Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Kod Mts-a ne najavljuješ raskid ugovora vec tog dana kada ističe UO odneseš opremu i uzmeš potvrdu da si se razdužio kao što kaže kolega iznad i to je to.
Znači ako 10tog u mesecu npr ističe UO taj dan nosi oprema i razdužuje a ne sutradan tj 11tog?

Jer ja ranije kada sam raskidao UO uvek sam morao jedan dan posle isteka UO da odem i potpišem papir i eventualno razdužim šta imam od opreme.

Ja sam razduzio na dan isteka uo i istog dana uveo a1 optiku.

Sve je kako treba. Internet radi odlicno,aplikacija ima dobru sliku,box je atv i otvoren za sve aplikacije. Sertifikovan za Netflix. Amlogic S905Y4 2/32. Pored toga 12+3 meseca po dinar a posle 2999. Sve Arene u osnovnom paketu. 5 aplikacija ( ne prave razliku da li je smart tv ili druga- tri istovremeno)Prezadovoljan sam .

A1 ima svoju infrastrukturu ili koristi MTS optiku?

Ima svoju infrastrukturu.

A šta ako se odnese par dana posle?
Pitam jer je bilo nekih nedoumica pravne prirode da onda ugovor preratsa na neodređeno i da tada mora 30 dana najave
Svaki ugovor zapravo i jeste na neodredjeno samo se korisnik obavezuje da ce dve godine placati definisanu cenu :D
Ali svakako nema otkaznog roka vise u MTS/Supernovoj tako da mozes i 3 dana nakon isteka da odneses bice ti naplaceno samo to, doduse srazmerno od pune cene paketa

Ima svoju infrastrukturu.
Tako je ali koriste i MTS infrastrukturu.
Jutros me zvali i rekli da mogu da me prikljuce na svoju uslugu preko MTS optike.
Ubedljivo najbolja ponuda trenutno pa koga zanima da zna.
Takodje su mi rekli da uzmem IDP broj za prelazak, tako da i to jos funkcionise kazu.

Jeste ubedljivo najbolja ponuda. Sad kakva iskustva imaju korisnici ostaje pitanje za one koji imaju dostupnost.
kao sto ja nemam

1755513768917.png

Jutros me zvali i rekli da mogu da me prikljuce na svoju uslugu preko MTS optike.
Takodje su mi rekli da uzmem IDP broj za prelazak, tako da i to jos funkcionise kazu.
Ja pitao za dve lokacije gde imam mts optiku i ne može ni na jednoj.
Tako da je vrlo mali broj lokacija na kojima može preko mts infrastrukture

Jeste i meni je ponudjeno da se njima javim da oni sve zavrse ili IDP da uzmem.
Otici cu na dan isteka ugovora i vratiti im opremu i traziti IDP, ako me otkace zovnem A1 pa nek oni rese.
Ili 7dana pre isteka trazim IDP posto tolko traje izdavanje i onda na dan odnesem opremu i razduzim.
A oni imaju fore da me zovu i ponude 24/50% ako ne ponude dovidjenja.

Do sada se idp nije mogao tražiti pre isteka uo. Kako je sada, to ne znam ali čini mi se da je luda kuća

Do sada se idp nije mogao tražiti pre isteka uo. Kako je sada, to ne znam ali čini mi se da je luda kuća
Znam ali reko da probam. Jer kaka je logika da im trazim na dan isteka UO pa da ih cekam 7-10 dana da mi jave i placam cenu bez UO(deo).
Ako kazu nemoze onda ce A1 da odradi sve.
Istice mi 4god kod njih od toga zadnje 2g 24/50% i mogu da kazem da je sve bilo super.
Ali su im sada cene blagi uzas.

Pricao sam bukvalno prekjuce sa zenom iz yuneta i rekla mi je da prelaskom kod njih sa mts-a nece doci do prekida interneta osim dok fizicki kod mene budu montirali njihovu opremu. Idp nije pominjan, i rekli su mi da im se javim otprilike bar 2 nedelje pre nego sto mi istekne ugovor sa mts-om da sve to mozemo na vreme i lagano da izvedemo.

Hajde pa javljate šta ste uradili. I meni na vikendici početkom septembra ističe box3 na optici i nemam nameru da plaćam ove luđačke cene. Posebno što tamo nisam više od pola godine, a i leti više nisam nego što jesam. Sveukupno možda 30-ak dana mi treba net ali tad mi baš treba jer moram ponekad da radim na daljinu, tako da se ne bih zezao sa mobilnim varijantama kad već imam optiku. Za sada mi yunet deluje kao najbolja opcija jer A1 ne može, pitao sam

I meni na vikendici početkom septembra ......

bole me usi dok citam , ne znam od kada je ovo pocelo dal od "idem na ranc" iz vojvodine . ali molim vas zarad ocuvanja jezika idete u vikendicu ne na vikendicu, jer je vikendica vikend kuca. idete u kucu ne na kucu i ne uvodite na krov kuce internet nego u objekat .

a ovo sto se desava sa svim operaterima je katastrofa svi su isti jure da vas privuku kada potpisete ugovor obrali ste bostan. elem mene su hapsili pre mesec dana zbog razgovora sa kozom iz kol centra mts-a . ako trebaju dokazi mogu ih proslediti nekom od admina snimke sa video nadzora i dokumenta o oduzimanju predmeta i vracanjuu predmeta mobilnog telefona. ne bih kacio bas po netu zbog podataka. digli me u 5 ujutru antiteroristicka blokirala ulicu dve ekipe zandarma i tri inspektora 5 odelenja. cirkus je taj mts-cacilend

Kako onda kod mene gde imam mts optiku izbacuje "Mreža se širi..." poruku i kad zovem A1 da pitam kaže nemaju mogućnosti?

Nazad
Vrh Dno