Nema teorijske šanse da će postojećim korisnicima da menjaju ispravne boxeve. Kad budu gasili Iris TV backend ima samo zamene aplikaciju na postojećim, Skyworth Android boxevima. Kao što sad?? već rade za Supernovin Move Hybrid box??уз замену уређаја.
Umanji se cena mobilnog za 5000. Pogledate uređaj u Box 4 tarifu, tu Vam je već umanjena cena za telefon.Koliko se dobije popust za kupovinu mobilnog uz box 4, bez popusta na pretplatu?
Video sam, ništa posebno, osim tih 5000, ista rata ko za Omoriku, a ne dobija se popust na pretplatu!Umanji se cena mobilnog za 5000. Pogledate uređaj u Box 4 tarifu, tu Vam je već umanjena cena za telefon.
Tesko jedino ako mogu sve uredjaje ukljucujuci i starije da azuriraju na novi software app. Iskreno me interesuje dal je moguce na stb koji voze linux na sebi.Da li Move app mogu da goriste stari-postojeći korisnici box 4 paketa,koji nemaju Move Box
Mislim da moraju da daju korisnicima novi STB i da se nalog prebaci na novu platformu, trenutno ne moze da radi staro i novo. Bilo bi idealno da moze. Iskreno mene IrisGo nervira, i STB me nervira. Vrlo vertovano i da ce biti upgrade starih na novu platformu u neko vreme ove godine.Mislio sam na Move app za mobilni,umesto iris Go.
Svi su oni isti druže. Meni su na biznis paketu , na optici doneli d3mini umesto eon boksa. Reko im da prekidaju i nema ništa od ugovora. Istog momenta odlaze negde po eon boks. Nema tu mnogo razlike samo su nijanse u pitanju.Džabe naglašavaš nije ti to SBB pa da se "pregovara" i ubeđuje oko opreme.
Iris može na LG OS,šta se krucijalno dobija sa Move app na Smart TV-u-LG OS-u?Mislim da moraju da daju korisnicima novi STB i da se nalog prebaci na novu platformu, trenutno ne moze da radi staro i novo. Bilo bi idealno da moze. Iskreno mene IrisGo nervira, i STB me nervira. Vrlo vertovano i da ce biti upgrade starih na novu platformu u neko vreme ove godine.
Nadam se da im je taj MOVE app normalan i isti kao sto je na novom STB uredjaju, da ne mozem da koristim STB uredjaj uz TV, vec skinem lepo app preko LG WebOS koji je isti ko na STB uredjaju.
Iris može na LG OS,šta se krucijalno dobija sa Move app na Smart TV-u-LG OS-u?
Razumem Move box ,dobiješ kršten Android OS,a ne LG osakaćen OS.
Naravno da nisu isti jer Iris Go / Iris Smart na svim TV platformama na kojima postoji ima drugačiji set kanala u drugačijem kvalitetu i drugačije složenim kanalima u odnosu na primarnu TV uslugu na Iris STB-ovima. Nije WebOS app ništa poseban po tom pitanju.Iris na LG WebOS nije isti kao na STB, po kvalitetu slike i kanali su drugacije numerisani.
Ja 5. pisao prigovor preko forme na sajtu, evo još čekam.Jesu kome odgovorili za reklamaciju računa?Ja poslao prošli utorak,nema još odgovora.
Ja poslao prigovor preko mojMTS aplikacije istog dana kada je izašao račun. Za sada, u "smenjama" i dalje stoji status "preuzet", narandžaste boje 😉.Ja 5. pisao prigovor preko forme na sajtu, evo još čekam.
Javi baš šta je bilo.Vrv će i meni odbiti majmuni.🙄Meni danas odgovorili na zalbu podnetu 5.3.25. Muzicki kanal koji je u paketu mi naplatili, u odgovoru mi odbili zalbu. Sad se spremam da idem u poslovnicu. Koooji su to lopovi.
Sad vidim da su mi iz nekog razloga zamenili i STBove iako nije bilo prigovora za to. Uvališe mi stare Q11 a imao sam najnovije IRIS. Sad moram i za to prigovor da podnosim.Stigao 6Te ruter danas, ako nekome znači može da se dobije na foru slabog signala. Nije neki specijalni pomak u odnosu na 6T ali jeste brži malo na merenjima i sad je tu šestica.Pogledajte prilog 484150
Isao i zalio se. Ni onoj radnici nije jasno zasto su mi odbili zalbu kao neosnovanu. Podnela opet prigovor, sad cekam opet.Javi baš šta je bilo.Vrv će i meni odbiti majmuni.🙄
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari