KlinsmanSU
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 10.02.2021
- Poena
- 60
Da li je neko od vas u poslednje vreme dobio neki popust na "BOX 2 M" na bakru?
Dakle, paket koji sadrži samo fiksni i net.
Dakle, paket koji sadrži samo fiksni i net.
Da odgovorim sam sebi. Bilo je potrebno instalirati Widevine L3 kako bi DRM content mogao da radi. Primetio sam da ni Netflix aplikacija ne daje 4K mogucnost, pa nakon guglanja dosao sam do ovog resenja. ZIP se flesuje is TWRP-a, a nalazi se na sajtu gde je i ROM.Ne znam da li ja radim nesto lose ili ovo sto ja pokusavam nije moguce. Imam Raspberry Pie 5 i na njemu instaliran Android TV (LineageOS 22.2 TV) i sada sam pokusao da instaliram Iris Smart aplikaciju i nece da radi. Logovanje prodje, ono vreme ispod progress bar-a tece ali je ekran crn. Iris GO mi uredno radi na telefonu, medjutim neupotrebljiv je na TV-u sa daljinskim.
Ja im vrnem sve. I kablove, i adaptere, i daljinske, i opremu... Bukvalno sve šta nađem da sam dobio od njih. Ne vidim razlog da treba drugačije, bar nisam takav čovek.Onda u vezi mog prethodnog posta samo ću zamoliti da ko i kad stigne napiše šta je vraćao od opreme pri raskidanju BOX paketa. Čisto me zanima oko kablova i tako to. Da ne skupljam i vučem bezveze. Zanemarite stavke 2 i 3 iz tog posta. Hvala.
Zovi ponovo.Čitam postove unazad nekoliko stranica i nije mi jasno o čemu se radi. Kao da je druga država.. pre 10 dana zvao A1 call centar i tražio ponudu za prelazak iz mts-a ( naglasio da su u pitanju dva BOX 4 paketa). Trenutno nemaju nikakvu "benefit akciju" sem 20% popusta na mobilnu tarifu ako vas neko iz A1 preporuči ( i to bez obzira da li ste nov ili korisnik koji prelazi od drugog operatera). Za TV ili Net optiku nema nikakvog popusta uopšte. Isto to mi kazali i u poslovnice.
Sa druge strane, zvali iz mts pre mesec ponudili mi optiku supernova 6mes po 50% za BoX 4 koji istice ja odbio. Zvali me posle 15 dana ponudili isto 12mes po 50% ja odbio i rekao da me interesuje samo 50% popust na 24mes. Danas ih zovem na 064733, ona mi drčno kaže nema nista bolje ako nećete 12m 50% ponesite i razdužite opremu. Podneo sam odmah zahtev za prebačaj broja u A1. Šta god da mi daju idem tamo. Ovo je krajnje bezobrazno od mts..
U sledećem razgovoru recite im : ili ćete mi dati 50% popusta na mesečnu pretplatu 24 meseca ili ću : preći kod drugog provajdera ili ću raskinuti ugovor / uslugu s vama!Danas su me zvali iz MTS-a, dva meseca pre isteka ugovora za Box4, i ponudili mi jedan mesec sa 50% popusta. Tu ponudu sam odbio i pitao da li mogu da ponude nešto bolje, na šta su mi rekli da je to trenutno sve što mogu da ponude, ali da će proslediti moj zahtev za bolje uslove. Šta bih trebao da tražim sledeći put kada me budu zvali i šta realno mogu da dobijem?
Ok tako cu uraditi pa sta budeU sledećem razgovoru recite im : ili ćete mi dati 50% popusta na mesečnu pretplatu 24 meseca ili ću : preći kod drugog provajdera ili ću raskinuti ugovor / uslugu s vama!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari