Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Nisam ja dobio ništa 😂 Ja lično ne koristim ni jednu MTS uslugu (koristio sam DSL net od 2010. do leta 2020.). Matorci imaju fixni + 2x MTS postpaid. A ćale je na drugoj adresi (lokal) dobio i uzeo taj "po ceni fixnog" promo u februaru 2025. I to realizovano preko Supernova optičke mreže 😁 (verovatno nije bilo slobodnih VDSL portova na centrali??).

Nego je ovde na temi pisalo 2 ili 3 korisnika da su ih u toj konkretnoj situaciji da su koristili trenutno taj promo "internet i TV po ceni fixnog" pred istek UO zvali iz MTS i nudili Box3 ugovor po ceni oko 1500 din (što mu dođe tih 70%).

Plus možda nekih 2 meseca u nazad je par ljudi (koji nisu "po ceni fixnog" promo) tvrdili da su dobili ponudu 70% popusta za Box pakete kad su u MTS poslovnicu došli sa opremom i namerom ds raskidaju Box ugovore.

A takođe više puta se 70% popusta spominjalo u MTS postpaid temi za varijantu prenosa broja na relaciji MTS <> A1 mreže.
Jasno, znaci nista bez dobrog starog odlazenja u poslovnicu sa zahtevom da se raskine ugovor, tek tad popuste i jave se sa boljom ponudom...

Jasno, znaci nista bez dobrog starog odlazenja u poslovnicu sa zahtevom da se raskine ugovor, tek tad popuste i jave se sa boljom ponudom...
Uglavnom nude tako, ali uglavnom i budu ljudi koji nisu ni dobili tu ponudi " 24 meseca po ceni fixnog" ili "po ceni mobilnog". A za takav slučaj su navodno sami iz MTS zvali i sami nudili 1400-1500 din za Box3 ugovor da se "produži'.

Bude nekad i da ne ponude ništa bolje od tih 6-8 mesec koje su nudili prethodno i posle zahteva za raskid Box ugovora 😂😂😂

Poslednja izmena:
Evo kolko će koštati novi Box4 paketi sa novim 5ica postpaid tarifama - Box4 i SuperPlan 4 koštaju isto u dinar:
1764619346859.png

5ica je sta, 5G?

… pa, za poboljšanje kvaliteta usluge bi morali nešto i da odrade… ovako je, sa dizanjem brzine, lakše… doći do novca…

Bio danas u poslovnici da probam "idp broj foru" i kazali su mi da se to sad uzima u yettelu. Kako sad ide ta fora?

Pozovi 064-733 i reci da hoćeš da pređeš u A1 zbog bolje ponude ( 15 meseci po 1 din )

Napravi se lud, pitaj ih tipa “da ti objasne kakva je procedura za prelazak” pošto A1 nudi bolju ponudu. Usput kaži da bi ostao jedino uz 60% ( ako ne upali onda 50% ) na 24 meseca tj. tokom cele nove 2 godine

Pozdrav svima.
-moje iskustvo možda nekom pomogne pa ću probati što sažetije.
Imao sam Box 3 po ceni fiksnog do kraja godine.
Pre mesec ipo me je zvala akviziterka i ponudila obnovu ugovora po 2500 mesecno na 24 meseci. Posto sam bio ubedjen da necu uopste nastavljati saradnju s mts (iris) vec samo ostaviti fiksni, odbio sam vrlo ljubazno.
Odmah me je pitala da li bih razmislio ako je 1750 mesecno. Rekao sam da me nazove za nekoliko dana da razmislim. Nije vise zvala.
Ja sam pre 3 sedmice zvao mts da se raspitam koji mi je zadnji rok da vratim opremu i operater mi kaze 15 dana pre isteka. On pita nesto, ja spomenem ponudu od 1750 (ili sl) i on kaze tada da imam pravo na 60% popusta ako obnovim.
Posle nekoliko dana zove supernova br tel (identifikacija) i pita me za produzenje od 2500. Ja kazem da vec imam 60% ponudjenih.
Ona me onda stavi na hold pola minuta i posle toga pita da li mi odgovara 1530 dinara.
Ja rekoh pa naravno bre! 🙂
I eto. Tako sam ja obnovio svoj ugovor.
Jedino je caka sto mi je bio jos ostao 1 ceo mesec starog ugovora. Al ne marim.
400/400 optika za te pare je ...
Ko hoce da nastavi - onda neka ne pristaje na više novca.
SVako dobro svima!

Poslednja izmena:
Mene su zvali sa nekog fiksnog broja pre nekih mesec ipo dana da ponude produzenje Boxa 3 i ponudili mi mesec dana besplatno. Ja pitao moze li nesto bolje, kaze ne moze. Neverovatno kako su razlicite ponude. Ili su promenili pristup.

Mene su zvali sa nekog fiksnog broja pre nekih mesec ipo dana da ponude produzenje Boxa 3 i ponudili mi mesec dana besplatno. Ja pitao moze li nesto bolje, kaze ne moze. Neverovatno kako su razlicite ponude. Ili su promenili
Meni je ovo prvo produzenje. Box3 po ceni fiksnog na 24meseca sam imao. Mozda mi zato 70% dato!?
(Nadam se i -100 din za eracun. To bi bilo 1430 🙂 onda).

Tako je, svima koji su imali Box za 659 din sad se nudi prva sledeća najjeftinija opcija a to je 70% jer su svesni da niko nije lud da sad plaća regularne skupe cene box paketa, a imali su ga unazad 2 godine za 659 din mesečno

Tako je, svima koji su imali Box za 659 din sad se nudi prva sledeća najjeftinija opcija a to je 70% jer su svesni da niko nije lud da sad plaća regularne skupe cene box paketa, a imali su ga unazad 2 godine za 659 din mesečno
A kakva je ponuda za ostale Box 3 korisnike? Zna li se sta je max?

A ko ima npr po ceni fiksnog : Supernova optika net 100/25 i Osnovni Gpon TV paket, sta se nudi kao opcija kod isteknu dve godine?

A gde je to obaveštenje o novim cenama i koje su cene paketa što BOXa što Mobilne
Imas u supernova temi, box4 od 7200 do 9900 nove cene. U tim paketima su novi mobilni paketi. Niko nece moci da kotisti 5G mrezu ako ne uzme nove pakete. Plan je da oderu onog ko zeli da koristi 5G mrezu.

Au brate moj paket BOX4 m:sat bio 5600 a sad 6600 hiljadarka više realno ni za šta (5G)

Ново унапређење услуга јутрос освануло. Небо је граница ...
И Боксови без мобилне тарифе су "унапређени" нарочито за ВДСЛ кориснике.

Jel se ovo odnosi samo na nove korisnike?

Ili će poskupljenje opet sve obuhvatiti?

Jel treba opet prigovori da se pišu?

Nazad
Vrh Dno