Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Ja sam probao da dobijem to, ali niti se ko javio niti imam preterano tačne informacije.

Ako se jave, prenosim iskustva.

Na aprilski račun sam uložila prigovor još 5. maja, a korigovani račun mi još nije stigao. Pri tom račun za maj koji je u redu je plaćen. Ne znam da li da ih zovem ili još da čekam. Nikada im nije trebalo ovoliko dugo da pošalju ispravljen račun.

Istice mi ugovor sredinom jula, ne planiram da ostanem zbog bezobrazne visoke cene obzirom na to da mi internet mesecima vec ne radi kako treba. Pre mozda mesec dana zvala me je zena iz mtsa, krenula da prica, ja joj rekao da me vise ne zove. Je l treba da idem da im najavim da necu da produzim ugovor, i kakav je proces sad da predjem u Yettel, je l treba da vadim onaj IDP broj ?

Trenutno imam box 4 (3000 još tri meseca, a posle 6500/mesečno još godinu dana ugovora), ali imam opciju da raskinem ugovor pošto je vlasnik preminuo pre pola godine. Pošto sledeći mesec nisam kući iskoristio bi tu opciju, a onda u avgustu tražio novi ugovor na moje ime.

Da li bi onda imao neki bolji popust? I da dodam da bi sad samo mobilni ostavio kod njih (ali na moje ime), a u avgustu bi dodao i tv (znači box 3 pošto mi internet ne treba). Ako im neko sa iskustvom, hvala

Trenutno imam box 4 (3000 još tri meseca, a posle 6500/mesečno još godinu dana ugovora), ali imam opciju da raskinem ugovor pošto je vlasnik preminuo pre pola godine. Pošto sledeći mesec nisam kući iskoristio bi tu opciju, a onda u avgustu tražio novi ugovor na moje ime.

Da li bi onda imao neki bolji popust? I da dodam da bi sad samo mobilni ostavio kod njih (ali na moje ime), a u avgustu bi dodao i tv (znači box 3 pošto mi internet ne treba). Ako im neko sa iskustvom, hvala
Više ne postoji BOX 3 TEL+IPTV+MOB, možeš posebno BOX 2 i postpejd

@capone moj savet:
1) mob u globaltel ako ti je mesečno dovoljno 67 GB, pored jednokratnih 200 GB ( najveći ULTRA paket 1550 din )
2) solo optički net Yunet, a ako ne može - onda A1 bežični neograničeni net ako je ok 4G brzina na lokaciji.
3) EON tv app npr od nekog koristiš i tu imaš sve arene. Ako nema ko da ti da, onda orion tv prepaid pa platiš 1 mesec a gledaš 3

Hvala na odgovorima...
1) mobilni mi treba neograničeni minuti i max 10gb neta - znači tu je globaltel najpovoljniji;
2) internet (nema optike kod nas) mi i ne treba - jedino ako bude moralo zbog tv;
3) tv nemam smart, to nisam napomenuo.

da li su ti bitne ove dve stavke: fiksni broj i vraćanje kanala unazad ?
Ako jesu, onda uzmi BOX2 ( fiksni + TV )
Ako nisu, onda satelistki TV, a fiksni broj odjaviš.

onda za TV vraćanje:
MTS BOX2
ili
A1 net50/10 sa 25% popusta ( 1112 din ) zbog tv-a i da ti neko da EON ili neki drugi app pristup.
Možeš kupiti neki android stick ili box, ne moraš uzimati ceo nov tv da je smart.

Ipak mobilni (broj) ne može u drugu mrežu, 90 dana od momenta raskida ugovora...ali da ne trolujemo ovu temu... Tako da će mob ostati u mts, a u avgustu cu nekako dodati i tv (ako bude moglo)

Naravno da može, lupaju. Citiraj član zakona koji kaže da se broj može preneti nakon što je najmanje 60 dana bio kod jednog operatora, nigde se ne spominju ugovori i sl. Ako si pitao u poslovnici, traži da pozovu šefa (ili promeni poslovnicu). Više puta se pominjala ovakva glupost, ali su samo radnici neobavešteni.

@capone prilikom BOX raskida u MTS poslovnici napomeni da mob broj ostale aktivan solo na postpejdu bez ugovorne obaveze i onda ćeš takvog da ga preuzmeš ti na svoj jmbg. Nakon toga, kad mob broj ostane solo aktivan bez ugovorne obaveze na tvom matičnom broju, onda ti sa svojim jmbg brojem podnosiš zahtev prenosa u globaltel. Ne prebacuješ broj na dopunu u MTS. Piši privatno za dalje ako ti treba pomoć.

Ima li neko ko je koristio i sbb i mts da mi kaze sve mane i prednosti ostanka u mts? Razlika u ceni je nekih 300 dinara manje u mts

4k promocija produžena do 31.07
Ima li neko ko je koristio i sbb i mts da mi kaze sve mane i prednosti ostanka u mts? Razlika u ceni je nekih 300 dinara manje u mts
Zavisi šta ti je bitno, ja imam Box 4 Gold na optici. Ono što je nemerljivo je bolji kvalitet interneta, stabilnost veze, ping, brzina, WiFi 6 modem... Tv platforma je bolja kod SBB-a... Ako imaš opciju da kroz neki paket Box 3 ili Box 4 dobiješ 50% na 24meseeca onda je bolje da ostaneš u mts-u.

Hvala na odgovorima...
1) mobilni mi treba neograničeni minuti i max 10gb neta - znači tu je globaltel najpovoljniji;
2) internet (nema optike kod nas) mi i ne treba - jedino ako bude moralo zbog tv;
3) tv nemam smart, to nisam napomenuo.
Najbolje Globaltel Freepaid Smart (trenutno 999 RSD) i mts BOX 2 TF + IPTV

Vrh Dno