Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Ja sam imao neka fantomska 2 MMS prošlog meseca iako u životu nisam poslao toliko MMS čak i kada su bili aktuelni i kada je bilo smisla slati ih ali neka im, bolje neka kraduckaju nego da krenu na veliko...

Da nisi možda nekome poslao dve velike poruke koje su se automatski poslale kao MMS, jer SMS ipak ima ograničenja? Alternativno, možda si nekome poslao RCS poruku, ali nije mu dostavljena jer nije bio na mreži, pa se automatski ponovo poslala kao MMS. Ja sam zbog takvih slučajeva deaktivirao u podešavanjima ponovno slanje RCS poruka kao običnih.

Ništa više niti manje nego obično a pre toga mi nisu stizala dugovanja za MMS ali nije ni bitno -svakako ću platiti tu siću ...

Žena ima motorolu i kad pošalje neki smile koji nije standardan, cepa kao mms. Svaki mesec tako...

Žena ima motorolu i kad pošalje neki smile koji nije standardan, cepa kao mms. Svaki mesec tako...
Verovatno ih telefon šalje kao neke sličice, pa zato. Ima i druga stvar, a to su specijalni karakteri. Ako se piše ošišanom ili engleskom latinicom, u jedan SMS staje duplo više karaktera nego kad ima makar jedan specijalan.

Koliko sam upućen, tako je već neko vreme, ali nema posebnog pravila, kako se kome zalomi. Prijavljivali su neki da su to rešavali zahtevom preko kontakt centra, bez ikakve naknade i komplikacija. Imali su, doduše, jače razloge, poput pristupa video-nadzoru.

dobio iris tv jer sam prešao sa box 3 na box 4 i pokušavam da se ulogujem na iris smart app (android box - mi box s), ali mi stalno prijavljuje 'pogrešno korisničko ime ili lozinka'. sa istim podacima se normalno logujem na moj.mts.rs.
s obizirom na to da imam i mts-ov box, je l' imam pravo da koristim i iris smart app na drugom tv-u? da li treba negde nešto posebno da se aktivira?

Da li fiksni telefon van BOX paketa sadrži besplatne razgovore sa Telekom fiksnom mrežom?

I mene zvala neka i pocela da nudi. Cim je pomenula 4 meseca prekinuh je i rekoh da je neozbiljna i da me vise ne uznemirava. Istice uo 27.7.

Meni juče istekla, na redovnu ponudu sa sajta, kao dugogodišnjeg korisniku nude dodatnih 10%🤣

Optika svuda, nova ponuda za korisnike svih sem najslabijih (brzine ispod 400 Mbps) BOX paketa. Ukratko, dovlače optičke kablove od glavnog rutera do svake sobe (još kažu bez bušenja zidova), uz postavljanje Wi-Fi uređaja. Instalacija košta 2999 dinara (bespatno ako se po prvi put uvodi optika), a mesečna naknada po uređaju 699, s tim što je četiri maksimum. Evo ovde i reklame, ko voli da gleda njihove promotivne snimke.

Podsetnik da 30.06. ističe promotivni period za Paket 4K. Usluga se naplaćuje 700dinara nakon isteka promo perioda. Na portalu moj mts se vidi da li je Paket 4K aktivan.

Optika svuda, nova ponuda za korisnike svih sem najslabijih (brzine ispod 400 Mbps) BOX paketa. Ukratko, dovlače optičke kablove od glavnog rutera do svake sobe (još kažu bez bušenja zidova), uz postavljanje Wi-Fi uređaja. Instalacija košta 2999 dinara (bespatno ako se po prvi put uvodi optika), a mesečna naknada po uređaju 699, s tim što je četiri maksimum. Evo ovde i reklame, ko voli da gleda njihove promotivne snimke.
zanimljivo, mada, 700 din mesecno po svakom dodatnom uredjaju nije bas malo+ po 3000 za instalaciju svakog uredjaja..

Podsetnik da 30.06. ističe promotivni period za Paket 4K. Usluga se naplaćuje 700dinara nakon isteka promo perioda. Na portalu moj mts se vidi da li je Paket 4K aktivan.
Verovatno ce je opet produziti, a tebi hvala kao podsetnik da je otkazem jer realno mi ne treba ni za dz ni da placam jer to ni ne vredi 1 din po meni. Uzeo da probam i vidim, video i ne treba mi.
Da bar ima neki kanali u tom 4K
Kako bese se otkazuje, jel na 0800 ili moze poslovnica, chat...?

Verovatno ce je opet produziti, a tebi hvala kao podsetnik da je otkazem jer realno mi ne treba ni za dz ni da placam jer to ni ne vredi 1 din po meni. Uzeo da probam i vidim, video i ne treba mi.
Da bar ima neki kanali u tom 4K
Kako bese se otkazuje, jel na 0800 ili moze poslovnica, chat...?

S obzirom na sadržaj koji ide, radije bih doplatio za pikselizaciju određenih likova nego za 4K...

Pre nesto manje od tri meseca me zove neka gospodja iz "Apolona" i kaze eto trt mrt djid midj dajemo promociju Apolon na tri meseca a onda xy dinara.
Tad sam se cimao sa telekomom zbog gasenje svega i svacega a imam box3L.
Mislim da 22.06. mi istice "promocija" Apolona i mozda krenu da naplacuju.
Pitanje je sad,ko ovde koga za*ebava?
Jel se uopste zna sta sadrze ti prokleti paketi?
1000006729.jpg
Ovde pise sta ima u okviru paketa a vidim da pise i taj nesrecni Apolon,sta je sad tacno?

Pre nesto manje od tri meseca me zove neka gospodja iz "Apolona" i kaze eto trt mrt djid midj dajemo promociju Apolon na tri meseca a onda xy dinara.
Pogledajte prilog 496442
Ovde pise sta ima u okviru paketa a vidim da pise i taj nesrecni Apolon,sta je sad tacno?
Na BOX 3 Apollon je u Video klubu, a Apollon platformu dobijaju BOX 4 korisnici (i video klub)

Pogledajte prilog 496442
Imam isti paket i Apollon mi je besplatan. Gospodja je verovatno neobavestena.

Ima li ko da je uzeo ovaj "Internet Backup preko LTE"? Zanima me konkretno koja oprema se dobija kao i da li je e-sim ili obican sim koji moze da se stavi u neki bolji ruter

Vrh Dno