Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Imam nedoumica jer je puno sličnih naziva za različite stvari, pa molim za objasnjenje. Hvala unapred.

Koristim MTS Optiku. Box 3 paket sa Iris TV. Na Smart TV-u (Google TV operativni sistem) koristim IRIS aplikaciju.

1. Da li mogu koristiti MOVE aplikaciju za Smart TV? Šta je potrebno osim instaliranja aplikacije i logovanja? Da li obe aplikacije (MOVE i IRIS) mogu da se koriste paralelno na istom uređaju?

2. Postoje li prednosti MOVE aplikacije u smislu kvaliteta slike u odnosu na IRIS aplikaciju? U radu na Smart TV-u?

3. Da li mogu koristiti MOVE aplikaciju na pametnim telefonima? Postoji li neko ograničenje u smislu broja uređaja?
Nije baš jasno pitanje. Poseduješ ugovor u mts-u, a hoćeš da koristiš move koji dobijaji korisnici supernove. Da li si mislio da pozajmiš nalog od nekoga na supernova?
Ako si to mislio, naravno da mogu obe aplikacije da se koriste na istom uređaju, one su nezavisne, kao i eon, orion, yettel itd.

Da li su HBO kanalii dalje sastavni deo MTS BOX 3 L paketa (paket 600/600 250+ tv kanala, fiksna)?
Izvinjavam se ako je bilo price o mom pitanju, ali nisam uspeo da pronadjem odgovor. Hvala.

Nije baš jasno pitanje. Poseduješ ugovor u mts-u, a hoćeš da koristiš move koji dobijaji korisnici supernove. Da li si mislio da pozajmiš nalog od nekoga na supernova?
Ne, pitanje je da li sa svojim nalogom mogu, umesto IRIS applikacije za Smart TV, koristiti MOVE aplikaciju?

Isto to pitanje je i za mobilne aparate (MOVE umesto IRIS).

A sto se kvaliteta tiče, razumeo sam da je IRIS bolja opcija. Ne razumem zašto se onda diže toliki hajp oko MOVE boxa, aplikacije…

^ Ne možeš, za sada, sa svojim nalogom na mts-u koristiti move aplikaciju. Ona je, bar za sada, samo za korisnike supernove.
U budućnosti će se verovatno te dve platforme integrisati i moći ćeš

Ja se nadam i nama na optici
Na optici definitivno neće, s obzirom da novim korisnicima već daju MOVE, verovatno će svima pri obnovi ugovora prebacivati na MOVE, za optiku to i nije problem ali za DSL gde je protok dosta ograničen to pravi veliki problem s obzirom da MOVE koristi protok namenjen za internet, a Iris je imao dodeljen zaseban protok i nije uticao na internet

Интересује ме у практичном раду какав је, зашто је рента дупло од 4024 нпр.

Od pre nekoliko dana se placa dokumentarni paket kanala, ja koristim box 3 i vidim imam pravo na jedan besplatan paket kanala. Gde i kako da prijavim to?

Čitam temu, ali nisam video info. Kad su promenili da su neki standarni kanali sada opcije za kupovinu? Primeri: MTV 80, 90, Hits,...?

Da, da, dobio sam aktivacioni kod ali se ne sećam da sam imao opciju da biram ugovor.
Jel ima sad načina da vidim na kojem mi je ugovoru?
Ako imaš već jedan aktiviran deezer na jednom ugovoru, to je to. Kako mi je objasnila teta iz korisničkog servisa, deezer se veže za korisnika, nezavisno od toga koliko ugovora ima. Ja, npr. imam ga džabe u boxu i kad sam hteo da na omorici dobijem 12 meseci gratis, nisam mogao zbog gorepomenute situacije. Znači, jedan mojmts user može da ima jedan deezer, nezavisno od broja usluga.

Да ли је могуће да баш нико са бенча није нови мтс корисник који је добио мове бокс.... :)
kao neko ko radi u telekomu mogu da ti kazem da se trude tako da bude. Optika dobija nove move uredjaje. HFC i adsl dobija one glupe STB.

Који су то нови бокс уређаји?
Ја имам Ирис бокс.

kao neko ko radi u telekomu mogu da ti kazem da se trude tako da bude. Optika dobija nove move uredjaje. HFC i adsl dobija one glupe STB.
Nije tačno, i HFC dobija MOVE. Svi Supernova korisnici su nadograđeni na novi MOVE bez obzira da li su HFC ili GPON, a mts samo novi GPON korisnici

Nije tačno, i HFC dobija MOVE. Svi Supernova korisnici su nadograđeni na novi MOVE bez obzira da li su HFC ili GPON, a mts samo novi GPON korisnici
ja kazem interno sta se desava.
Primarno GPON.. HFC korisnicima se trude da uvale stari MOVE.. sto ne znaci da ti nece dati novi STB ako ga trazis eksplicitno.

И мове бокс вреди један по пакету а сваки наредни 300 дин месечно у односу на 4024 који је два по пакету и сваки наредни 150 дин месечно?

Kada se uvodi nova POTS linija i VDSL da li oni sprovode kabl od njihove priključne kutije do telefonske utičnice ili ja to moram da uradim pa da oni samo puste signal i donesu opremu?
Oko 25m kabla treba da se sprovede do utičnice gde bi bio modem

И мове бокс вреди један по пакету а сваки наредни 300 дин месечно у односу на 4024 који је два по пакету и сваки наредни 150 дин месечно?
Dva Move boksa po paketu idu.

I posle dva prigovora na neopravdano fakturisanje dva kombo paketa za Box4, opet u novom računu ista priča.. iako sam ih u prigovoru zamolio da reše to u sistemu, da ne moramo svaki mesec isto.. i naravno da nisu rešili i sad opet mora prigovor, pa jovo nanovo.. nestvarno 😤

Isto. Naplatili mi ponovo jedan od dva besplatna dodatna tv paketa (Box 3 M). Dokumentarni, za koji sam uložio prigovor i prošli mesec, zbog čega su stornirali račun i poslali novi ispravni.
Dokle tako 😡

Odjavljene sve usluge početkom februara, danas stiže martovski račun za PLA adapter koji je uredno vraćen još tada. Sreća pa sam ostavio aplikaciju za svaki slučaj da proveravam. Osetio sam da će da muljaju nešto ponovo. Nikad vise MTS.

Nazad
Vrh Dno