Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Ne daju Agenti nista po 1 dinar, ono stoogu da ti spuste je 599rsd na paket da li je duo ili duo plus, nista vise od toga. Bilo je nekada i 12m po 1 i 9 m po 1 alu to je bilo dok nisu pokupili korisnike, u pocetku kao i svi sto su radili. Mislim da je ipak mts optika i box 4 paketi sa 24x50% ipak najpovoljniji, ako uzmemo I saberemo usluge u box-u sa ostalim provajderima.

Ne daju Agenti nista po 1 dinar, ono stoogu da ti spuste je 599rsd na paket da li je duo ili duo plus, nista vise od toga. Bilo je nekada i 12m po 1 i 9 m po 1 alu to je bilo dok nisu pokupili korisnike, u pocetku kao i svi sto su radili. Mislim da je ipak mts optika i box 4 paketi sa 24x50% ipak najpovoljniji, ako uzmemo I saberemo usluge u box-u sa ostalim provajderima.
To nije tačno. Ja uveo A1 optiku 29.01., presao sa mts optike i dobio 9 meseci 0 din. i preostalih 15 po 3499 din. za Duo Plus

Mozda ako znaš nekoga, ja sam sa agent om progovarao I najviše štoi je dao je 24x3000 za duo plus ili 2500 za duo, kada sam mu tražio 12m po 1 jer mi je tada dao flajer sa tom ponudom kaže nema toga više, samo ovaj popust od 500rsd za te pakete.

odredjeni agenti daju 9 po 1din a 15m po ceni paketa, vazilo i pre par dana
ima ih na bencu koji su davali te promocije

Mozda ako znaš nekoga, ja sam sa agent om progovarao I najviše štoi je dao je 24x3000 za duo plus ili 2500 za duo, kada sam mu tražio 12m po 1 jer mi je tada dao flajer sa tom ponudom kaže nema toga više, samo ovaj popust od 500rsd za te pakete.
Ne znam nikog. Odavde me covek kontaktirao

Moglo je do oktobra-novembra 12m po dinar, sad moze 9 (ili je moglo do pre par dana). Kome treba broj A1 agenta za optiku, neka mi pise u inbox.

Za mts, nazovete 064789 ili 0800100100 (na 064789 se ne ceka) i pitate "kako da vratim opremu, istice mi ugovor" i zvace vas sa ponudom koja je najbolja u tom trenutku.

Pošto je tema MTS Box paketi, da ponovim 😃, zvali prvo nudili 6 meseci, onda 12 meseci po dinar i dan nakon isteka ugovora, bili praznici, zvali i ponudili 24 meseca sa 50% sniženom cenom. Nije bilo potrebe da podnosim zahtev za A1, tako da je celo dodatno čekanje bilo jedan dan 😃
Iskreno lakše mi je ovo bilo nego da idem u poslovnicu i podnosim zahtev za prelazak, a inače ne bih ni mogao pre nego što je istekla ugovorna obaveza. Da je bilo još koji dan čekanje, sigurno bih otišao do A1 poslovnice 😃
Raritetno je da nekom daju očekivanih 50% pre isteka ugovorne obaveze, tako da to od starta ni ne očekujete. Ovo provereno radi i ne vidim da je neko veliko cimanje za solidnu i bolju ponudu 😃

Potpuno je drugačija slika za Supernova korisnike.
19.02. mi ističe ugovor i najviše što sam uspeo je 10 meseci 50% popusta za Super Plan 3M i to uz mnooooogo cimanja.
Sad plaćam 2.225 dinara a nova cena je 6.399.
Još se kao nadam da ću uspeti nešto bolje da izdejstvujem ali baš teško.
Alternativa mi je jedino Jotel koji je u raspadu.
Zvao Call centar, razmenjivao mailove, bio do poslovnice, spominjao raskid... i 50% 10 meseci je max što sam uspeo...
Ne znam u čemu je razlika između Supernove i mts-a kada su obnove ugovora i pitanju. Na mts-u mnogo lakše daju benefite nego kod Supernove.

Zato što MTS zna da lako može da se sa njihove optike pređe u njima neomiljenu konkurentsku firmu, a za Supernovu, koliko znam, nije takva situacija. Nemožeš, iz njima znanih razloga, ni u A1, a ne možeš ni u Yettel i Yunet.
@poglavicas je skorije naširoko pisao o tome 😃

https://forum.benchmark.rs/threads/a1-optički-internet.496259/page-50#post-7655374

Isteko mi je ugovor box3 (inter - fiksni -mob), posto vise ne postoji paket bez TV-a a ja imam SAT bas sam u dilemi sta uzeti.
Ponudili su crveni box4 sa 12m 50% ali mi ne igra nikakvu ulogu.
Da li neko zna neku ponudu koja ne ukljucuje TV a mogu da se vezu internet i mob.

Samo pojedinačno, kreni od A1, ako je ok na tvojoj lokaciji.

Samo da cujete ovo dokle ide MTS, kad sam pre 15-ak dana podneo prvi zahtev za produzenje UO, nudili mi 5m na 50%, odbio sam, nakon sat vremena me zvali, nudili mi 6m na 50%, i to sam odbio i napomenuo da me samo 24m na 50% zadrzava kod njih. Dobijem i treci poziv na 064733 broja, devojka mi nudila (hm nudila 🙂 ) istu pricu i kazem sve isto, na sta mi kaze, da necu moci da dobijem 24m na 50% i kaze mi da pokusam da ponovo uputim zahtev na 15 dana pre isteka. Uradim tako, zove covek, nudi 8m na 50% kazem, ne hvala. Nakon sat zove drugi i kaze 10m na 50%, i njemu se zahvalim i pitam koja je procedura da vratim opremu. Dobijem pojasnjenje, mada sam i uputio isto pitanje i preko sajta MTS, i kazem tom poslednjem da me vise ne zovu jer prelazim u A1. Danas me opet pozove MTS, fix broj iz Prokuplja?!! a ja sam u Kg, prosipa mi pricu da moze da mi daju 10m na 50%, kazem ok ja necu dalje nista s Vama jer sam vec zakazao prelazak u A1. I kao vrhunac, oko 16h danas me zove opet devojka iz 064733 i "nudi" mi 12m na 50% za uslovno losiji paket koji sad koristim, pitam ok a sta ako bih uzeo bolji, dobijem ponudu na 13m na 50%. Zahvalim joj se, ispricam moju pricu sta zelim, kaze ne mozete da dobijete 24m na 50%, ja kazem ok zato sam ja i resio da vas otkacim jer sam vec ugovorio saA1. E to su ti principi MTS-a, da se natezes danima i danima sa njima dok se ne umilostive, i da cekas da ti UO istekne da dobijes to zelis, e to kod mene vise ne prolazi.

Mene su u dva dana zvali Yettel, SBB i A1 da uzmem kod njih optiku i tv, kako mi ugovor sa MTS-om vazi do avgusta rekao sam im da me tad pozovu, pa ko ponudi bolje uslove prelazim ili ostajem.
Cak mislim da MTS nudi 24x50% dan, dva nakon isteka ugovora.

Mene su u dva dana zvali Yettel, SBB i A1 da uzmem kod njih optiku i tv, kako mi ugovor sa MTS-om vazi do avgusta rekao sam im da me tad pozovu, pa ko ponudi bolje uslove prelazim ili ostajem.
Cak mislim da MTS nudi 24x50% dan, dva nakon isteka ugovora.
Ova prica oko poziva NAKON isteka UO moze kod nekog da prodje, ko je zaista osudjen na njih, ali kod mene ne, jer ja NE znam, sta ako ni nakon isteka UO, ne ponude to sto trazimo, a ja onda x dana van UO i placas 300 din skuplje.

Gotovo uvek u 99,9% slucajeva da ne kazem 100% po isteku UO a ako podneses u A1 prijavu za prelazak zovu i nude 24x50% a i vise.

Ova prica oko poziva NAKON isteka UO moze kod nekog da prodje, ko je zaista osudjen na njih, ali kod mene ne, jer ja NE znam, sta ako ni nakon isteka UO, ne ponude to sto trazimo, a ja onda x dana van UO i placas 300 din skuplje.
Slazem se sa tobom, malo je izazovno cekati istek ugovora, pa onda da li ce biti ili ne.
Mislio sam da cimnem i agenta koji mi je prvi ugovor dao, mozda moze odmah da ponudi 50% kako se ne bi zamarali preko kontakt centra.

Agenti rade samo nove korisnike, kao postojeći, kod njega nećeš dobiti ništa.

Gotovo uvek u 99,9% slucajeva da ne kazem 100% po isteku UO a ako podneses u A1 prijavu za prelazak zovu i nude 24x50% a i vise.
Ja sam posle 2 godine mts box-a, dogovorio instalaciju A1 neta i onda sam nazvao mts da vidim kad treba da vratim opremu (jer me je to stvarno i zanimalo) i ponudili su mi odmah 24 meseca 60% popusta na novi Box sa 400/400, kako god se zvao.

Box 4 sa msat tv mi istice 13.03. Prvo su ponudili 7 meseci 50% popusta pa posle nekoliko dana opet sam poslao email pa su me pozvali i nudili 12 meseci po 50% i kazu da je to maksimum. I za sad stoji ta ponuda. Da li je neko skoro dobio 24x50% za Box4?

Agenti rade samo nove korisnike, kao postojeći, kod njega nećeš dobiti ništa.
Ovo je istina, ja sam zvao jednog agenta mts iz kg jos u decembru, rekao mi je da jedino kao stari korisnik on meni moze da ponudi 1 (jedan) meces po 1 din.

Box 4 sa msat tv mi istice 13.03. Prvo su ponudili 7 meseci 50% popusta pa posle nekoliko dana opet sam poslao email pa su me pozvali i nudili 12 meseci po 50% i kazu da je to maksimum. I za sad stoji ta ponuda. Da li je neko skoro dobio 24x50% za Box4?
Mislim da jeste, imas unazad mozda par starnica ovog foruma, pa pregledaj. Za box 4 je mnogo lakse dobiti brzo tu ponudu, za box 3 koliko vidite, tesko, jer nema sta da "rasturis" iz paketa (net+tv+fix).

Samo da cujete ovo dokle ide MTS, kad sam pre 15-ak dana podneo prvi zahtev za produzenje UO, nudili mi 5m na 50%, odbio sam, nakon sat vremena me zvali, nudili mi 6m na 50%, i to sam odbio i napomenuo da me samo 24m na 50% zadrzava kod njih. Dobijem i treci poziv na 064733 broja, devojka mi nudila (hm nudila 🙂 ) istu pricu i kazem sve isto, na sta mi kaze, da necu moci da dobijem 24m na 50% i kaze mi da pokusam da ponovo uputim zahtev na 15 dana pre isteka. Uradim tako, zove covek, nudi 8m na 50% kazem, ne hvala. Nakon sat zove drugi i kaze 10m na 50%, i njemu se zahvalim i pitam koja je procedura da vratim opremu. Dobijem pojasnjenje, mada sam i uputio isto pitanje i preko sajta MTS, i kazem tom poslednjem da me vise ne zovu jer prelazim u A1. Danas me opet pozove MTS, fix broj iz Prokuplja?!! a ja sam u Kg, prosipa mi pricu da moze da mi daju 10m na 50%, kazem ok ja necu dalje nista s Vama jer sam vec zakazao prelazak u A1. I kao vrhunac, oko 16h danas me zove opet devojka iz 064733 i "nudi" mi 12m na 50% za uslovno losiji paket koji sad koristim, pitam ok a sta ako bih uzeo bolji, dobijem ponudu na 13m na 50%. Zahvalim joj se, ispricam moju pricu sta zelim, kaze ne mozete da dobijete 24m na 50%, ja kazem ok zato sam ja i resio da vas otkacim jer sam vec ugovorio saA1. E to su ti principi MTS-a, da se natezes danima i danima sa njima dok se ne umilostive, i da cekas da ti UO istekne da dobijes to zelis, e to kod mene vise ne prolazi.
Slično iskustvo... samo ja se nisam toliko natezao sa njima. U poslovnici mi rekli može 6 meseci 50% popusta ako uzmem jači paket od trenutnog. Odbio ih naravno i rekao da ako nemaju bolju ponudu, nemam razloga da ostajem na MTS. Sledeći dan me zovu, nude 10 meseci 50% za isti paket. Ja pristanem. Stiže ugovor na mail, u njemu piše 8 meseci 😂. Pitam ih mail-om: "šta je sad ovo, obećali ste mi 10 meseci". Kažu: "žao nam je, ne može 10 meseci, može samo 8". Hvala do viđenja.

Prethodne dve godine sam ih plaćao po punoj ceni.

Ne. Samo par dana pre isteka nazovi i reci da zelis da vratis opremu. Do tad ce te zvati sa nekim bezveze ponudama. Meni su dva meseca pre isteka nudili nesto tipa 3 meseca sa 50% popusta.

Prelazak kod drugog operarera za internet/box funkcionise drugacije od prelaska za mobilnu telefoniju. Ovde oni ne znaju da li si ti podneo zahtev za usluge drugog operatera.

To i jeste max ponuda sa NEisteklom UO. Aman pisano milijardu puta jel moguce da niko nece da cita.
50% na 24 mes. dobijate iskljucivo kad istekne UO i vi inicirate prenos u A1 recimo.
Dok ste pod UO necete dobiti 24x50%.

Ugovorna obaveza za Box 3 paket mi je istekla 19.01. (placao sam 24x50%), nisam stigao da ranije odem do mts-a, isao bih iza nedelje. Kad odem tamo samo da im kazem da mi A1 nudi povoljnije uslove i da zelim da se odjavim od koriscenja usluga mts-a? Onda bi u narednih par dana trebalo da me zovu iz mts-a sa ponudom, jel tako?
Ako to uradim, da li im opremu odma' vracam ili mogu da je koristim do definitivnog prekida saradnje (ukoliko dodje do iste)?

… samo odeš do A1 i iniciraš prenos ili kod MTSa raščlaniš Box uslugu na pojedinačne… sve zavisi od toga šta ti je krajnji cilj - prenos ili cenkanje…

Nazad
Vrh Dno