Sve u redu...pretezno hardverske (fizicke) prednosti
Tehnicke? UI je isti kao na 6T koliko se moze cuti
Kad ga budes imao videces razliku.
Sve u redu...pretezno hardverske (fizicke) prednosti
Tehnicke? UI je isti kao na 6T koliko se moze cuti
ne mogu ga imati jer nisam na telekomu ali bilo bi dobro izdvojiti prednosti za slucaj da se neko odluci za telekom ili jednostavno trazi zamenuSve u redu...
Kad ga budes imao videces razliku.
Rekoh prednosti ako su to nekome prednosti(meni jesu), ako nekom nisu nek mu ostane stari.ne mogu ga imati jer nisam na telekomu ali bilo bi dobro izdvojiti prednosti za slucaj da se neko odluci za telekom ili jednostavno trazi zamenu
vrlooo zanimljivo, a na svetlu?чак и светли у мраку.![]()
klasa b+, najpogodnija karakteristikama za isp.Da al onom koga zadovoljava osnovno, ovaj ruter je odlican.
Naravno da oni nabavljaju najjeftinije a u 99% to su i najlosiji uredjaji, tu se slazem i razumem ih. Nije to mala kinta ako zelis da ispostujes svakog korisnika sa top opremom, trebalo bi im dostaaa novca za to, iz njihovog ugla, nepotrebno sta ces.
Potpuno saglasan, ovo je suština, ako kupiš neki dobar TP Link (npr Archer AX72) onda si miran što se tiče brzine i pokrivenosti signala, meni ovaj TP pokriva ceo stan od 78 kvadrata (duplex) dok Telekom ruter pokriva samo donji sprat, tako da je razlika ogromna. Da ne pričamo o UI, kontrolama, setovanjima i naptednim mogućnostima. Dobar ruter i ćao.Ipak sam pristalica da se kupi svoj ruter. Svi ruteri koji se dobijaju od operatera su najlošiji koji postoje, bez obzira što imaju wifi6 ili šta već.
Za ispod 100 evra se može kupiti svoj ruter koji će pojesti svaki operaterski. Ovo se ne odnosi samo na mts već na sve operatere. Prosto, ne isplati se preganjanje s njima za tako sitnu lovu, a dobijaju se mnogo bolje performanse i mnoge druge mogućnosti u pogledu upravljanja svojim kućnim internetom
Za DSL je fiksna linija opravdano tehnički uslovljena jer se za DSL koristi telefonska parica za prenos podataka, dok kod optike uslovljavaju zato što im se možeNisam mts korisnik, već Supernova, ali da li neko može da mi objasni da li je moguće da se preko ADSL/VDSL tehnologije koju Telekom koristi nude samo internet i TV kao na Supernova paketima kroz coax/FTTH? Mislim, ukoliko jeste moguće, meni je totalno nebulozno da se svako uslovljava fiksnom linijom u 2025. godini ukoliko to nije neophodno, čak i kod korisnika na optici na mts-u, zašto barem oni nemaju BOX 2 - TV+NET pakete?
Mojima su prilikom obnove povećali brzinu VDSL-a (sa 20/4 na 50), ali nisu ponudili HD kanale. Poslao sam prigovor preko portala Moj MTS, prigovor su zatvorili i ''rešili'', nisu me izvestili, a kanali su ostali SD. Kada sam se obratio na četu, rekli su mi da za ovakvu vrstu zahteva vlasnik ugovora mora da podnese zahtev u poslovnici. Nakon podnošenja zahteva, uključeni su HD kanali u roku od dva sata, što je za pohvaluMeni smeta ovo pilićarenje na SD kanalima sa novom uglavnom obavezom.
Imao sam HD u starom ugovoru...
Aktivacija na novom 1 din...
Dva dana pozivanja i čekanje po više od pola sata.
Na kraju sam morao do ekspozitura da podnesem zahtev.
Rešili za manje od 12 sati...
@gvlada "Move Box paket" = šta? 😂😂
Pošto to ne postoji, postoje Box paketi i postoje Plan paketi za Supernova korisnike.
A ovo nije tema za Supernova pakete...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari