Jasno, znaci nista bez dobrog starog odlazenja u poslovnicu sa zahtevom da se raskine ugovor, tek tad popuste i jave se sa boljom ponudom...Nisam ja dobio ništa 😂 Ja lično ne koristim ni jednu MTS uslugu (koristio sam DSL net od 2010. do leta 2020.). Matorci imaju fixni + 2x MTS postpaid. A ćale je na drugoj adresi (lokal) dobio i uzeo taj "po ceni fixnog" promo u februaru 2025. I to realizovano preko Supernova optičke mreže 😁 (verovatno nije bilo slobodnih VDSL portova na centrali??).
Nego je ovde na temi pisalo 2 ili 3 korisnika da su ih u toj konkretnoj situaciji da su koristili trenutno taj promo "internet i TV po ceni fixnog" pred istek UO zvali iz MTS i nudili Box3 ugovor po ceni oko 1500 din (što mu dođe tih 70%).
Plus možda nekih 2 meseca u nazad je par ljudi (koji nisu "po ceni fixnog" promo) tvrdili da su dobili ponudu 70% popusta za Box pakete kad su u MTS poslovnicu došli sa opremom i namerom ds raskidaju Box ugovore.
A takođe više puta se 70% popusta spominjalo u MTS postpaid temi za varijantu prenosa broja na relaciji MTS <> A1 mreže.