Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Tako mi rekose pre neki dan. I kazu da nista bolje ne mogu da ponude dok ne prodje optika.

iptv nemam, sanse nema da bi jos i s tim moglo da radi. Sateliska, tragikomican internet i telefon.

verovatno da cu par nedelja paralelno koristiti Orion i Telekom pa ostati tamo gde je bolje.

To sam im i predlagao. Ako im je vec krs infrastruktura za ADSL nek omoguce internet preko mobilne mreze. Nece....

Nude mi neki drugi paket sa mobilnim internetom. Ne odgovara mi ogranicen internet.

Ovo kako sada radi je ocaj, al upotrebljivo... Za posao mi je dovoljna i minimalna brzina interneta al da ne prekida. Od ostalog jedino sto gledam SBB-ov EON. Poslednjih dana je to korektno radilo, samo malo losija slika. Valjda prilagodi kvalitet internet konekciji....

Orion bi u teoriji trebalo super da mi vrsi posao. 20/2 ili 30/3 su svemir za ovo sto sada imam. Da ne [pricam napamet, izmericu kad odem.

a ako nemas drugih mogucnosti za net, i imas samo adsl sa udaljene centrale, preko cega ti orion uvodi net?
edit: aha sad vidim da imas mogucnost za orion wifi

Poslednja izmena:
Opet zvali iz telekoma ali sada sa broja 064789 i nude 14 meseci 50% na bakru. Juce zvali sa 064733 i nudili 18 meseci po 50%. Oni se totalno gube jedan isti broj zovu sa razlicitim ponudama. Samo da krene A1 davavace oni 18 meseci po 1 dinar na bakru. 🤣

A1 poceo pre par dana u mom naselju i to bas brzo rade (Niš) a nije malo naselje uopste ,nema neke alternative sem Sbb-a.
Ma ne brinem ja trosim nekih 100gb , moze se to pokrepiti iz mobilnih tarifa. Ne trosim silne terabajte neta da mi treba optika.

U Nišu imaš:
Telekom: mts xdsl
Telekom: mts optika
Telekom: ExeNet optika (SN)
Telekom: NetNet optika

Telekom: Kopernikus kabl (SN)
SBB kabl
SBB optika
Jotel kabl
Jotel optika
NiNet optika
Orion optika

Na ne tako malo lokacija Telekom ima 5 paralelnih infrastruktura od kojih su 3 optičke.

Код мене у згради за сада шест провајдера а ускоро и А1.

Blago meni kad mi je Orion alternativa... Prvo iz call centra kazu da sam u zelenoj zoni, odlican signal.... Danas odem kod njih u Beogradsku i ispada da sam u crvenoj zoni, na granici sa zutom.

Reko nek dodje neko da proveri signal... Ne mogu, to im je trosak. Blago meni ako im je to trosak, ne mili mi se vise kod njih.
Ovi sto koriste mobilne mreze niko nema flet?

U Nišu imaš:
Telekom: mts xdsl
Telekom: mts optika
Telekom: ExeNet optika (SN)
Telekom: NetNet optika

Telekom: Kopernikus kabl (SN)
SBB kabl
SBB optika
Jotel kabl
Jotel optika
NiNet optika
Orion optika

Na ne tako malo lokacija Telekom ima 5 paralelnih infrastruktura od kojih su 3 optičke.
Telekom je kupio i NetNet??

Yetel ima korektnu ponudu za mobilni...

Al to su takve lopurde, nikako s njima ne bih da imam posla

Blago meni, izgleda da cu da produzavam sa Telekom

Ovaj hibridni modem mi zvuci vrlo seksi... Kad bih im to iskukao...

Cak mislim i da ga imam... Ostao mi kao trofej iz rata sa Jetelom
Telekom mi je nudio neki box sa mobilnim netom od 500 giga, to verovatno nikad ne bih uspeo da potrosim... Al ne vidim taj paket na sajtu

U Box 3 paketu (fiksna+net+Iris TV) koliko slotova se dobija za Iris smart aplikaciju, mislim na TV aplikaciju, ne IrisGO?

Yetel ima korektnu ponudu za mobilni...

Al to su takve lopurde, nikako s njima ne bih da imam posla

Blago meni, izgleda da cu da produzavam sa Telekom

Ovaj hibridni modem mi zvuci vrlo seksi... Kad bih im to iskukao...

Cak mislim i da ga imam... Ostao mi kao trofej iz rata sa Jetelom
Telekom mi je nudio neki box sa mobilnim netom od 500 giga, to verovatno nikad ne bih uspeo da potrosim... Al ne vidim taj paket na sajtu
Ima ga na sajtu zove se mobilni net mega
Nisam znao to

Koliko je to ukupno? Ne piše im ništa na sajtu ni Iris smart ni IrisGo.

Nisam bio siguran pa nisam odgovorio koliko.
Na MTS sajtu moraš da klikneš na onaj krst gde piše dodatne informacije. Tu su navedene sve stavke sa sitnim slovima 🙂
Imaš neko ograničenja oko broja promena uređaja, 7 mesečno, pa se poništava... Piše u podešavanjima ili profilu aplikacije Iris go broj aktivnih uređaja, broj promena i datum dokle traje.

Treba mi pomoc ne radi mi internet tv i fixni vec 2 dana tako odjednom sve stalo , posto ovi jos nisu dosli da nameste voleo bih na svoju ruku.
Kada odradim test na tvu nece da mi prodje poslednji pod brojem 5. Test centralne lokacije.
Da li postoji neko resenje koje mogu da preduzmem i popravim to , hvala.

Niko ne može da pomogne ako ne daš još detalja:

• da li je u pitanju VDSL ili Optika?
  • ako je VDSL, koji model rutera je u pitanju? da li svetle lampice "DSL" i "internet" na VDSL ruteru?
  • ako ne radi fiksni, a VDSL je u pitanju, on je direktno povezan na "centralu" odnosno telekomov isturen stepen, tako da će oni morati da reše problem
  • ako je Optika, koji model rutera je u pitanju? da li sveli lampica "PON" zeleno?

Niko ne može da pomogne ako ne daš još detalja:

• da li je u pitanju VDSL ili Optika?
  • ako je VDSL, koji model rutera je u pitanju? da li svetle lampice "DSL" i "internet" na VDSL ruteru?
  • ako ne radi fiksni, a VDSL je u pitanju, on je direktno povezan na "centralu" odnosno telekomov isturen stepen, tako da će oni morati da reše problem
  • ako je Optika, koji model rutera je u pitanju? da li sveli lampica "PON" zeleno?
VDSL je u pitanju
Model rutera je ZTE a ovaj od tva je huawei STB
Sve lampice svetle normalno kao i kad sve radi pa mi je zato bas cudno.
Znaci u principu moram njih da cekam ... a slicna situacija je bila pre mesec dana, 5 dana sam ih cekao eo sad sam usao u treci ovaj put , katastrofa su.

Nazad
Vrh Dno