Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

@gvlada Aha, ok. Propustio sam da su ubacili "podvarijantu" (gde su samo zameni Iris Go app sa Move app 😂). Svakako se to ne zove "Move Box".

Мени су буквално тако објаснили пакет тзв мове бокс. За сада само нови корисници али планира се да сви пређу уз замену уређаја. Видећемо.

Не кажем да ће стварно тако и бити већ да су ми тако рекли.

Koliko se dobije popust za kupovinu mobilnog uz box 4, bez popusta na pretplatu?

Da li Move app mogu da goriste stari-postojeći korisnici box 4 paketa,koji nemaju Move Box?

Umanji se cena mobilnog za 5000. Pogledate uređaj u Box 4 tarifu, tu Vam je već umanjena cena za telefon.
Video sam, ništa posebno, osim tih 5000, ista rata ko za Omoriku, a ne dobija se popust na pretplatu!

Не, само корисници тзв мове бокс пакета.

Jesu kome odgovorili za reklamaciju računa?Ja poslao prošli utorak,nema još odgovora.

Mislio sam na Move app za mobilni,umesto iris Go.
Mislim da moraju da daju korisnicima novi STB i da se nalog prebaci na novu platformu, trenutno ne moze da radi staro i novo. Bilo bi idealno da moze. Iskreno mene IrisGo nervira, i STB me nervira. Vrlo vertovano i da ce biti upgrade starih na novu platformu u neko vreme ove godine.
Nadam se da im je taj MOVE app normalan i isti kao sto je na novom STB uredjaju, da ne mozem da koristim STB uredjaj uz TV, vec skinem lepo app preko LG WebOS koji je isti ko na STB uredjaju.

Džabe naglašavaš nije ti to SBB pa da se "pregovara" i ubeđuje oko opreme.
Svi su oni isti druže. Meni su na biznis paketu , na optici doneli d3mini umesto eon boksa. Reko im da prekidaju i nema ništa od ugovora. Istog momenta odlaze negde po eon boks. Nema tu mnogo razlike samo su nijanse u pitanju.

Mislim da moraju da daju korisnicima novi STB i da se nalog prebaci na novu platformu, trenutno ne moze da radi staro i novo. Bilo bi idealno da moze. Iskreno mene IrisGo nervira, i STB me nervira. Vrlo vertovano i da ce biti upgrade starih na novu platformu u neko vreme ove godine.
Nadam se da im je taj MOVE app normalan i isti kao sto je na novom STB uredjaju, da ne mozem da koristim STB uredjaj uz TV, vec skinem lepo app preko LG WebOS koji je isti ko na STB uredjaju.
Iris može na LG OS,šta se krucijalno dobija sa Move app na Smart TV-u-LG OS-u?
Razumem Move box ,dobiješ kršten Android OS,a ne LG osakaćen OS.

Iris na LG WebOS nije isti kao na STB, po kvalitetu slike i kanali su drugacije numerisani. Jako iritantno. Takodje isto vazi za iOS i Android.
Ne kapiram sto ne stave da bude isto, bar bi i sami ustedeli da nekim korisnicima ne instaliraju STB uredjaje, ili im je zinulo da naplacuju dodatni STB uredjaj :D

Ja uopšte ne koristim Iris boxeve (2 kom), već isključivo Iris smart app na Lg televizorima. Oba su su oled i slika je odlična, ne vidim razliku u odnosu na Iris box-ove, koje sam isključio i spakovao u kutije. Velika je prednost korišćenje Lg smart remote, sa tim njihovim "air mouse", koji je odlično implementiran na Iris aplikaciji kao i na ostalim (Eon, Max, SkyShowtime, Youtube).

@Magnus Ako ne vidiš razliku spreman si za pregled kod očnog.

Iris na LG WebOS nije isti kao na STB, po kvalitetu slike i kanali su drugacije numerisani.
Naravno da nisu isti jer Iris Go / Iris Smart na svim TV platformama na kojima postoji ima drugačiji set kanala u drugačijem kvalitetu i drugačije složenim kanalima u odnosu na primarnu TV uslugu na Iris STB-ovima. Nije WebOS app ništa poseban po tom pitanju.

Prosto Telekom fura takvu "logičnu" filozofiju da "first screen" ( = usluga na STB-ovima) i "second screen" / "multi-screen" (= aplikacije) usluge su daleko od izjednačene ponude kanala i funkcionalnosti, a da ne pričamo o stabilnosti jedne vs druge usluge.

Mada eto sad rade vredno na tome da degradiraju i primarnu TV uslugu i pretvore i to u najobičniji OTT servis pa će u budućnosti iskustvo da bude manje-više isto koristio aplikaciju na bilo čemu ili koristio STB provajdera.

Iris na wobos-u radi sasvim pristojno. Slika je ista kao na box-u mada prebacivanje kanala traje znatno duže. Meni to lično smeta pa više koristim box ali kome ne smeta, nema razlike.
Osim toga magični daljinski preuzima funkcije iris box-a tako da nema potrebe koristiti dva daljinca čak i ako se gleda preko box-a

Stigao 6Te ruter danas, ako nekome znači može da se dobije na foru slabog signala. Nije neki specijalni pomak u odnosu na 6T ali jeste brži malo na merenjima i sad je tu šestica.1000018576.jpg

Meni danas odgovorili na zalbu podnetu 5.3.25. Muzicki kanal koji je u paketu mi naplatili, u odgovoru mi odbili zalbu. Sad se spremam da idem u poslovnicu. Koooji su to lopovi.

Meni su juče došli oko prijave da ne radi 4024 i konstatovali da mora da se menja, i kaže mi da nemaju nove stb uredjaje i da može da mi zameni sa nekim polovnim, reko' stavi ti mene prijatelju na listu pa kada vam stignu move boxovi onda ćete mi zameniti za nov uredjaj - čovek rekao Ok to je u redu i to je to. Još uvek nema move stb uredjaja... Ako on laže mene, lažem i ja vas.

Stigao 6Te ruter danas, ako nekome znači može da se dobije na foru slabog signala. Nije neki specijalni pomak u odnosu na 6T ali jeste brži malo na merenjima i sad je tu šestica.Pogledajte prilog 484150
Sad vidim da su mi iz nekog razloga zamenili i STBove iako nije bilo prigovora za to. Uvališe mi stare Q11 a imao sam najnovije IRIS. Sad moram i za to prigovor da podnosim.

Meni hoće da naplate HBO+ koji nisam koristio. Pisao sam 5.3 kada je izašao račun. I dalje stoji u zahtevima da je prosleđen. Sporo nešto odgovaraju na prigovore.

Vrh Dno