Sad nasli da menjaju trazenje idp broja kad mi istice box4 zlatni u avgustu 😡
Za sad ssm pustio mail da vidim sta ce da mi odgovore jer mi za mesec dana istice ugovor. Ako nista a kapiram da nece da ponude 20 ili 24 meseca 50% onda u avgustu javljam sta se desi kad trazim u yettel prenos. A uradicu iz inata samo
Nastavak sage, sad su me zvali i nude 12 meseci 50% za gore navedenu kombinaciju, što sam odbio rekavši da pristajem striktno na 24x50%. Kao nazvaće me kolege...Sad sam ih i ja zvao i najavio da prelazim u yettel krajem meseca i u A1 u oktobru što se tiče telefona. Naveo sam, osim ako mi ponude prelazak u Box4 plavi uz 50%, trenutno sam u onom najjačem Box3. Pa ako me otkače, pozdravićemo se.
Poštovani,
Nakon isteka ugovora, zahtev za IDP broj možete podneti kod operatera kod koga želite da pređete. Nakon toga opremu vraćate u poslovnicu Telekoma https://mts.rs/Privatni/Korisnicka-zona/Kontakt/Kako-do-nas
Srdačan pozdrav,
Вероватно сутра кренути нови канал Арена.Jos nista od novih kanala
Kraj sage je uspešan, zvali danas i odobrili 24x50% za prelazak sa Box3L na Box4 plavi, 3450 dindži uz elektronski račun. Trenutno najbolja kombinacija, rekao bih.Nastavak sage, sad su me zvali i nude 12 meseci 50% za gore navedenu kombinaciju, što sam odbio rekavši da pristajem striktno na 24x50%. Kao nazvaće me kolege...
Kad ti je istekao ugovor bio? Meni kazu da je max 12x50% a i to mozda. Ako ima neki agent nek se javi za 24x50% hahahahKraj sage je uspešan, zvali danas i odobrili 24x50% za prelazak sa Box3L na Box4 plavi, 3450 dindži uz elektronski račun. Trenutno najbolja kombinacija, rekao bih
Sve sam napisao u prehodnim postovima. Fazon je što tek ističe krajem meseca, ali sam ih zvao i rekao da palim u Yettel.Kad ti je istekao ugovor bio? Meni kazu da je max 12x50% a i to mozda. Ako ima neki agent nek se javi za 24x50% hahahah
Rekao sam im da bih se odrekao Nove S i N1 na Yettelu (koje ionako gledam preko tuđeg EON-a), samo uz 50x24 i pristali.verovatno su počeli malo da se plaše samo na reči pretnje korisnika, pa daju 50% promo pune dve godine, a možda i jer se sad malo promenila procedura prelaska u odnosu na bivšu proceduru IDP izdavanja.
Meni je prvi poziv bio 12, a drugi 24.I ja sam to rekao ali su mi dali max 6x50% za sada. Videcemo dalje...
Na koji broj si ih zvao?Meni je prvi poziv bio 12, a drugi 24.
064733Na koji broj si ih zvao?
znači i za mts brojeve moglo bi 50 posto na 20/24 meseca ? Nisi napisao za koji period popustMTS možeš da dobiješ 50% popusta za mobilne brojeve (na cene sa sajta). Soko lite imaš za prosečnu cenu oko 1300din. Ako imaš maloletnu decu imaš i varijantu da dobiju isti paket kao ti za 1200din mesečno (ali ti je tu razlika mala).
Mora da bude na papiru, meni piše za tih 21 mesec na trećem prilogu u mailu.Moja majka je podnela zahtev za IDP u ponedeljak, juče je zvali, prešla sa Plavog na Beli, dobila je ne 24x50% samo u formi 3 meseca zvanično a ovih 21 nije na papiru, što je i ranije bio slučaj kod nekih promocija.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari