Samo da cujete ovo dokle ide MTS, kad sam pre 15-ak dana podneo prvi zahtev za produzenje UO, nudili mi 5m na 50%, odbio sam, nakon sat vremena me zvali, nudili mi 6m na 50%, i to sam odbio i napomenuo da me samo 24m na 50% zadrzava kod njih. Dobijem i treci poziv na 064733 broja, devojka mi nudila (hm nudila 🙂 ) istu pricu i kazem sve isto, na sta mi kaze, da necu moci da dobijem 24m na 50% i kaze mi da pokusam da ponovo uputim zahtev na 15 dana pre isteka. Uradim tako, zove covek, nudi 8m na 50% kazem, ne hvala. Nakon sat zove drugi i kaze 10m na 50%, i njemu se zahvalim i pitam koja je procedura da vratim opremu. Dobijem pojasnjenje, mada sam i uputio isto pitanje i preko sajta MTS, i kazem tom poslednjem da me vise ne zovu jer prelazim u A1. Danas me opet pozove MTS, fix broj iz Prokuplja?!! a ja sam u Kg, prosipa mi pricu da moze da mi daju 10m na 50%, kazem ok ja necu dalje nista s Vama jer sam vec zakazao prelazak u A1. I kao vrhunac, oko 16h danas me zove opet devojka iz 064733 i "nudi" mi 12m na 50% za uslovno losiji paket koji sad koristim, pitam ok a sta ako bih uzeo bolji, dobijem ponudu na 13m na 50%. Zahvalim joj se, ispricam moju pricu sta zelim, kaze ne mozete da dobijete 24m na 50%, ja kazem ok zato sam ja i resio da vas otkacim jer sam vec ugovorio saA1. E to su ti principi MTS-a, da se natezes danima i danima sa njima dok se ne umilostive, i da cekas da ti UO istekne da dobijes to zelis, e to kod mene vise ne prolazi.