Srdačan pozdrav"

Odlični su 😁, upravo su za taj box paket, sa ugovorom od pre dva meseca, tvrdili u kontakt centru, nakon "sačekajte da proverim", da podleže promeni cene 😁

Ništa, čekamo dalji razvoj događaja i kad će nešto da napišu ili objave na portalu i onda shodno tome radimo.

Ako nije problem, kako je glasio vaš mejl?
Питао да ли је садашњи Бокс пакет по важећем уговору обухваћен променом/усклађивањем и ако јесте питао да раскинем уговор по члану 131.
Одговорили после 5 радних дана.
Послао исто и за Бокс 3 који имамо на другој адреси и за Бокс 3 других чланова породице.
Чекам одговоре на та два мејла.
Оставио у драфт фолдеру спреман образац мејла, пошто затреба сваких пола године,.само да попуним празна поља.

Izgleda da su sada jako selektivno pristupili ovome (što je realno i bolje za njih). Nisu ludi da me puste da odem nakon što sam 14 meseci imao džabe usluge.

Mene interesuje da li ima formulacija mejla veze sa njihovim odgovorom. Ako pitate da li se povećava, njima je najlakše da kažu, e vama se ne povećava, ostaje sve isto i to je to.
Mom ocu je stiglo obaveštenje na tv da od aprila prelazi na novu komercijalnu ponudu, a meni je operater potvrdio da i moj paket poskupljuje. U oba slučaja sam zahtevao raskid ugovora i prosleđen sam višoj instanci od koje još uvek čekam odgovor 🙂

Poštovani,

Obaveštavamo Vas da Vaš paket usluga nije obuhvaćen predstojećom migracijom.

Korišćenje usluga Box 3 S paketa (Fiksni + Net 20/Net 200 + TV), nastavljate po dosadašnjim uslovima.

Srdačan pozdrav,
Ovo sam ja dobio kao odgovor na upit. Paket je na bakru.Ostalo mi još 4 meseca UO, 3699 din. mi je pretplata.

Poslednja izmena:
E moj box 3 poskupljuje za nekih 400 din, sreca pa mi ugovor vazi do avgusta.
Posle toga cu verovatno preneti u A1 ukoliko mi ne ponude 50+% popusta.

Sad će na kraju ispasti da niko nije kvalifikovan za migraciju, pa migracije neće ni biti.

Misliš "crva nije ni bilo" 😁

Izgleda da niko ne može da ih pohvata šta je kriterijum za poskupljenje, koga u stvari nema, a moža i ima, ali još uvek nigde ne piše, osim kod ponekog na TV-u ili poruci, a to opet ne dobijaju svi sa istim paketima.

Takodje saznao sam informaciju da mozete da zadrzite staru cenu do kraja UO, samo preko kol centra prilozite reklamaciju i nece se povecati cena box paketa

U kojoj zemlji na svetu korisnik treba iz cista mira da pozove provajdera i pita ga da li ce za njegov paket doci do povecanja cene!!!

Nigde zvanicno nisu objavili, nisu me licno obavestili, kraj... Nema sta ja njih da zovem jer sam nacuo da su Miki iz Zeleznika javili da ce mu paket poskupeti.

Ako ipak poskupe, sledi raskid ugovora i vise nikada se kod njih ne vracam, pa da mi i besplatno daju.

Ako ipak poskupe, sledi raskid ugovora i vise nikada se kod njih ne vracam, pa da mi i besplatno daju.
Problem je što primetiš da je usluga poskupela par dana nakon zakonskog roka od 30 dana za žalbu - tipa migriraju te 1. aprila, ti to saznaješ tek kad ti u maju stigne račun za april, a tada je već kasno za žalbu. Možeš naravno da raskineš ugovor, taman da ti natrpaju penale.

Kako mogu da poskupe, promene uslove ugovora, a da ne obaveste korisnike? \
Od kada tece 30 dana, valjda od trenutka kad te obaveste.
Inace oni ovako mogu svakog meseca da isporuce uvecani racun i da kazu proso rok za zalbu.
E nece moci..
Ovde vodimo danima raspravu o poskupljenju, a ne postoji nigde nikakvo zvanicno obavestenje o tome.
Opet su nam bacili kosku.

Tako je, raspravljamo ovde danima a zvanično ništa ili vrlo malo... ili Supernova 😛

Ali, iz dosadašnjeg iskustva što mog što moje okoline, masa ljudi ne registruje ništa dok im se ne uruči račun sa pozamašnom cifrom. Poruka, koja poruka? Piše na računu - gde? Servisne informacije na sajtu? - kom sajtu? A meni se lično desilo da me uopšte ne obaveste kad su ono pre dve godine svi operatori u isto vreme "migrirali" korisnike, jednostavno mi nikad nije stigla poruka o računu sa najavom poskupljenja. Srećom pa sam blejala ovde po forumu iz nekog desetog razloga i slučajno videla raspravu, inače bi moj tadašnji box4 sa nekim blesavim benefitima poskupeo ni manje ni više nego duplo.

Dakle nije ni čudo što nas hvata paranoja. Naročito zato što se lagano prave toše i nigde ništa ne pišu javno, a državna firma, a država odavno u banani, pa se ganjaj s njima nakon svršene stvari. Puštali su pre dve godine i prigovore podnete nakon tog famoznog roka od mesec dana, pitanje je sada šta će da rade.

Inače, 30 dana za prigovor bi trebalo da teče od trenutka poskupljenja, ne od trenutka obaveštenja, nek me ispravi neko ako grešim.

Mozda kao Jotel telepromtuju obavestenje
Presao sa Jotela,tamo je tek sou,dignu cenu pa okace info na sajtu

Ovi su me ispostovali sa sms,sad ako im ok da poklone 10m neka raskinu i reseno

Tako je, raspravljamo ovde danima a zvanično ništa ili vrlo malo... ili Supernova 😛

Ali, iz dosadašnjeg iskustva što mog što moje okoline, masa ljudi ne registruje ništa dok im se ne uruči račun sa pozamašnom cifrom. Poruka, koja poruka? Piše na računu - gde? Servisne informacije na sajtu? - kom sajtu? A meni se lično desilo da me uopšte ne obaveste kad su ono pre dve godine svi operatori u isto vreme "migrirali" korisnike, jednostavno mi nikad nije stigla poruka o računu sa najavom poskupljenja. Srećom pa sam blejala ovde po forumu iz nekog desetog razloga i slučajno videla raspravu, inače bi moj tadašnji box4 sa nekim blesavim benefitima poskupeo ni manje ni više nego duplo.

Dakle nije ni čudo što nas hvata paranoja. Naročito zato što se lagano prave toše i nigde ništa ne pišu javno, a državna firma, a država odavno u banani, pa se ganjaj s njima nakon svršene stvari. Puštali su pre dve godine i prigovore podnete nakon tog famoznog roka od mesec dana, pitanje je sada šta će da rade.

Inače, 30 dana za prigovor bi trebalo da teče od trenutka poskupljenja, ne od trenutka obaveštenja, nek me ispravi neko ako grešim.
Od trenutka obavestenja, ali samo ukoliko je obavestenje upuceno na zakonom propisan nacin. Kada nema adekvatnog obavestenja, rok od 30 dana nije ni poceo da tece.

Kakva su vam iskustva sa MTS kablovskom i sa internetom sa bakarnom aricom, cuo sam da se dosta njih zali na kvalitet usluge i da kad imaju frku sa istom cekaju dosta da ljudi izadju na teren da odklone , kakva su vam iskustva

Kakva su vam iskustva sa MTS kablovskom i sa internetom sa bakarnom aricom, cuo sam da se dosta njih zali na kvalitet usluge i da kad imaju frku sa istom cekaju dosta da ljudi izadju na teren da odklone , kakva su vam iskustva

Zavisi gde se nalaziš. Ja sam bila na 20/20 box4 paketu na bakru, nisam primetila da je bilo šta seckalo što se tv-a tiče mada mi je iris box bio vezan za 32'' televizorče tako da mi nije trebao hd. Generalno koliko se sećam (ja sam pre oko godinu i po izašla iz boxa, moja sestra ga je imala do pre mesec dana, isto vdsl) na bakru ne može full hd, tačnije moraš da pišeš zahtev da ti omoguće, pa kako ti se zalomi. I veliko pitanje kako bi radilo na više uređaja. U isto vreme, internet veza pucala minimum 3-4 puta dnevno. Na par sekundi, pukne i odmah se podigne, ali ume da bude krajnje iritantno kad nešto radiš, ne daj bože da igraš nešto onlajn.

Što se podrške tiče, opet zavisi gde se nalaziš, ja sam u Nišu i moj bakar je dolazio sa bandere, bukvalno sam jednom godišnje penjala servisere na istu pošto bi se nešto u kutiji spontano otkačilo. Ne mogu da se požalim na brzinu dolaska servisera, bukvalno su dolazili isti dan ili dan nakon poziva, što je super. Nije super to što mi za 7-8 godina korišćenja usluga nikada nisu trajno rešili problem i to što su uvek morali da dolaze minimum dvaput - "jeste, ti će mi kažeš da je na banderi, tvoje instalacije ne valjaju" (a meni se cakle žice koliko su nove, bukv zamenjene pre 2 dana), "daj da zamenimo modem pa da vidimo" (***), "jao pa nismo poneli merdevine" (*** x2)... Sad da li je bolje ili gore u zavisnosti od veličine mesta (manja mesta = manje servisera, veća = više potrebe za intervencijama?), to već stvarno ne znam.

Uglavnom, za izbegavanje osim ako baš baš moraš.

Zasta sam ja pisao mail 😀 jel ima zvanicno koga obihvata?
Kod:
Poštovani,

Vaš paket ne podleže navedenoj promeni i ostaju Vam isti uslovi korišćenja.

Srdačan pozdrav
Box4 zlatni ugovor od 6 meseca 2025

Nakon podnošenja zahteva 12.03. za raskid zbog migracije juče sam dobio poruku...
IMG_20260318_084504.jpg

Pisao sam u Supernova temi. Dobio sam sličnu poruku, pa su me juče zvali da mi ponude istu cenu do kraja ugovorne obaveze, što sam odbio i onda je gospođa rekla da će da prosledi zahtev višoj instanci.
Čekam da se jave, u svakom slučaju rečeno mi je da moj paket migrira sa Box 3L na Box 3M čime gubim jedan kombo paket. Sve i da mi ostane ista cena na gubitku sam za jedan paket što neprihvatam.

Nazad
Vrh Dno