Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Huawei OptiXstar HG8145X6-6Te model.
Pretpostavljam da nije kompatabilan sa Nokia i ZTE infrastrukturom. Da li je neko dobio novi ONT modem koji je kompatabilan sa navedenom infrastrukturom?

Kako raskinuti važeći ugovor zbog stalnih povećanja cena?Gde i šta pisati,kome se obratiti?

^ nije, februar je stigao u punom iznosu kako i treba da bude, januar je stigao srazmerno broju dana po staroj odnosno novoj ceni :D

Imam paket internet 50/8 i fiksni telefon,poslednji račun za februar je oko 3650 rsd.Fiksni iščupan iz zida,skuplja prašinu.Mnogo mi je to

Pojedinačno usluga Net 50/8 košta 2749din, fiksni 660din, ukupno 3409din. Box2 sa net paketom 50/8 košta 3199din. Ne znam kako plaćaš 3650din?

Druga varijanta bi bila da pređeš i koristiš nekog drugog provajdera koji koristi Telekomov VDSL, brzine 50/8 Mbps:
  • Orion: 2649 + Telekomov fiksni 660 = 3309din
  • Beotel: 1690 + Telekomov fiksni 660 = 2350din
  • Yunet: 2125 + Telekomov fiksni 660 = 2785din

Ne znam kako,u poruci koju sam dobio piše da mi je dug toliko.Za novembar mi je bio dug koliko ti pišeš,3176rsd?

I voleo bih da ugasim fiksni,plaćam ga bez veze.Kao i tv pretplatu koju nemam.
Na žalost,nije mi istekao ugovor.Inače bih zbrisao iz Mts-a

Mislio sam da mogu da predjem negde,npr u Orion i da tada ugasim fiksni.Ako je moguće.

Nisam upoznat sa Orion ali vrlo verovatno da ti uz neki od paketa neće trebati fiksni. Ovo što sam gore rekao važi za mts.

Nisam mts korisnik, već Supernova, ali da li neko može da mi objasni da li je moguće da se preko ADSL/VDSL tehnologije koju Telekom koristi nude samo internet i TV kao na Supernova paketima kroz coax/FTTH? Mislim, ukoliko jeste moguće, meni je totalno nebulozno da se svako uslovljava fiksnom linijom u 2025. godini ukoliko to nije neophodno, čak i kod korisnika na optici na mts-u, zašto barem oni nemaju BOX 2 - TV+NET pakete?

Dobro pitanje - ja sam na optici od 2011. godine i sve vreme moram da plaćam fiksni telefon iako sam ga poslednji put koristio pre nekih desetak godina. Radio bih uzeo neki box 2 koji nudi sve isto što i box 3 L samo bez fiksne ali nema takvog...

Da, uvedena je optika kada je 2011. godine pravljena zgrada, mada sam se ja u stvari u nju uselio 2012. godine pa možemo da kažemo da sam na optici od 2012. godine, odmah po iseljenju. Dve godine smo svi imali samo mts optiku i tokom te dve godine niko od drugih operatera nije mogao da uđe u naselje i tek po isteku tog perioda je mogao da se izabere neki drugi operater.

Нема ВДСЛ-а или АДСЛ-а ни код једног провајдера у Србији без фиксног.
"Мајка" свих конекција.

Pojedinačno usluga Net 50/8 košta 2749din, fiksni 660din, ukupno 3409din. Box2 sa net paketom 50/8 košta 3199din. Ne znam kako plaćaš 3650din?

Druga varijanta bi bila da pređeš i koristiš nekog drugog provajdera koji koristi Telekomov VDSL, brzine 50/8 Mbps:
  • Orion: 2649 + Telekomov fiksni 660 = 3309din
  • Beotel: 1690 + Telekomov fiksni 660 = 2350din
  • Yunet: 2125 + Telekomov fiksni 660 = 2785din
Можда Орион понуди и првих 12 месеци 50% попуста (као мени) за ВДСЛ 50/8.
Једини разлог зашто нисам прешао на Јунет или Беотел већ узео Бокс 2 је то што Ирис Смарт проверено ради на МТС-овом нету, на Орионовом не ради а за Јунет се нисам усудио да ризикујем.

Новији модел који лепше ради. Једино нема за две тел линије, ако је то некоме битно. Све остало је боље, чак и светли у мраку. :)

Nazad
Vrh Dno